În ce orașe din România livrăm copertine și pergole retractabile

orașe românia pergole, copertine

Compania noastra este producătoare de pergole retractabile și copertine pentru terase și balcoane. Toate sistemele noastre se livrează și montează pe întreg teritoriul Romaniei prin parteneri noștri.

Lucram prin sistem de colaborare cu diverse firme de pe întreg teritoriul României. Toate sistemele de pergole retractabile și copertine retractabile se execută pe bază de comandă și se livrează într-un interval de 14 – 28 zile de la comandă.

Ce pergole retractabile livrăm în Romania

Pergola retractabilă din aluminiu Persa se montează prin parteneri noastri din România.

Pergola retractabilă Star cu prelată impermeabilă și sistem de lumini led pentru umbrirea teraselor și balcoanelor.

Livrăm pergole retractabile în Cluj, Timișoara, Iași, Slatina, Craiova, Ploiești, Contanța, Brașov

Care sunt sistemele de copertine retractabile pe care le livrăm în orasele din România

Copertina monobloc, copertina pentru balcon, modelul cu brațe laterale, marchize retractabile.

Toate sistemele se execută pe bază de comandă la dimensiunea clientului.

Comenzile se transmit prin colaboratorii noștri din urmatoarele orașe ale României: Cluj, Timișoara, Iași, Slatina, Craiova, Ploiești, Pitești Constanța, Galați, Buzău, Brașov.

Temrmenul de livrare pentru copertine este în medie de 14 zile, Montajul este asigurat prin parteneri noștri din orașele respective.

Garanția este de 5 ani pentru utilizarea la soare și ploaie. Toate materialele folosite la copertine sunt impermeabile, folosim prelată impermeabilă de cea mai bună calitate. Nu se decolorează la soare, rezistă la vânt și avem o gamă diversă de culori și modele pe care le producem.

Cum este calculat prețul pentru copertine și pergole

Fiecare partener cu care colaborăm își stabilește propria listă de prețuri pentru sistemele de copertine și pergole retractabile. Ele vor include costul transportului și al montajului până la beneficiar. Toți furnizorii noștri acordă garanția pentru produs și buna execuție și începe să își producă efectele după instalarea sistemului de umbrire pentru terasă sau balcon.

Pentru a obține datele de contact ale colaboratorilor Eurotenda Paradise trebuie să ne scrieți un email la adresa contact@eurotenda.ro și să ne spuneți în ce oraș locuiți.

More Posts

× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday