4 Motive să investești în sistemele de umbrire Comercializate Pe Saitul Eurotenda

sisteme de umbrire

Dacă navigați internetul în căutarea unui sistem eficient de umbrire care să îndeplinească toate cerințele dumneavoastră, ați ajuns exact unde trebuie deoarece pe site-ul Eurotenda vă punem la dispoziție o gamă largă de soluții de acoperire. Însă principalele motive pentru care să alegeți site-ul nostru în locul altui magazin, nu este gama variată de produse, ci următoarele valori cu care ne mândrim.

De ce să alegi produse de pe site-ul Eurotenda în locul altor variante?

#1 Sinceritate

Punem un accent deosebit pe satisfacerea tuturor nevoilor dumneavoastră și de aceea nu vă propunem cel mai costisitor sistem, ci dimpotrivă, cel mai eficient. Nu întotdeauna un preț ridicat vă garantează satisfacția unei achiziții și de aceea nu intenționăm să vă impunem un anume produs, ci să vă prezentăm o parte din gama noastră și proprietățile câtorva produse pentru ca dumneavoastră să știți pentru ce plătiți.

În funcție de scopul pe care urmăriți să-l îndepliniți, există trei mari categorii de sisteme de umbrire din care puteți alege:

  • Pergole;
  • Copertine;
  • Marchize.

#2 Calitate

Fiecare din cele trei sisteme enumerate mai sus, are propriile sale caracteristici. Iar ceea ce le face pe toate să-și merite locul pe acest site este obiectivul lor comun: crearea unui loc umbros și calitatea deosebită a materialelor din care sunt confecționate.

Pergolele noastre sunt pergole bioclimatice fabricate din aluminiu și extrem de eficiente în reglarea temperaturii atât în interiorul locuinței cât și în afara ei prin ținerea la distanță a razelor de soare.

Copertinele sunt acele produse care se deosebesc prin versatilitate. Sunt atât de simplu de montat pe post de acoperiș, dar și ca perete protector pentru construcțiile cu rol de refugiu împotriva razelor puternice de soare, vara. Copertinele noastre sunt prevăzute cu sisteme ce fac posibilă retractarea, dar și fixarea lor, putând să reziste și la vânturi cu viteze de deplasare de până la 50 km / oră.

Niciun sistem de umbrire nu oferă locuinței dumneavoastră sau spațiului comercial pe care îl dețineți la fel de multă eleganță și personalitate ca marchizele noastre. Ele fac față eficient la capriciile vremii și au o durată medie de viață de opt – zece ani în care pot fi folosite și arată exact ca în prima zi după montare.

#3 Personalitate

Și nouă ne place să fim unici și de aceea înțelegem nevoia de afirmare a clienților noștri. Suntem conștienți de puterea produselor noastre de a transforma complet aspectul unei locuințe sau atmosfera emanată de un spațiu comercial și de aceea oferim celor care apelează la noi posibilitatea de a alege dintr-un număr mare de imprimeuri și modele.

De exemplu, dacă vorbim marchize ca sisteme de umbrire, clienții noștri pot alege materiale vopsite în zeci de culori sau cu modele dungate în diferite combinații care mai de care mai plăcute. Nu trebuie să vă impuneți limite din niciun punct de vedere și dacă tot investiți într-un produs aveți dreptul să primiți ceva desăvârșit.

#4 Seriozitate

Adresa noastră este strada Câmpului, nr. 1, comuna Pantelimon din județul Ilfov. Acolo, lângă, Selgros Pantelimon, la 50 de metri de bulevardul Biruinței, avem un showroom în care puteți să vedeți toate sistemele noastre de umbrire și modele de țesături și materiale pe care le utilizăm sau puteți să cereți sfaturi de specialitate în problemele legate de crearea unui acoperiș temporar care să vă ferească de razele soarelui. Indiferent de motivele pentru care ne solicitați, la noi veți avea parte de deschidere și proactivitate, precum și de maximă seriozitate în executarea lucrărilor.

Dar dacă timpul nu vă permite să ne faceți o vizită, sau preferați să discutăm la telefon, pe pagina noastră de contact găsiți toate numerele la care ne puteți apela, precum și adresa de mail, alături de un formular în care să ne povestiți direct despre ceea ce vă interesează. Și dacă ne apelați în acest mod, vom da dovadă de profesionalism dându-ne silința să vă răspundem cât mai detaliat la toate solicitările dumneavoastră.

Concluzie: De ce să alegi Eurotenda când ai nevoie de un sistem de umbrire?

Cele patru motive descrise pe larg mai sus sunt valorile companiei noastre și de aceea facem tot ce ne stă în putință să le respectăm. Pentru noi sistemele de umbrire nu sunt doar niște soluții alternative la problemele cauzate de expunerea îndelungată la soare, ci și dispozitive de o calitate premium cu care puteți asigura și un aspect de invidiat pentru construcția unde le montați.

More Posts