Cum să amenajezi cu pergole bioclimatice un spațiu exterior destinat organizării unei nunți?

Primăvara a sosit deja, vremea începe să se încălzească și încet, încet se apropie sezonul nunților în aer liber. O ceremonie în exterior este o opțiune perfectă nu doar din punct de vedere al costurilor de organizare, ci și dacă luați în calcul atmosfera și libertatea pe care nu le puteți obține altfel într-un spațiu închis. Aerul proaspăt, senzația spațiul nemărginit și trilurile păsărelelor sunt doar câteva din avantajele amenajării unui spațiu exterior cu pergole retractabile bioclimatice Eurotenda în vederea organizării unei nunți.

Cum se amenajează un spațiu exterior pentru organizarea unei nunți?

Nu este foarte complicat să amenajați un spațiu exterior pentru ceremonia cununiei dumneavoastră. Există bineînțeles câteva aspecte pe care trebuie să le aveți în vedere, dar tot ce ține de organizare și confortul invitaților se poate îndeplini ușor dacă alegeți să colaborați cu firmele potrivite.

De exemplu, în cazul în care aveți deja o imagine în minte, dar nu puteți s-o realizați pe cont propriu în spațiul ales de dumneavoastră, încheierea unui contract cu un organizator de evenimente este soluția unei ceremonii reușite. Mai ales dacă este vorba de un spațiu liber și larg deschis precum un parc sau o grădină, profitați la maxim de libertate și nu vă orientați către un singur furnizor de servicii, ci luați ce vă place mai mult de la fiecare în parte.

Puteți să investiți în mobilier practic, de exterior dacă aveți în plan să-l folosiți și după încheierea evenimentului, sau să închiriați de la un restaurant, ori hotel, doar piesele care vă avantajează, ținând cont de numărul de invitați.

În ceea ce privește soluțiile de umbrire, la Eurotenda vă punem la dispoziție mai multe tipuri de pergole din care să alegeți ceea ce se potrivește cu povestea nunții dumneavoastră. Acestea se pot monta pe o gamă diversă de structuri, iar prețul lor depinde de materialul ales și de suprafața ce necesită acoperire.

Care sunt factorii de care trebuie să țineți cont în alegerea pergolei potrivite?

#1 Importanța luminii

Principalul scop al pergolelor este crearea unui loc umbrit. Dar în cazul unei nunți, o ceremonie care stă sub semnul luminii, este bine să aveți posibilitatea de a vă bucura de razele soarelui printr-o simplă acționare a pergolei dumneavoastră. Din gama Eurotenda fac parte o mulțime de produse foarte versatile care vă oferă în același timp și soluții premium de umbrire, dar și șansa de a deschide larg spațiul acoperit și a lăsa să pătrundă înăuntru lumina printr-o manevră simplă, sau doar o apăsare de buton. Vezi mai multe detalii în blogul eurotenda despre produsele noastre

#2 Eficiența împotriva precipitațiilor

Având în vedere faptul că o astfel de ceremonie nu poate fi planificată de pe o zi pe alta, este foarte complicat să știți dinainte cum va fi vremea în ziua de cea mare. Astfel, nu puteți decât să sperați pentru ce-i mai bun, dar în același timp să vă luați și toate măsurile de precauție. Chiar dacă v-ați făcut planuri în detaliu chiar și pentru cele mai neînsemnate lucruri pentru ca totul să iasă perfect, există șansa ca la data stabilită de dumneavoastră să toarne cu găleata și de aceea este bine ca măcar în locul pregătit pentru servirea mesei să creați un spațiu complet ferit cu ajutorul unor pergole eficiente combinate dacă doriți și cu alte soluții de acoperire.

#3 Versatilitatea culorilor

Albul imaculat este un simbol al purității, o culoare foarte potrivită pentru decorul unei nunți, dar doar dacă elementele în care se regăsește acesta sunt curate ca lacrima. Niște fețe de masă albe, dar murdare sau pergole din material textil, deschise la culoare, dar care scot în evidență tot praful și mizeria nu sunt o priveliște de dorit în cadrul unei nunți. De aceea, când vine vorba de stofele pe care le folosiți pentru decorul unei nunți în aer liber, în loc de alb imaculat optați pentru culori mai versatile și veți avea doar de câștigat. De asemenea, dacă ceremonia se organizează într-un spațiu privat, pe care îl dețineți, nu uitați că puteți opta pentru pergole de aluminiu, mult mai rezistente, dar la fel de elegante ca cele textile, care se transformă într-o investiție de care vă bucurați ani la rândul și după încheierea evenimentului. Pentru mai multe oferte privind pergolele retractabile pentru terase mai gasiți și pe pagina companiei

Citește și articolul de spre închidera terasei cu prelată terasă transparentă sun formă de folie

More Posts

× Trimite mesaj pe WhatsApp