inchideri terase cu sticla glisanta.

 Incepand din anul 2019, sistemele de sticla prezentate de societatea noastra le folosim exclusiv,  pentru inchiderile perimetrale, la sistemele de PERGOLE,  produse de societatea noastra. 

Sistem glisant cu sticla.  Bucurați-vă de terasa dumneavoastră pe tot parcursul anului, extindeti utilitatea cum ar fi petreceri familiare, sală de jocuri … etc. Noi folosim sticla cu rezistență ridicată, sistemul protejaza împotriva vantului, ploii, frigului și a poluării. Toate acestea fără a modifica fatada casei. Sistemul poate fi complet încastrat in podea. Obțineți mai mult spațiu pe terasa, obtineti un loc confortabil tot anul, cu sistemul de sticla retractabila fara rama. Puteți adăuga una sau mai multe uși glisante care arata ca un panou obișnuit. Nu contează forma terasei, sistemul se face personalizat. Puteți alege culoarea profilului de aluminiu, care se adaptează mai bine la cromatica terasei.

  • Selectie foto si video cu lucrari realizate.

Video cu lucrare de acoperire a terasei / pergola Persa– retractabila si inchisa pe laturi cu sistemul de sticla glisanta.   

…executata de echipa Eurotenda

Pergola retractabila din aluminiu (model Persa ) inchisa cu sistemul de sticla

Pergola cu lamele din aluminiu (model Persa ) inchisa cu sticla glisanta

Varianta sistemului de sticla cu sina INGROPATA / INCASTRATA

Terasa din lemn inchisa cu geamuri glisante securizate

 

Terasa din lemn acoperita cu pergola Persa si inchisa cu geamuri glisante

Sistemul folosit cu sticla FUMURIE – BRONZE  (pentru a reduce transparenta si pentru umbrire)

cuvinte cheie

Inchideri  terase cu sticla glisanta

Modele de terase inchise cu sticla glisanta, terase inchise cu sticla pliabila, pret terase inchise cu sticla fara rame glisante. Inchideri terase cu geam pentru zapada, ploaie, vant.  Sticla care gliseaza pe sina pentru terase, usi culisante sticla ca si pereti de sticla mobili. terasa sticla retractabila fara rama. Sistem usi glisante pentru terasa la case sau restaurante si magazine. Geamuri glisante terasa preturi geamuri pliabile. Usa glisanta sticla. Panouri geamuri glisante ieftine Bucuresti. Firma montaj geam terasa panou mobil glisant cu sticla temperata sau laminata.