materiale copertine impermeabile

Acoperiti terasa dumneavoastră cu Docril®. Docril® este cea mai buna alegere ca material atunci când cumpărăti o marchiza, copertina, umbrela, cort, deoarece acesta este fabricat 100% din fire vopsite – fibre acrilice. In procesul de vopsire cu soluție se adaugă pigmenți in molecula de fibra – acest procedeu se foloseste ca sa nu se decoloreze panza, astfel se creaza legături care sunt dificile de a se destrama chiar și după câțiva ani și care sunt mult mai puternice.

Materialul Docril® foloseste și Teflon® – marcă înregistrată de DuPont, în procesul de finisare. Teflon® protejează tesatura. Creaza o bariere care consolidează hidrofug, adica impiedica patrunderea apei și întârzie aderarea murdăriei. În plus, aceasta nu reduce permeabilitatea la aer – lasa tesatura sa respire.    

Materiale textile impermeabile rezistente la decolorare.

Toate tesaturile folosite la confectionat copertine, marchize, corturi, umbrare sunt din import Spania. Create pentru a oferi maximul de confort termic si visual. Rezistenta impotriva prafului, uleiurilor, sarurilor, apei si a razelor UV. Nu se decoloreaza odata cu trecerea timpului. Materialele nu dezvolta microorganism cum ar fi bacterii sau mucegai. Rezistenta la agentii chimici din atmosfera. Materiale textile cu Teflon pentru impermeabilitate. Garantia materialelor impotriva decolorarii si al mucegaiului este de 5 ani.

Gama DOCRIL.material textil IMPERMEABIL  pentru copertine, marchize, pergole, sezlonguri, umbrele, terase

Gama DOCRIL GARDEN – material textil rezistent la DECOLORARE pentru perne, huse, canapele de gradina

DOCRIL GARDEN – gamă de materiale premium

De înaltă calitate, pentru fabricarea de mobilier de gradina, perne, sezlonguri, huse canapele, contribuind la cresterea gradului de confort a acestora în aer liber.Este un material 100% acrilic colorat in masa, Docril Garden este potrivit pentru mobilier expus în grădini în aer liber și mobilier de interior, asigurând calitati imbatabile in ceea ce priveste rezistenta culorii, rezistenta la ultraviolete și intemperii. 

Gama de material Docril Garden  se distinge prin finisajele sale tehnice de calitate superioară, care permit întreținerea ușoară a țesăturilor, ca acestea includ un tratament de impermeabilizare (nu sunt impermeabile) un tratament special pentru a reduce absorbția de pete și murdărie, un tratament tehnic pentru a preveni dezvoltarea microbilor, precum și un finisaj care oferă materialului  o textura foarte buna care previne exfolierea. 

Gama DOCRIL NAUTICA – material special rezistent la SALINITATE, pentru mediul marin

Doctil Nautica

Docril Nautica este vopsit 100% acrylic. Rezistenta imbatabila a culorii, cu un strat impermeabil unic, care oferă o rezistenta optimă in mediul marin exigent. Stabilitate dimensională excelentă. Protecție ultravioleta maximă.

Gama Albis – materiale pentru PERDELE de gradina, terase

Material pentru perdele si exterioare

Material pentru perdele –  In stoc incepand cu luna februarie.

CUVINTE CHEIE

Materiale impermeabile copertine, terase, pavilioane, corturi, umbrele.

materiale copertine, materiale impermeabile, materiale marchize, materiale textile pentru copertine, materiale textile impermeabile pentru marchize.Materiale cu protectie uv, preturi materiale, modele materiale copertine. Materiale acoperit terase, materiale foisoare preturi materiale  copertine  impermeabile  pentru terase, balcoane. Materiale cu strat de teflon impermeabile pentru copertine, copertina. Materiale textile impermeabile, preturi pentru materiale copertine. Material cu teflon rezistent la decolorare impermeabil pentru copertine. Material rezistent la ploaie, soare cu protectie uv, materiale copertine impermeabile pentru corturi, baldachine, foisoare,terase. Materiale pentru terasa protectie solara. Material copertina impermeabil rezistent la decolorare. Material pentru corturi si umbrele cu protectie uv, impermeabil. Producator materiale pentru exterior terase ,rezistent la intemperii. Prelate pentru copertine si marchize. materiale pentru marchize retractabile pentru balcoane terase,baldachine si corturi. Prelate materiale prelata, material pentru balansoar, baldachin, sezlog material sezlong, material sezlong. Importator materiale pentru copertine, marchize,sezlonguri, balansoar. Confectii prelate pentru copertine,balansoare, sezlonguri. Materiale textile impermeabile cu teflon. Material textil pentru umbrele, prelate, corturi. Material textil pentru terasa. Material textil balansoar. Tesaturi textile pentru pagode, exterior rezistente la decolorare si impermeabile. Pret materiale textile, pret tesaturi textile, preturi materiale textile. Depozit materiale textile impermeabile. Materiale textile depozit pentru acoperit terase, terasa. Materiale textile online pret. Importator materiale textile pentru sezlong, umbrela, baldachin. Depozit tesaturi impermeabile pentru copertine, acoperit terasa din lemn. Material impermeabil pentru acoperit terasa din lemn. Materiale copertine impermeabile si rezistente la intemperii.       Materiale textile acrilice rezistente la decolorare pentru mobilier de gradina, perne, huse, perdele .