10 Moduri în care se pot utiliza prelatele impermeabile Docril de la Eurotenda

prelată impermeabilă terasă

Pe website-ul nostru vă oferim o gamă variată de prelate Docril, într-o selecție de zeci de culori, special concepute pentru fabricarea celor mai frumoase sisteme de acoperire și nu numai. Iată o listă întreagă de idei originale în care puteți profita de ele!

Ce poți să faci cu prelatele impermeabile de înaltă calitate de la Eurotenda?

#1 Copertine

Vreți să vă ascundeți de soare într-un mod elegant pe timpul verii? Instalați-vă la ferestrele locuinței niște copertine din prelată Docril care vă vor crea în casă un ambient plăcut, iar în afara ei o imagine elegantă.

#2 Pergole

Pergolele din prelată sunt una din cele mai bune variante de a acoperire a un spațiu exterior fără a construi un acoperiș fix. Astfel cu ajutorul lor, puteți să vă ascundeți de soare doar atunci când devine obraznic și să vă bucurați de razele lui în tot restul anului.

#3 Marchize

Probabil că nu le-ați ratat în filmele franțuzești, în călătoriile în Egipt și chiar și la noi, la restaurantele mai sofisticate. Marchizele sunt unul din acele elemente care dau culoare și personalitate unei afaceri precum un restaurant, o cofetărie sau o cafenea și le puteți confecționa și dumneavoastră cu succes, alegând din gama noastră largă de prelate Docril.

#4 Umbrele

Dacă sunteți îndrăgostit de plajă și nu ratați nicio vacanță de vară pentru a merge la mare, atunci ar putea fi o idee înțeleaptă să vă confecționați o umbrelă rezistentă dintr-o prelată impermeabilă. Închirierea unei umbrele de plajă nu costă mult, dăr plătind pentru ea an de an, banii se adună și în final, veți ieși mult mai ieftin confecționându-vă una.

#5 Pavilioane

Petrecerile de nuntă în aer liber sunt foarte apreciate în ultimul timp, iar pentru a organiza un astfel de eveniment, instalarea unui pavilion bine acoperit este absolut necesară. O construcție de acest fel se poate ridica ușor din lemn sau alte materiale rezistente, acoperite apoi cu o prelată impermeabilă Docril de la Eurotenda. Iar în ceea ce privește culoarea pavilionului puteți merge pe varianta clasică de alb sau bej, ori puteți impresiona alegând verde, roșu sau albastru!

#6 Corturi

Niciun material textil nu este mai potrivit pentru confecționarea unui cort decât prelatele Docril de la Eurotenda! De aceea, dacă vă plac drumețiile și camping-ul, confecționați-vă cu încredere un cort din prelatele noastre. Sunt impermeabile, cauciucate și rezistente la decolorare sau la contactul cu microorganismele, astfel încât ele se pot folosi pentru realizarea unui cort de care să vă bucurați toată viața.

#7 Bărci

Este minunat să te plimbi cu barca pe Dunăre, explorând misterele naturii. Dar toată distracția ia sfârșit în momentul în care se pornește o ploaie torențială. De aceea, chiar dacă nu folosiți un sistem de prindere fixă, este bine să vă echipați cu o prelată impermeabilă ori de câte ori vă avântați în sălbăticie. Astfel, nimic nu vă va mai lua pe nepregătite, iar adrenalina, în  timpul aventurii, nu va mai urca decât datorită frumuseții care vă taie răsuflarea.

#8 Șalupe

Dacă dețineți o șalupă și vreți s-o personalizați, sau pur și simplu să-i înlocuiți vechea prelată cu una mai rezistentă, atunci investiți fără să mai stați pe gânduri într-o prelată Docril. Se pretează foarte bine pentru o astfel de utilizare și în plus, aveți de ales dintr-o gamă atât de variată de culori încât puteți da șalupei dumneavoastră exact imaginea pe care v-o doriți.

#9 Prelate

Bineînțeles că la fel de bine cum pot fi folosite pentru o mulțime de obiecte care mai de care mai ingenioase, prelatele noastre Docril pot fi folosite și ca atare, pentru acoperirea diferitelor lucruri pe care doriți să le protejați de praf sau precipitații. Pentru un automobil sau un utilaj parcat afară de exemplu, o astfel de prelată poate fi soluția perfectă, scăpându-vă de necesitatea de a mai investi în construcția unei structuri protectoare, din lemn sau alt material.

#10 Terase

Indiferent dacă sunteți patronul unui restaurant sau un proprietar de casă care dorește să profite la maxim de spațiul exterior de care dispune, folosiți prelatele Eurotenda pentru acoperirea terasei dumneavoastră într-un mod practic și elegant. Veți crea astfel un spațiu în aer liber, bine aerisit, dar complet ferit de precipitații și acțiunea razelor UV.

More Posts

× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday