Inchideri Terase Plastic Transparent

platic transparent inchideri terase

Producem sisteme pentru închideri terase cu plastic transparent

Se apropie Iarna și cauți o soluție să închizi terasa cu un sistem, să fii protejat de zăpadă și frig? Inchideri terase plastic transparent.  Alege unul din modele noastre de rulouri cu folie transparentă. Ai o variantă simplă de rulou sau una cu casetă și ghidaje din aluminiu. Dacă cauți ceva ieftin și eficient alege varianta cu bride. Prelata transparentă, termosudată cu bandă de rigidizare pe margini. Rezistă la vânt și zăpadă. Când vine vorba de închideri terase sau balcoane, noi va putem ajuta cu unul din sistemele mentionate. Producem din 2008 aceste variante de rulouri și avem încredere in ele. Le fabricăm chiar la noi în sediu. Vezi pagina  produsului.

Plasticul transparent se confectionează pe dimensiunea clientului

Are o durată de folosință de 5- 6 ani. Dupa care se schimbă doar folia transparentă. restul accesoriilor se pot folosi în continuare. Plasticul transparent este rezistent la razele ultraviolete. Vara se poate rula pe tambur și terasa ramâne deschisă sau ventilată. Plasticul are o rezistentă foarte bună la zăpadă și vânt. Inchideri terase cu plastic folie transparentă.

Variante de Rulouri cu plastic transparent

Producem patru modele de rulouri cu plastic transparent.
1. Rulou transparent varianta simplă care este folosit foarte mult la închiderea balcoanelor și al foișoarelor. Ruloul are tamburul pe care se ruloează plasticul și în partea de jos o contragreutate, aceasta se fixează în carlige ca atunci când bate vântul plasticul să stea întins.

2. Rulou exterior transparent casetat, acest sistem are suplimetar fața de ruloul transparent simplu ghidaje laterale prin care circulă plasticul și o cutie din aluminiu în care se adună folia. Acest sistem în recomandăm dacă doriți ca terasă să fie protejată foarte bine de intemperii.

3. Rulou transparent cu zip, acest sistem este similar cu modelul casetat doar că este complet automat, tot ce trebuie să faceți ca să ridicați plasticul transparent, este sa apasați pe un buton.


4. Prelată transparentă închideri terase cu bride. Variata aceasta se folosește la terasele din lemn. Panoul se fixează în bride rotative. Toate sistemele pentru închideri terase sunt ca să protejați spațiul de ploaie, vânt și zăpadă în perioada de iarnă.

More Posts