materiale textile mobiler de gradina exterior

DOCRIL & GARDEN®, face parte din galeria de  materiale premium, de
înaltă calitate, pentru fabricarea de huse, perne, sezlonguri, canapele pentru mobilier de gradina contribuind la cresterea gradului de confort a acestora în aer liber.

Datorită unei game largi de culori si texturi, această
colecție de materiale textile satisface cerințele estetice ale pietei actuale.

Docril Garden® este un material in totalitate acrilic, colorat in masa, este potrivit pentru mobilier expus în grădini în aer liber și mobilier de interior, asigurând calitati imbatabile in ceea ce priveste, rezistenta la ultraviolete, rezistenta culorii și rezistenta la intemperii.

Docril & Garden®   se distinge prin finisajele sale tehnice de
calitate superioară, acestea includ, un tratament special pentru a reduce absorbția de pete și murdărie, un tratament de impermeabilizare, un tratament tehnic pentru a preveni dezvoltarea microbilor și ciuperci, precum și un finisaj care oferă materialului  o textura foarte buna care previne exfolierea. Tratamente ce permit o întreținerea ușoară a țesăturilor.

Această colecție are  de 33 de tesaturi simple, disponibile in 3 texturi diferite, care pot fi combinate cu modele diferite  (Jacquard, Panama, dungi), care cuprinde 5 domenii, fiecare potrivit pentru un stil de viata diferit: Natura, Urban, Clasic, Weekend și Beach.

Această colecție oferă o gamă largă de culori pentru a satisface și cele mai exigente cerinte estetice.

Țesăturile Docril ® Garden sunt fabricate in Spania de CITEL SL, o
companie cu o tradiție îndelungată în industria textilă și renumita pentru
calitatea excelenta a țesăturilor de protecție solara.

CUVINTE CHEIE: Materile textile pentru mobiler de gradina, materiale pentru huse, perne si canapele de gradina, pentru exterior, terase. Preturi depozit online cu materiale textile in Bucuresti. Firma cu materiale pentru gradina, perne, canapele rezistente la decolorare, textile acrilice vopsite in masa. Importator material textil  pentru sezlonguri, perne, huse care se folosesc pe terase, in gradina. Materiale cu tratament antimucegai, tratament de impermeabilitate, gama de materiale lux textile. Magazin cu tesaturi acrilice textile ce nu se decoloreza. Preturi tesaturi pentru huse mobila gradina. De vanzare materiale textile online in Bucuresti, textile colorate in diverse culori rezistente la soare. Tesaturi ce se folosesc la canapele gradina. Preturi materiale textile huse, impermeabile pentru terasa la casa, balcon. tesatura din acril, Material textil impermeabil din gama premium lux. Oferim spre vanzare material textil pentru huse si canapele de exterior (curte, terasa, gradina). Depozit cu textile spre vanzare.