BLOG realizat despre sistemele noastre de umbrire

pergole retractabile eurotenda

Aruncă o privire la proiectele noastre finalizate în decursul anilor. Am reușit să încheiem peste 5000 de proiecte cu diferite sisteme de pergole retractabile pentru acoperit terase exterioare și copertine retractabile impermeabile pentru umbrirea teraselor și balcoanelor în perioada de vară.

 În mare parte terasele au fost închise cu sistemele de rulouri cu folie transparentă din plastic transparent. Produsele noastre acoperă întreaga gama pentru acoperit terase exterioare de gradină, pentru case private dar și spații comerciale gen cafenele, restaurante. 

Lucrăm cu  sistemele Eurotenda Paradise din anul 2008. Compania noastră are de asemenea și prelate impermeabile pentru sistemele de copertine și marchize, pentru acoperit pergola de lemn din gradină.

Cele mai uzuale și moderne sisteme pentru terasă și balcon sunt:

Pergole retractabile metalice cu aluminiu

Aceste pergole sunt special construite pentru terasele de gradină și se pot folosi atât în perioada de vară cât și iarna la zapadă. Pergola este acționată electric cu motor și telecomandă. Este construită cu structură metalică din aluminiu. Se confecționează la comandă pe dimensiunile clientului. Partea de acoperire este din prelată impermeabilă cu protecție ultravioletă.

Acoperiș retractabil terasă

Este un produs cu lamele din aluminiu rezistent la zăpadă care se retractaează cu motor și telecomandă. Acoperișul este ventilat prin mișcarea panourilor. Acesta este compus cu structură metalică din aluminiu. Este variata perfectă pentru o terasă de vară cu un acoperiș retractabil electric.

Modele copertine retractabile 

Eurotenda Paradise produce și confecționează diverse modele de copertine retractabile pentru umbrirea teraselor și balcoanelor în perioada de vară. Copertine parasolare impermeabile cu material textil rezistent la soare. Prețurile copertinelor noastre se calculează pentru fiecare copertină în parte.

Prelată folie transparentă terasă

Cu acest sistem de prelată transparentă confecționăm diverse modele de rulouri transparente. Aceste rulouri le folosim pentru închiderea teraselor în perioada de iarnă. Toate sistemele noastre cu folie terasă transparentă izolează terasa sau balconul de zăpadă și vânt.

Galerie de cu culori și modele de materiale impermeabile pentru terase. Gamă variata cu prelată impermeabilă pentru copertine, marchize, pergole lemn, terase gradină în perioada de vară pentru protejarea de soare și ploaie.

More Posts

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn