Inchideri Terase Plastic Transparent

platic transparent inchideri terase

Producem Sisteme Pentru Inchideri Terase Cu Plastic Transparent

Se apropie Iarna si cauti o solutie sa inchizi terasa cu un sistem, sa fii protejat de zapada si frig? Inchideri terase plastic transparent.  Alege unul din modele noastre de rulouri cu folie transparenta. Ai o varianta simpla de rulou sau una cu caseta si ghidaje din aluminiu. Daca cauti ceva ieftin si eficient alege varianta cu bride. Prelata transparenta, termosudata cu banda de rigidizare pe margini. Rezista la vant si zapada. Cand vine vorba de inchideri terase sau balcoane, noi va putem ajuta cu unul din sistemele mentionate. Producem din 2008 aceste variante de rulouri si avem incredere in ele. Le fabricam chiar la noi in sediu. Vezi pagina  produsului.

Plasticul Tansparent Se Confectioneaza Pe Dimensiunea Clientului

Are o durata de folosinta de 5- 6 ani.Dupa care se schimba doar folia transparenta. restul accesoriilor se pot folosi in continuare. Plasticul transparent este rezistennt la razele ultraviolete. Vara se poate rula pe tambur si terasa ramane deschisa sau ventilata. Plasticul are o rezistenta foarte buna la zapada si vant. Inchideri terase cu plastic folie transparenta.

More Posts

Idei inchideri balcoane

Idei de amenajare pentru un balcon deschis

Tendința celor mai mulți dezvoltatori înultimii ani este de a construi complexe rezidențiale cu apartamente prevăzutecu logii mari ca suprafață. Pentru cumpărători nu mai sunt

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn