Prelată terasă cu folie transparentă

prelată terasă, folie transparentă

Sistemele noastre de închideri terase și balcoane cu prelate transparente sunt confecționate de Eurotenda Paradise. Toate sistemele de prelate se termosudează la cald și se confecționează pe dimensiunile clientului.

Prelată terasă transparentă

Aceasta se confecționează sub formă de rulou sau sub formă de panou cu capse și bride.

Rulou transparent cu prelată terasă

varinata necasetată este variantă cea mai simplă de rulou, prelata se strânge pe tambur iar când se coboară prelata aceasta este ancorată în partea de jos în cârlige și tensionată ca să reziste la vănt. În momentul când prelata este ridicată terasa rămâne complet liberă.

varianta casetată cu prelată terasă are suplimentar față de varinata simplă ghidaje din aluminiu prin care culisează prelata transparentă, astfet terasa sau foișorul rămâne izolat de ploaie, vânt și zăpadă.

Prelată terasă folie transparentă

Prelată terasă transparentă cu bride

Acest model de prelată în folosim în general pentru închiderea foișoarelor din lemn. Prelata are pe margini fixate capse ovale, ancorararea se face cu bride rotative. Prețul acestui panou transparent cu prelată terasă poate fi calculat pe mp.

Cum se montează prelatele transparente la terase

Aceste sisteme se montează foarte ușor deoarece ele sunt confecționate la dimensiunea terasei și atunci se potrivesc foarte ușor. Montajul prelatei poate fi facut chiar și de către client. Prelata terasă este foarte rezistentă la vânt și zăpadă.

Prelatele utilizate de Eurotenda Paradise au termen de folosința peste 6 ani sunt clare din pvc, cristal se utilizează la exterior cu scopul de a proteja terasa, balconul, foișorul de capriciile vremii, ploaie, zăpadă, vânt.

Inchideri terase cu prelate transparente

Confecționăm toate tipurile de închideri terase cu prelate. Aceste sunt transparente. Asigurăm montajul în București iar în situați în care sunteți în altă localitate vă putem asigura montajul prin colaboratorii nostrii.

Folie terasă Dedeman, în comaparație cu Dedeman folia noastră se execută pe dimensiunea clientului, masuratorile și montajul sunt asigurate de Eurotenda Paradise. Montam folie terasă cu echipele noastre și oferim o garanție pentru calitatea foliei cât și pentru montaj de 2 ani. Termenul de utilizare al folie terasă este de 6-7 ani. Cumpară folie terasă din magazine de profil în comparație cu folia terasă Dedeman, folia noastră este testă de mimin 12 ani la intemperii și rezistă foarte bine.

Prețul pentru prelata terasa cu folie transparentă

Dacă ai nevoie de o calculație de preț pentru folie transparentă, te rugam să ne contactezi sau să ne scrii un emai la adresa contact@eurotenda.ro și să ne transmiți dimensiunile fiecarui gol al terasei.

Termenul de execuție al prelatei este în general 7 zile iar în perioada sezonului maxim 14 zile. Montajul se execută în maxim o zi.

Denumiri: prelate terase, folii terase, folie terasă Dedeman, folie pvc transparentă, material prelata, folie cristal, folie transparentă terasă Dedeman, terase închise, închidere balcon prețuri folii transparente

More Posts