Folie închidere terasă

folie terasă, rulou transparent, prelată transparentă, folie

Sisteme pentru închiderea teraselor exterioare de la Eurotenda

Compania noastra asamblează în fabrica noastră sisteme de rulouri cu folie transparentă pentru terasă. Rulourile sunt de mai multe tipuri.

Rulou transparent simplu ( necasetat )

Rulou transparent cu casetă și ghidaje ( casetat )

Rulou transparent cu zip ( fermoar pe marginea folie transparente )

Panou transparent cu bride

Toate sistemele se fabrica cu folie terasă transparentă. această folie are o grosime de 0,8 mm , nu se casează iarna la temperaturi scazute și nici nu se strică vara de la razale soarelui. Folia terasă rezista foarte bine la vânt puternic și vă protejază de zapadă iarna. Această folie terasă o puteți folosi în medie în jur de 6-7 ani. După această perioadă folia transparentă trebuie schimbată, se dă jos de tambur și se schimbă foliea transparentă.

Rulou transparent simplu ( necasetat ) sistem închidere terasă

Sistemul se face special pentru terasă, balcon, foisor, pentru a izola spatiul de frig și zăpadă. Din ce este compus un rulou transparent pentru închidere terasă:

Tambur cilindic cu un diemtru de 70 mm din metal galvanizat.

Suporți de fixare în partea superioara din oțel culoare albă două bucați

mecanism și manivelă.

Folia transparentă lipită la dimensiuni

buzunar în partea de jos a foliei transparente

Teava din oțel în buzunarul folie transparente – contragreutate

doua cârlige de ancorare a folie transparente de culoare albă

banda de rigidizare pe marginea folie pentru închideri terase și arici cusut pe margini.

Pagina produsului rulou transparent varianta simplă pentru terase și balcoane

Rulou transparent casetat – închideri terase

Spre deosebire de rulou transparent necasetat acesta vine suplimentar cu ghidaje laterale din alumini prin care circula folia terasă transparentă. Înpartea superioara folia se rulează pe tambur în interiorul unei casete din aluminiu. Rulouri transparente casetate variante de la eurotenda.ro .

Acest sistem izolează terasa sau balconul aproape ermetic, astfel vântul și zapada nu vor intra acelaș lucru și pentru apă. Rulourile casetate au o estetică frumoasă , aluminiu vopsit electrostatic. Folia este transparentă cu grosimea de 0,8mm și este rezistentă iarna la zapadă. Ruloul la alegere se poate ridica cu motor marca somfy sau cu mecanism și manivelă. În partea de jos ruloul transparent se fixează în bolturi pentru a sta folia întinsă la vânt.

Pe pagina companie eurotenda gasiți detalii despre pergole retractabile, copertine, marchize, prelate, folii transparente terase.

Rulou transparent zip

cel mai elegant sistem de închidere terasă din piață. Este complet automat cu motor și telecomadă, și izolează aproape ermetic. Folia transparentă culisează prin ghidaje din aluminiu cu ajutorul unui sistem ingenios zip. astfel folia terasă transparentă nu iese niciodată din ghidaje. Ghidaje înguste deci nu vor ocupa spațiu cutia superioara are dimensiunea 150mmx150mm. Va recomandăm acest sistem dacă doriti închidera unei terase complet automat. Acest sistem de rulou zip cu folie transparentă izolează mai bine decât geamurile glisante.

Panou transparent cu bride – prelată transparentă

Sistemul cel mai ieftit din gama noastră de produse pentru închideri terase. Panoul este eficient, izolează destul de bine terasa din lemn. De obicei acest panou transparent se montează pe terase din lemn. Panoul est compus din folie transparentă, bandă din prelată pe margine și capse și bride. panoul transparent se ridică și se fixează în partea de sus cu curelușe. Panoul transparent izolează terasa, foisorul, veranda de zapadă și vânt. Mai este denumit și prelată transparentă pentru foișoare și terase din lemn.

More Posts