Cum să alegeți copertinele potrivite în funcție de domeniul de activitate al afacerii dumneavoastră?

copertine retractabile terase și balcone

Probabil că sistemele de umbrire nu sunt prima investiție la care vă gândiți în momentul în care doriți să vă deschideți o afacere, dar dacă v-ați conturat deja planul pentru următorul business, ați stabilit locația și știți exact în ce direcție veți merge, înseamnă că e timpul să vă îndreptați atenția și către amenajări. Iar copertinele sunt unul din primele elemente cu care puteți face o impresie pozitivă.

La Eurotenda vă propunem patru tipuri de copertine, pe care le putem realiza pe comandă după cum urmează:

  • copertine de tip monobloc retractabile;
  • copertine pentru balcon verticale;
  • copertine casetate automatizate;
  • copertine retractabile pentru ferestre.

Toate copertinele enumerate mai sus se confecționează din materiale premium în culoarea și modelul dorit de dumneavoastră. De asemenea, pentru a vă ușura alegerea, v-am pregătit în continuare o listă cu câteva exemple de afaceri și copertinele care li se potrivesc.

Spune-mi ce afacere conduci ca să-ți spun ce copertină i se potrivește!

#1 Copertine retractabile pentru toate ferestrele unui hotel

Dacă sunteți patronul unui hotel sau al unei pensiuni, copertinele retractabile pentru ferestre sunt cea mai bună investiție pentru afacerea dumneavoastră. Pe lângă faptul că arată foarte elegant, ele reprezintă o dotare importantă pentru turiști datorită faptului că-i protejează de razele de soare dimineața, dar și de privirile curioase ale vecinilor.

#2 Copertine dungate și colorate pentru o brutărie artizanală

Magazinele cu produse artizanale au câștigat din ce în ce mai multă popularitate în ultimii ani. Se vinde bere artizanală, ciocolată artizanală, înghețată artizanală, iar când vine vorba de pâine, există persoane care nici nu cumpără dacă nu este vorba de… pâine artizanală. Iar pentru un astfel de magazin, în care sufletul și pasiunea producătorului trebuie să se reflecte chiar și în cele mai mici detalii ce țin de afacere, copertinele dungate și colorate accentuează efectele handmade și homemade.

#3 Tonuri de verde pentru un magazin cu produse naturale

Ca să rămânem tot pe aceeași pagină cu sugestia de mai sus, vorbim în continuare de magazinele cu produse naturale. Vegetarianismul este un stil de viață adoptat de tot mai multe persoane și pentru că există cerere, dacă sunteți adeptul unui asemenea curent, deschiderea unui magazin bio cu de toate poate fi o idee de afaceri strălucită. Dar ca și în cazul magazinelor artizanale și acesta trebuie să aibă la bază un concept bine definit, iar toate elementele sale să se afle într-o armonie deplină care să-i reflecte scopul final: protejarea naturii și crearea unui mediu mai bun. Și cum ați putea să transmiteți mai bine un astfel de mesaj decât cu ajutorul unor copertine în tonuri de verde?

#4 Când vine vorba de modă, cu negru și culori pastelate se merge la sigur

Dacă doriți să vă deschideți un magazin de haine, cele mai bune variante pentru copertinele acestuia sunt negrul și culorile pastelate. În funcție de piesele vestimentare pe care le vindeți, puteți alege copertine sobre care să le scoată în evidență rafinamentul și eleganța, sau copertine vesele care să le pună într-o lumină blândă și să le accentueze calitățile.

#5 Roșu și galben îți fac poftă de mâncare

Se spune că roșu și galben sunt două culori care stimulează pofta de mâncare și dacă stăm să ne gândim la faptul că majoritatea legumelor și fructelor au aceste două culori, pe undeva trebuie să existe și un sâmbure de adevăr. De aceea, dacă sunteți patronul unui restaurant, sau al unei afaceri din domeniul alimentar, dar la scară mai mică, optați pentru copertine roșii, galbene, sau o combinație din aceste două culori și cu siguranță veți fi impresionat de rezultate.

#6 Portocaliu și turcoaz îndeamnă la călătorii

Copertinele se potrivesc și la ferestrele agențiilor de turism și dau bine, mai ales deasupra unei vitrine pline de postere și fluturași cu destinații exotice. Iar ca să le facă trecătorilor și poftă de ducă, este bine ca ele să fie de culoare portocalie sau turcoaz pentru a atrage atenția și a emite o energie pozitivă.

Dacă v-am inspirat cu această listă, vă invităm mai departe să accesați pagina noastră cu întreaga colecție de materiale pentru copertine și chiar dacă mai stați pe gânduri în legătură cu afacerea dumneavoastră, suntem convinși că atât de multă varietate vă va motiva și în luarea unei decizii.

More Posts

× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday