inchideri balcoane cu geam glisant

 Incepand din anul 2019, sistemele de sticla prezentate de societatea noastra le folosim exclusiv,  pentru inchiderile perimetrale, la sistemele de PERGOLE,  produse de societatea noastra. 

Geamuri glisante. Bucurati-va de balconul dumneavoastra pe tot parcursul anului, indiferent de vremea de afara. Folositi-l pentru petreceri familiare, cum ar fi, sală de jocuri, colț de lectură, servirea cafelei. Obțineți mai mult spațiu pe terasa, creati un spatiu confortabil tot anul cu sistemul nostru de geam fara rama. Protejați baconul împotriva vântului, zgomotului, mizeriei si poluarii, vreme rea și a efectelor corozive, ploi nocive. 

Componentele sistemului au fost supuse testelor de laborator riguroase în ceață salină pentru a asigura rezistenta la coroziune. Va îmbunătăți eficiența energetică a casei, pentru că în timpul iernii va crește temperatura camerei și în timpul verii va petreceti mai mult decât este necesar. De asemenea sistemul este un element de siguranță activă. Toate acestea fără a modifica fatada balconului. Intretinerea este ușoara și minima, deoarece nu are nici un fel de rulmenti, alunecă pe sina de jos foarte usor. Sistemul de geamuri retractabile este foarte ușor de curățat. Nu contează forma balconului, sistemul se personalizeaza.

  • Selectie de fotografii si video cu lucrari executate

Balcon inchis cu sticla glisanta “model FVS”

Fiabilitatea sistemului glisant “FVS”

Sistem cu sticla glisanta “model FVS”

cuvinte cheie

Geamuri glisante balcoane

Balcoane inchise cu geam mobil, pret geam glisant, montaj geam si sticla glisanta in Bucuresti. Pret inchideri cu usi sticla balcon sistem glisant, preturi pentru panouri cu geam glisant. Producator sisteme de inchideri terase cu sticla glisanta, mobila si culisanta. Panouri sticla pliabile. Modele balcoane cu geam culisant, geamuri glisante balcon, inchidere balcon cu geamuri glisante. Diferite forme de balcon inchise cu geam mobil glisant. Blacon inchis cu termopan fara rama care gliseaza. Producator balcoane retractabile cu sticla.