Ce materiale textile să folosești la pergolă sau la copertină marchiză

materiale textile impermeabile

Ești în căutarea de materiale pentru terasa ta din gradină. Compania noastră eurotenda.ro are în depozitul propriu o gamă variată de modele și culori de materiale textile care sunt impermeabile. Cele mai multe sunt alese după nuanțele caselor. Culorile de bej, maro, gri sunt cele mai folosite de cumpărător.

Cum aleg un material textil la copertină sau marchiză

Simplu, vă puteți orienta după culorile casei , când alegeți materialul impermeabil să fie în același ton. De știut ca este importantă culoare deoarece culorile mai închise vor face umbra pe timp de vară mai bună. O culoare de material textil mai deschisă va lăsa mai multa lumină să treacă. Deci confort vizual plăcut când soarele este puternic îl vei obține de la un material textil impermeabil închis la culoare.

Poți înlocui singur materialul la copertină sau marchiză. Măsoară pânza veche și noi croim după ia. Vindem material textil la metru liniar, lățimea materialului este de 120 cm.

Folosește materialul textil și la pergole de gradină

Ai construit o pergolă din lemn pentru vară și ai constatat că fără un acoperiș soarele te deranjează sub pergolă. Cumpără un material textil de calitate care să fie și impermeabil și montează-l peste pergola din lemn. Alege un model în ton cu lemnul și culoarea casei. Noi îți croim materialul la dimensiunea de care ai nevoie. Prinderea o poți face cu inele, Aceste inele se fixează pe material de jur împrejur în zona unde se tivuiește.

Iarnă trebuie să dai jos materialul de pe pergola de lemn. Materialul textil impermeabil te protejează de soare și ploaie.

Cum se întreține un material textil impermeabil.

Te sfătuim să cureți materialul cu o lavetă moale și săpun lichid de bucătărie. Apa trebuie să fie călduță. Când ai montat deja materialul pe o copertină sau marchiză trebuie să pui o scară ca să în cureți. Este suficientă o dată pe an. Eurotenda acordă garanție pentru materiale textile impermeabile 5 ani pentru decolorare. Materiale noastre sunt de calitate import Spania de la firma Citel. Te sfătuim dacă locuiești în București să vii la noi în sediu și să vezi gama noastră de culori și modele pentru materiale textile impermeabile.

More Posts