Turiștii adoră să stea la terasă! Retineti Acest Detaliu Si Bucurati-va de succesul Afacerii Dumneavoastra!

sisteme de umbrire terasa

Pentru americani, asiatici, africani sau australieni, Europa este acel bătrân continent unde viața este boemă, iar timpul se scurge mai încet când stai la terasă în nopțile lungi de vară cu un pahar de ceva bun în mână. Sau asculți și contemplezi ploaia de la adăpost în zilele de primăvară sau toamnă.

Aici cafeaua este tare, vinul este aromat, iar adierea vântului aduce de departe povești și basme a zeci de culturi și popoare pe care le amestecă într-o singură istorie. Este și un păcat să vii ca turist în Europa și să iei masa la restaurant sau să-ți savurezi desertul, ori să-ti bei cafeaua înăuntru, când tot ce-i mai bun se găsește afară.

De aceea, dumneavoastră, ca patron de terasă, pentru a crește potențialul afacerii pe care o conduceți și a ridica profiturile acesteia pe culmi nemaivăzute, aveți datoria să îndepliniți acest vis al turiștilor străini de a sta afară când ies în oraș și dacă știți cum să le oferiți confortul de care au nevoie, succesul vă este ca și garantat.

Cum să creați o terasă unde confortul să atingă cele mai înalte standarde?

#1 Investiți într-un sistem eficient de umbrire

Zilele de vară îți dau într-adevăr un milion de motive de a-ți petrece timpul afară, dar uneori, când soarele este prea puternic, mai ales în timpul vacanțelor din sezonul estival, o măsură de protecție împotriva razelor UV este absolut necesară. Şi atunci, o copertină retractabilă cu sistem de acționare automat, ce poate fi trasă rapid când situația o cere, poate crește considerabil confortul unei terase.

#2 Rulourile transparente retractabile vă salvează de ploaie

Pentru un patron de restaurant sau cafenea cu terasă plecarea clienților care nu mai au loc în interior atunci când este ploaie, reprezintă o pierdere greu de acoperit. Și când există variante, de ce să nu creați locuri confortabile de stat afară chiar și atunci când toarnă cu găleata? Mai ales dacă acoperișul de deasupra capului oferă destulă protecție, faceți în așa fel încât teresa dumneavoastră să se poată închide temporar și pe lateral cu ajutorul unor rulouri transparente retractabile pe care le puteți comanda de pe acest site.

#3 Scaunele de nuiele oferă confortul termic dorit

Când afară este caniculă, este neplăcut dacă pielea ți se atinge de obiecte fierbinți din plastic. De aceea nici scaunele de terasă din acest material, cu toate că fac cu brio față diferitelor toane ale vremii, nu sunt foarte confortabile. În locul lor folosiți scaune de nuiele care lasă pielea să se aerisească și să respire. Nu sunt la fel de rezistente în timp ca scaunele de plastic, dar în schimb, își amortizează rapid investiția deoarece turiștii le preferă în locul acelora. În plus, dau terasei dumneavoastră un look mai sofisticat și mai îngrijit care cu siguranță va fi extrem de apreciat de clienți.

#4 Păturile devin o necesitate când temperaturile scad

Chiar dacă vorbim de primăvară, vară sau toamnă, există acele zile când afară e senin și frumos și ți-ar face plăcere să stai la terasă, dar e totuși frig și nu vrei să te distrezi acum și să te îmbolnăvești pe urmă. De aceea, pentru a nu pierde clienți, ca patron de local cu terasă trebuie să fiți gata pregătit și pentru astfel de situații și să oferiți celor care vă vizitează pături pufoase și călduroase care să-i facă să se simtă confortabil.

#5 Unul sau două balansoare acolo unde se poate, fac minuni

Nu toate terasele sunt suficient de încăpătoare pentru a instala un balansoar. Dar dacă dumneavoastră dispuneți de suficient spațiu, nu ezitați să investiți în cel puțin unul deoarece masa cu balansoar va deveni fără doar și poate cea mai căutată. Balansoarele au ceva extrem de chic și încântător care dau teraselor europene acel aer mult căutat de turiștii de peste oceane.

#6 Clienții se adună în număr mare acolo unde este cald și bine

Pe nimeni nu deranjează să petreacă la terasă până noaptea târziu chiar dacă este toamnă, atâta timp cât confortul termic atinge cote maxime. De aceea, dacă instalați sisteme de încălzire pentru exterior, chiar dacă costurile de întreținere și administrare vor crește și profiturile de care vă veți bucura la final vor fi pe măsură.

More Posts