De ce să inveștești într-o pergolă metalică la terasă

pergola metalică

Cu sigurantă sisteme pentru acoperirea teraselor sunt în diferite modele și forme, dar unele sunt mai deosebite și mai practice. Totul depinde de ce așteptari are fiecare când își construiește terasa exterioară.

Dacă dorești ca să folosești terasa doar în sezonul de vară atunci poate este suficientă o pergolă retractabilă cu prelată impermeabilă. Acest sistem este conceput cu structură metalică, sistem de lumini led pentru nopțile târzii pe pe terasă. Pergola metalică este rezistentă la vânt și ploaie. protejază foarte bine de soare și o recomandăm să o folosim pentru case private dar și terase comerciale

Pergola metalică model Star

Modelul cu prelată impermeabila este cel mai uzual atunci când intenționați să folositi terasa în perioada de vară pentru umbră. Este ușor de instalat conferă rezistentă și stabilitate.

Strcutura se poate vopsi la orice culoare ral disponibilă iar pentru prelată există o varietate de culori și modele.

Pergola metalică cu alumini model Persa

Este complet construită din aluminiu, lamele termoizolate cu poliuretan.

Când vrei să îți construiești terasa să o poți folosi și iarna la zăpadă pergola persa este recomandarea noastră profesională. rezistă la zapadă, vânt și ploaie. Vă propunem să închideți terasa acoperită și cu rulouri transparente confecționate cu folie terasă transparentă. Este dintr-un plastic pvc clar special pentru exterior. Folia terasă transparentă rezista la soare și vânt.

Profilele la rulouri sunt din aluminiu minimaliste se montează pe cadrul metalic al pergolei și sunt motorizate cu motor somfy Puterea unui motor Altus este de 50nm. Se folosește împreună cu telecomanda rts.

Garanția pentru automatizarea pergolelor și rulourilor

Compania noastra acorda un termen de garanție de 5 ani pentru automatizare marca Somfy și 2 ani pentru folia terasă transparentă

Durata medie de utilizare pentru pergole este în jur de 20 de ani iar pentru rulourile transparente în jur de 6 ani după care trebuie înlocuită folia transparentă cu una nouă.

Compania noastră Eurotenda Paradise produce și lipește folii transparente pentru închideri terase și balcoane. Montează pergole retractabile metalice din aluminiu. Prețul este calculat individual pentru fiecare proiect în parte.

Vezi si modele de copertine pentru balcoane produse de compania noastră. Citește și despre rulouri exterioare transparente pentru închideri terase și cum se utilizează acestea. Ce este folia transparentă terasă și cum se utilizează în perioada de iarnă

More Posts