Se poartă foliile transparente la terase și balcoane!

folii transparente

Dacă v-ați gândit să vă închideți terasa sau balconul într-un mod elegant, dar nu vă doriți o soluție “permanentă”, care să transforme spațiul într-o adevărată seră pe timp de vară și o cutie greu de aerisit pe toată durata anului, vă propunem să încercați închiderea cu folie terasă transparentă!

Prelatele de terasă sunt niște sisteme inovative care protejează eficient împotriva intemperiilor vremii și se pot monta pentru acoperirea oricărui gol spre exterior. În plus, din punct de vedere estetic, arată foarte elegant și rafinat, dând spațiului în care se folosesc un aer modern.

Care este rolul foliilor de terase transparente?

Foliile transparente se pot folosi pentru orice tip de construcție. Începând cu terasele restaurantelor sau balcoanele de bloc ori hotel și continuând cu foișoarele, ele asigură o închidere optimă pentru orice fel de spațiu. De asemenea, se pot folosi deopotrivă atât pentru spațiile publice, cât și pentru cele private și au rolul de a proteja interiorul de acțiunea ploii și a zăpezii.

Aceste sisteme sunt foarte eficiente și economice, putând fi montate cu sau fără casetă în funcție de model și de preferințele consumatorului. O prelată terasă transparentă necasetată va avea pe margine o bandă de rigidizare care-i menține forma intactă, iar una casetată se va culisa prin ghidaje de o parte și de alta a foliei.

În ceea ce privește sistemul de acționare, foliile transparente pentru terase și balcoane se pot închide și deschide manual sau automat în funcție de sistemul pentru care se optează. Astfel, printr-o singură apăsare de buton, o terasă se poate transforma într-un spațiu complet liber și neîngrădit atunci când este vreme frumoasă, sau într-un loc ferit de precipitații când situația o cere.

De ce sunt rulourile transparente atât de populare în ultima vreme?

Din ce în ce mai mulți români își dau seama de avantajele spațiului exterior, atât la casă cât și la bloc. Pentru patronii de restaurante, beneficiile unui terase deschise sunt absolut evidente, mai ales într-o țară ca România unde canicula ne privează de confortul din interior. Dar nu numai pentru afaceri, ci și pentru locuințele private, un spațiu liber are plusurile sale.

Începând cu luna aprilie și până în luna decembrie în anii în care nu ninge devreme, plantele decorative de exemplu, cresc mai bine în spațiile deschise și de aceea iubitorii de verde preferă în general logiile mari și generoase, neînchise ermetic cu inesteticul termopan care răpește plantelor, dar și oamenilor, aerul proaspăt.

În plus, mai nou, se caută apartamentele care nu satisfac doar nevoia de protecție, ci și pe cea de ieșire în aer liber. Contextul pandemiei de exemplu, a demonstrat încă o dată cât de important este un spațiu exterior liber pentru o locuință, unde să poți sta afară, dar în același timp să fii și ferit de orice primejdie.

Nu în ultimul rând, terasele și balcoanele deschise sunt și o dovadă de bun gust și rafinament. Mulți cumpărători de case și apartamente au început să judece clădirile în care investesc și pentru spațiul lor exterior și nu doar cel interior. Se pune un accent deosebit pe clădirile cu fațade originale la care se poate observa de la distanță faptul că planurile lor au fost concepute de un arhitect talentat și mai ales cei cu înclinații artistice, refuză să mai investească în spații la care exteriorul nu arată la fel de bine ca interiorul.

Astfel, pentru toate motivele enumerate mai sus, popularitatea rulourilor transparente a crescut exponențial în ultimii ani și mulți le preferă în locul inesteticelor termopane din cauza cărora fațada clădirii devine pestriță, iar bunul gust este înecat într-un morman de sticlă și fiare.

Cum se fabrică rulourile transparente pentru terase și balcoane?

La Eurotenda confecționăm rulouri transparente în funcție de dimensiunile dorite de dumneavoastră. Singurele informații de care avem nevoie pentru a crea rulourile perfecte pentru spațiul pe care doriți să-l închideți sunt dimensiunile golului și ce sistem de acționare preferați. Toate rulourile noastre sunt create pe comandă pentru închidere terasă și balcon pentru a se satisface toate nevoile clienților.

Pe baza informațiilor pe care ni le furnizați, putem produce rulouri transparente care să se potrivească perfect cu așteptările dumneavoastră și să-și îndeplinească scopul fără a vă obliga să închideți ermetic, pentru totdeauna, prețiosul spațiu exterior de care dispuneți.

More Posts