inchideri terase sticla

 Incepand din anul 2019, sistemele de sticla prezentate de societatea noastra le folosim exclusiv,  pentru inchiderile perimetrale, la sistemele de PERGOLE,  produse de societatea noastra. 

Sistemul cu sticla glisanta

Spre deosebire de alte sisteme de pe piata nu are rulmenti, si nici role sau alte rotite. Panourile din sticla aluneca lin pe lungimea ghidajului. Sistem de sticla glisant foarte fiabil. Minim efort de întreținere al componentelor. Securitate maxima. Greutatea sistemului este pe ghidajul de jos, ca și ușile si ferestrele clasice glisante. Această caracteristică permite instalarea în orice tip de plafon fără întăririea suplimentara a ghidajului de sus. Sistemul este conceput pentru a se adapta la orice situație, componentele sunt mereu aceleași, indiferent de înălțimea sau dimensiunea panoului. Hidroizolarea – este unul din sistemele cele mai etanș de pe piață, eficiența energetică este mai mare, economisirea de energie este peste 10%.

Sticla securizata

Sistemul de geam fara rama glisant se poate adapta la orice tip de terasa, balcon sau veranda, produsul este cel mai adaptabil fiecarei particularitati. Practic orice configurație este posibila, terase curbate, înălțimi diferite, panouri cu pliere intr-o parte sau plierea geamurilor in ambele parti. O ușă glisantă poate fi instalata în peretele de sticla (un panou care poate fi o ușă oriunde în mijlocul sistemului, atunci când este închis este ca un panou normal). Puteți alege tipul de sticlă pe care il preferați, clara, colorata, cu protectie solara …. se poate folosi sticlă temperata sau laminata.

Sistem de geamuri fara rama – glisant

va îmbunătăți eficiența energetică a terasei, balconului sau spatiilor comerciale. Terasă dvs. sau veranda va deveni o cameră in aer liber. Acest lucru va amortiza transferul de temperatură între interiorul și exteriorul casei, atât vara cât și iarna. În cele din urma va ajuta la reducerea consumului de energie și prin urmare, a emisiilor de CO2 în atmosferă. Izolația sistemului cu sticla glisanta este optimă. Cele mai multe sisteme de pe piata au două puncte potențiale de intrare a apei, în rosturile dintre sticlă și la intersectia dintre profilele de aluminiu. Nu se utilizeaza garnituri, materiale plastice la imbinarea panourilor de aluminiu, aceste garnituri creeaza întotdeauna spațiu între ele și cu timpul datorita variatilor de temperatura, permit infiltratii de apă și aer.

 În plus faptul ca toată greutatea este pe ghidajul de jos, îmbinările de aluminiu sunt mai puternice și mai rezistente la intrarea aerului și a apei. Benzile transparente între sticlă sunt proiectate pentru a preveni intrarea apei și a aerului, care arată o performanță mai bună decât majoritatea sistemelor existente, de pe piata.

Sistem produs in  Spania de catre companie specializata in proiectare, fabricare si comercializare de sisteme inovatoare de vitraj fara rama.

 • Fara rame pe verticala.
 • Sistem de glisare prin alunecare.
 • Intretinere usoara a sticlei.
 • Rezistenta la vant pana la 197 km/h cu sticla de 10mm grosime.
 • Estetica ireprosabila.
 • Aluminiu vopsit electrostatic.
 • Panouri usor de glisat.
 • Totdeauna se foloseste sticla securizata de 10mm.
 • Latime panouri 60cm-80cm maxim.
 • Inaltime maxim 3 metri cu sticla de 10 mm.
 • Se poate construi pe lungimi de glisare nelimitate.
 • Cote sina glisare 40mm x 40mm.
 • Sistemul poate glisa la colturi chiar si cu un unghide de 90 de grade.
 • Performanta acustica 35 db
 • Transmisia termica 5,64W/m2K
 • Permeabilitate la aer clasa 2

Cuvinte cheie

Inchideri terase sticla glisanta

 Preturi pentru inchideri terase cu sticla glisanta, modele de geamuri glisante pentru terase, usi glisante geamuri. Modele pereti sticla glisanti pentru compartimentari, pereti glisanti sistem, sisteme sticla retractabila. Pereti mobili sticla pentru terase si balcoane. Inchideri terase cu sticla glisanta, sistem usa sticla glisanta balcon, pereti geam mobili. Preturi usi glisante sticla securizata. Tip ferestre culisante sau glisante, sisteme panouri sticla armonica. terase sticla si terasa sticla, geamuri glisante terasa sistem geam glisant balcon. Inchideri balcon cu geamuri glisante. 

Geamuri glisante

Firma geamuri termopan glisant balcon si terasa. Usi glisante termopan, preturi pentru sticla si geam mobil. Usi glisante interior cu sticla si geam securizat sau laminat de 10mm. Sisteme de usi glisante pentru bucatarie, despartitoare cu geam intre bucatarie si living. Delimitari spatii de fumatori cu panouri usi sticla glisanta, culisanta, retractabila si mobila. Restaurante inchise cu geam si sticla pliabila pentru spatii.  Usi de sticla glisante. Balcoane cu geam fara rame intermediare. Firma montaj panouri geamuri glisante Bucuresti.