Copertine

Modele de copertine Premium!

Vezi gama noastra de copertine pentru diverse aplicatii. Copertinele noastre sunt rezultatul colaborarii dintre cerintele arhitectilor din domeniu si furnizorii nostri.

De ce o copertina premium!

Panza pentru confectionarea copertinelor nu se va decolora multi ani de la achizitie. Profile din aluminiu extrudat. Elemente de asamblare din INOX si galvanizate.

Material textil cu protectie UV peste 80%

Stiati ca cel mai importat lucru la o copertina este calitatea de protectie a materialului! Materialele noastre se comporta ca si cremele solare. Nu lasa radiatiile ultraviolete sa treaca! Astfel poti sta relaxat sub copertina, fara ca pielea ta sa fie arsa de razele soarelui.

Controlul caldurii si al luminii!

O copertina exterioara protejaza mai bine decat roletele, perdelele, draperiile. Razele soarelui nu mai strabat suprafata vitrata (geamul, sticla), astfel caldura ramane la exterior. Singura care trece este lumina naturala si uniforma, binenteles controlata de culoarea tesaturii.

Minicassete

Copertine retractabile pentru terase si balcoane.

Destinate exclusiv pentru protectia solara. Toate modele de copertine sunt retractabile. Actionarea se poate face manual sau dupa preferinte electric cu motor sau telecomanda/buton. Copertina este compusa din doua elemente de baza. Partea metalica sau structura. Panza de acoperire sau material textil. Ambele sunt importante pentru un sistem de calitate. Structura metalica confera rezistenta impotriva ruperi pana la o anumita intensitate a vantului. In jur de maxim 45km /ora. Panza de acoperire este foarte importanta pentru ca aceasta este bariera dintre soare si terasa. Aceasta este cea care va reduce temperatura si cantitatea de lumina in zona unde protejaza.

Copertine impermeabile.

Materialul textil are tratament antidecolarare, antimucegai si este impermeabil. Acesta are un strat de teflon aplicat pe suprafata. Copertinele sunt indicate la acoperirea spatiilor comerciale dar si private gen terase, balcoane si case. Toate sistemele se executa la comanda conform cerintelor beneficiarului. Acesta poate alege modelul si culoarea dar si tipul de actionare.

Toate accesoriile pe care le folosim la copertine sunt din import si se executa in fabrica noastra.
 • Material textil  – Spania
 • Armaturi (partea metalica)- Grecia
 • Actionarea (mecanisme) – Italia
 • Motoare si accesorii motoare – Franta.
Copertine retractabile exterioare special construite pentru umbrire.
 • Garantia pentru copertina cat si a partilor componente este de 5 ani conform cu certificatului de garantie.
 • Durata medie de utilizare pentru sistemele de copertine retractabile este de 6- 7 ani.
Copertinele exterioare se pot dota optional cu:

Senzor de soare –  acesta deschide sistemul cand soarele rasare sau cand lumina este suficient de puternica.

Senzor de vant – acesta va strange automat copertina in momentul cand intensitatea vantului se accentueaza.

Un singur senzor poate actiona pana la 5 copertine in jurul unei anumite raza.

 

 

 

Cateva din beneficiile oferite de copertine
 • Copertina protejaza mobilierul de pe terasa impotriva decolorarii.
 • Daca este folosita la ferestre sau living ajuta aerul conditionat sa lucreze mai lejer.
 •  Sistemul reduce cantitate de caldura ce intra prin sticla cu minim 6-7 grade celsius.
 • Protejaza de razele Ultra Violete. Nu se vor produce pagube de decolorare a mobilierului.
 • Aceste copertine retractabile creeaza confort termic si vizual in zilele puternic insorite.
 • Protejaza terasa sau balconul de ploaia usoara de vara.
 • Creeaza un spatiu intim 

Cuvinte cheie

Copertine

Pret sistemul copertine balcon folosite la terase si balcoane.  Model electric copertina terasa,terasa casei.  Terase acoperite cu sisteme de umbrire, protectie de soare. Sisteme de balcoane si terase impermeabile.  Aceste tipuri copertine retractabile exterioare sunt electrice actionate cu telecomanda sau cu buton. Copertine retractabile exterioare construite din aluminiu, iar materialul de acoperire este textil acrilic, retractabil care este rezistent la decolorare. Copertina retractabila exterioara construita la balcoane si marchize terase.

Copertina pentru umbra

Panza este impregnata cu teflon, care este impermeabil si rezistent la murdarii. Proprietatii de autocuratare pentru copertina terasa manuala. Producator marchize retractabile verande, actionare copertine retractabile sistem manuala sau cu motor. Panza pentru confectionarea copertine balcon pentru umbra. Sisteme copertine exterioare rezistente la decolorare de razele soarelui.

Ce trebuie sa stim cand alegem un sistem  protectia de soare. Panza > protectia UV minim 80%. Sa reziste la soare, adica sa nu se decoloreze. Gramajul pentru tesatura = intre 250g/mp si 380gr/mp. Structura, adica bratele si frontonul din fata, din aluminiu. aluminiu  robust ca sa poata rezista la vant. 

Sisteme de umbrire 

Copertine retractabile pentru balcoane. Copertine terase exterioare pentru soare si ploaie. Copertina exterioara balcon pentru umbra la terasa casa. Copertin impermeabila exterioara cu plastic impermeabil. Nuante de culori copertine  balcon exterioare pentru casa si balcon. Terasa si balcon acoperit cu copertina retractabila manuala.  Motor electric pentru sistem de umbrire tip marchiza copertina Balcon.

Sistemele de umbrire sunt simple si eficiente solutii pentru a face umbra pe perioada de vara. Se monteaza foarte usor. Au eficienta maxima la soare. O persoana care sta la umbra nu va face insolatie si nici nu se va arde la piele. Factorul cel mai important este tesatura. Aceasta este stopul caldurii la balcon.  Diferenta de 6 – 7 grade de temperatura intre mediul exterior si terasa protejata de soare. De altfel este important si factorul de lumina ce trece prin tesatura. Acest factor nu va deranja vizual. Dimpotriva trebuie sa creeze comfort.

 

Copertina exterioara

Copertine balcone  rezistente la soare si ploaie exterior.  Cu brate articulate pentru copertina casa ta. Producator de copertine retractabile.  Balcon acoperit cu sistem de protectie de ploaie de vara denumit copertina exterioara. Firma montaj si vanzare copertine terase exterioare.  Electrice cu telecomanda sau buton aceste copertine balcoane si terase se actioneaza foarte usor.

Copertine balcoane

Tipuri de umbra gen Copertine exterioare. Preturi despre produsele noastre copertina balcon. Ideale la terase si balcoane. Copertine retractabile sunt montate, soare si ploaie. Produsul nostru protejaza tersa sau balconul de ploaie usoara de vara si soare. Protejaza mobilierul de decolorare si invechire. 

Copertina exterioara

La terasa exterioara se foloseste  panza impermeabila care rezista la soare. Aceasta trebuie sa aiba proprietati de autocuratare, ca sa nu permite murdariei sa patrund in tesatura. Bune copertine exterioare care sunt retractabile le gasiti la EUROTENDA PARADISE. Firma se afla in Bucuresti si activeaza din anul 2008 pe piata copertine.

Este produs solid care face fata la vant destul de puternic. Nu strica arhitectura casei sau blocului. Acest model nu necesita autorizatie de constructie. Se numeste contructie temporara usoara. Se poate amplasa la fatadele magazinelor sau a chioscurilor. Asfel acestea devin mai frumoase si comerciale.  Raspandite pe piata sunt cele clasice, monoblock si loggia. Ele sunt cu cremaliera si mecanism dar se poate pune si un motor tubular de minim 40nm. Motorul intra in tub, deci nu ramane la vedere. Ele se comercializeaza de la mimim 2 metri la perete pana la 7 – 8 metri. Ca si deschidere in fata sau proiectie pleaca de la minim 1,5m pana la maxim 3,5metri. Dupa aceasta dimensiune este indicat sa folosim cu structura de sustinere in fata.

Copertina terasa

 Casa si terasa se foloseste la protejarea de soare o copertina exterioara. Aceasta are brate articulate care se actioanza cu mecanism si manivela. Copertine balcon gen loggia sau monoblock. Acestea sunt manuale, dar pot fi si electrice. Copertine retractabile montaj terasa casa ta. Strctura de culoare alba, plastic orice culoare disponibila in stoc.

Copertine retractabile

Sunt cel mai des raspandite sisteme de pe piata. Bune preturi gasiti la Eurotenda. Furnizor de accesorii si componente copertine din 2008. Cele mai raspandite produse sunt cele cu brate articulate. Aceste copertine exterioare sunt umbra la fereastra. Casa trebuie si ea protejata, copertina retractabila tine racoare. 

Se folosesc inca din antichitate. Cei mai mari producatori europeni sunt Italienii, Grecii si Spaniolii. Robuste sunt cele grecesti. Acestea rezista la vant, intemperii si ploaie. Ele au durata de utilizare de peste 7 ani de zile. Dupa care trebuie facuta o revizie si inlocuita panza si componentele care sunt defecte. Montajul il face si o persoana necalificata, deoarece vin preasamblate.

 

Balcoane si terase

Cele mai raspandite modele pentru acoperirea de balcoane si terase pentru umbra sunt copertinele. Acestea se monteaza usor de catre o echipa de montaj. Acest model copertine exterioare sunt splendide.

copertine exterioare

Cele mai multe case folosesc metode de umbrire copertina retractabila manuala. De asemenea se pot automatiza cu diferite accesorii ce fac manevrarea o placere. La ferestre de asemenea se pot folosite diferite metode copertine retractabile. Cele mai folosite la ferestre si gradini sunt copertine exterioare. 

Balcoanele au nevoie de diferite accesorii pentru ca sa devina functionale si utile. Printre aceste se numara si sistemele noastre care sunt fie pentru verile toride si sufocante, fie pentru iernile aspre si reci. Eurotenda Paradise a incercat sa aduca intreaga gama de articole si sa faca stocuri. Astfel termenele de executie si de livrare sunt scurte, pana la maxim 14 zile. La fel in cazul unei defectiuni se intervine rapid pentru a inlatura componenta defecta. Toate balcoanele au nevoie intr-un fel sau altul de acoperit terasa sau inchis in plan vertical. Lucru care e bine sa fie facut de o echipa specializata.

Vanzare armaturi

diferite piese si accesorii la rulouri textile exterioare. Marchize balcon, folosim la balcon. Marchiza electrica cu brat articulat. O folosim la terasa de la casa. Putem monta si motor cu telecomanda. Ea se poate aplica si manuala la perete sau tavan. Marchize retractabile, angrenate de mecanism cu manivela. Se invarte de manivela si asa se ruleaza pe rulou sau tambur panza. culoare la partile metalice este alba, noi o putem vopsi si in alte culori daca se cere de catre client.

Armaturi marchize

Profile sunt sub forma de bari lungi de 7 metri si le taiem la cota necesara. Producem orice tip de articol de umbrire necesar terasa, balcon. Informatii exacte cum sa masurati si sa montati trebuie sa luati legatura cu noi. Aici personalul calificat va va da cele mai bune indicatii pentru terasa dumneavoastra. La noi pe pagina gasiti fotografii cu produsele si articolele pe care le vindem. gasiti si informatii tehnice, cat si video cum se face. Oferim informatii sa luati decizia buna in achizitie. Noutatile in materie le veti gasi pe saitul nostru.

Firma montaj

Pagina in permanenta actualizata cu ultimele noutati ce tine de solutii pentru casa voastra. Sistemele sunt din ce in ce mai preferate de romani. Indiferent ce denumire au in comert aceste, ele trebuie sa fie calitative, sa satisfaca nevoia clientului. Cumparati de la firme de specialitate, asa evitati un produs slab care nu isi face treaba. Consultanta este necesara. Termen de livrare 10 – 14 zile.  Furnizor Spania, Italia, Grecia. Soarele nu decoloreaza  tesatura.