Rulouri exterioare transparente închideri terase

rulouri exterioare transparente, închideri terase

Rulouri noastre cu plastic transparent se folsesc pentru închideri terase și foișoare. Iarna când bate vântul sau zăpada și vrei ca terasa să rămână curată ai varianta să montezi aceste rulouri exterioare transparente pentru închideri terase.

Ruloul pentru exterior este compus din profile de aluminiu de înaltă calitate, tambur pe care se adună plasticul transparent, mecanism și plastic transparent.

Cum se utilizează sistemul de rulouri exterioare transparente, se coboară plasticul pană jos după care se ancorează. Ulterior plasticul se tensionează, adică se ridică de mecanism pană pe folia se întinde. Folia trebuie să stea întinsă bine.

Rulouri transparente cu casetă și ghidaje

Ele sunt denumite în acest fel deoarece au ghidajele laterale pe margini. Prin aceste ghidaje culisează folia transparentă. ghidajele din aluminiu au și câte două rânduri de perii pentru a bloca curenții de aer să treacă. în partea superioară unde se adună folia ruloul este prevăzut cu o cutie din aluminiu. Această cutie păstrează plasticul transparent curat atunci când ruloul nu este folosit.

Cum se efectuează montajul la rulourile transparente casetate

Rulourile noastre transparente vin pre asamblate din fabrica noastră, tot ce trebuie să faceți este să fixați ghidajele de perete sau de stâlpi. Dimensiunile maxime de execuție ale unui rulou sunt: lățime maxim 450 cm și înălțime maxim 300 cm, iar ca dimensiuni minime maxim 100cm lățime și 100 cm înălțime.

Denumiri ale acestui sistem pentru terase:

rulou transparent casetat, rulou folie transparentă, plastic transparent închideri terase, prelată terasă, închideri terase cu folie, rulouri transparente casetate, încasetate, producător București, prelate terase, închidere balcon. Producător București, firmă care montează rulouri exterioare transparente care se pun la balcon sau terasă. Listă de prețuri, calculator prețuri. Modele terase închide cu folie sau plastic, folie Dedeman, Praktiker, Hornbach. Modele foișoare și verande închise cu plastic iarna la zăpadă. Unde gasesc rulouri transparente terase care se pun la terasă sau balcon.

More Posts