inchideri spatii comerciale cu sticla glisanta

 Incepand din anul 2019, sistemele de sticla prezentate de societatea noastra le folosim exclusiv,  pentru inchiderile perimetrale, la sistemele de PERGOLE,  produse de societatea noastra. 

Optimizarea spatiului  in restaurant.   Îmbunătățeste  profitabilitatea afacerii  pe tot parcursul anului, puteti servi  același număr de clienți, vremea nu va fi o problema. Vântul, ploaia si frigul  pot deveni aliații dumneavoastră, mai degrabă, decât dușmani. Cu sistemul de geam culisant puteți face compartimentari interioare, modificati si distribuți mărimea birourilor si a incaperilor.

 Sistemul poate fi complet încastrat in podea. Piesa de jos a sistemului de sticla glisanta sub forma unui capac  va evita alunecarea, acumularea de murdărie, si va îmbunătăți accesul clientului d-voastra mai usor și va evita incidentele cu tocurile pantofilor pentru femei. Profitați de terasa dumneavoastră pe tot parcursul anului.  Puteți adăuga la sistemul de ferestre fara rama, mai multe tipuri de încuietori de securitate, alegand din varietatea noastră de modele. Pentru instalațiile foarte mari, există un sistem de parcare pentru stivuirea panourilor într-un singur loc.

Selectie de fotografii si video cu lucrari executate

Terase sisteme geamuri glisante.

CUVINTE CHEIE: Constructii terase restaurante cu sticla glisanta, compartimentari zona fumatori de nefumatori cu geam sticla glisanta. Pret compartimentari cu geam spatii de terase restaurante, sticla este glisanta, elibereaza in totalitate spatiul. Inchideri spatii de birouri cu geam culisant ce se strange si pliaza. Pereti panouri cu sticla pentru birouri. Terase inchise cu sticla glisanta, terase de restaurant cu pereti mobili cu geam culisant. Inchideri spatii comerciale cu pereti panouri geam glisant. Inchideri fatade magazine cu geam glisant sau culisant fara rame de aluminiu, model sistem armonica. Inchideri fatade cofetarii si cafenele cu modele de sticla glisanta ce elibereaza in totalitate spatiul.  Sisteme de panouri de geamuri sticla ce se parcheaza in lateral. Compartimentari birouri cu sticla geam glisant.