Copertinele marchize au inceput sa devina un accesoriu de care multe persoane se bucura

copertinele marchize

Copertinele – marchize retractabile sunt o modalitate practica de a obtine umbra si confort atunci cand este nevoie. Pe langa faptul ca acestea va vor proteja de razele soarelui, copertinele mai au si rolul de a infrumuseta zona in care sunt instalate. Spre deosebire de Pergole, copertinele/ marchizele  sunt sisteme de umbrire si ploi usoare de vara.

Copertinele retractabile sunt fara stalpi de sprijin verticali

ceea ce inseamna ca va puteti bucura de o vedere completa, deschisa la exterior. Sunt utilizate in zone comerciale si rezidentiale pentru umbrirea teraselor, ferestrelor si vitrinelor magazinelor stradale. Puteti opta între mai multe tipuri de copertine/ marchize, fiecare este configurata pentru fiecare client in functie de spatiu si conditii,  culoarea panzei, accesorii, automatizare/ senzori de soare si vant , precum si mecanismul de strangere manual sau electric. Se pot monta pe orice tip de suprafata , perete sau structura care-i poate sustine greutatea. Copertinele  pot fi montate orizontal sau vertical.

Marchizele retractabile construite pe semirotund ofera protectie atât pentru soare, cat si pentru ploaie.

Materialul DOCRIL, este materialul  folosit la confectionarea  copertinelor, marchizelor, este  din import Spania. Materialul DOCRIL este rezistent impotriva prafului, uleiurilor, sarurilor, apei si a razelor UV. Nu se decoloreaza odata cu trecerea timpului, nu dezvolta  bacterii sau mucegai. Garantia materialelor impotriva decolorarii si al mucegaiului este de 5 ani.

More Posts

marchiza retractabila

Marchize retractabile pentru soare

Marchizele produse de compania Eurotenda sunt pentru a umbri  balconul în perioada de vară. toate sisteme de marchize retractabile sunt importate din Spania. Profile din

folie terasă, rulou transparent, prelată transparentă, folie

Folie închidere terasă

Sisteme pentru închiderea teraselor exterioare de la Eurotenda Compania noastra asamblează în fabrica noastră sisteme de rulouri cu folie transparentă pentru terasă. Rulourile sunt de