De ce o copertină retractabilă premium.

copertine

In piața din București firme care produc copertine sunt din ce in ce mai multe și totuși nu toate copertinele sunt la fel de bune. De exemplu exista copertine care au structura din aluminiu robustă, frumos finisată vopseaua lucește impecabil și nu fac zgomot la deschidere și închidere si exista copertine mai slabă calitativ. O copertină de slabă calitate, structura ei se va decolora după nici un an de zile acest gen de copertine Dedeman Hornbach Praktiker. La fel se întamplă și cu materialul textil din care este produsă copertina. Daca nu este de calitate devine alb.

Copertine cu material impermeabil de calitate in București.

Compania Eurotenda Paradise importa profilele din aluminiu si materialul textil din Spania. Toate copertinele noastre se fabrică pe bază de comandă. La fel copertinele retractabile le dotam cu acționare electrică cu telecomandă și senzor de vant. Toate sistemele pentru umbrirea balcoanelor si teraselor de soare beneficiază de 5 ani garanție.

Montaj copertine retractabile in București și Ilfov cu echipe proprii

Fiecare comanda luată este masurată de echipa noastră si montată in termen. Copertina se asamblează la noi in producție urmând ca pe teren să se monteze suporții de prindere pe perete și copertina. Unghiul de inclinație al copertine este reglabil și se face la montaj. Copertina rezista la vânt până la 50 km/h.

Accesorii si piese de schimb copertine retractabile

Tot la Eurotenda gasești piese de schimb si profile pentru copertine, brate retractabile, suporți de prindere și pânză de înlocuit la copertina veche. Pânza se inlocuiește foarte ușor, se da doar pânza jos de pe structură. Tot pentru clienții care au deja copertine cumparate si doresc schimbarea materialului textil noi putem croi, coase alt material la aceleași dimensiuni cum materialul textil vechi. Durata de utilizare pentru materialul nostru este de 7 – 8 ani de zile. Gama de culori mare in depozitul nostru. Stoc permanent de materiale textile impermeabile pentru copertine retractabile.

More Posts

× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday