Cum să amenajați un spațiu exterior pentru o petrecere de nuntă în aer liber?

rulou transparent

Ideea de a-și organiza petrecerea de nuntă în aer liber, surâde tot mai multor miri și mirese din întreaga lume. Astfel de petreceri sunt mai puțin costisitoare mai ales în cazul în care cuplul dispune deja de spațiul exterior și nu trebuie să închirieze un local anume pentru asta. De asemenea, pot fi foarte ușor de organizat cu puțină creativitate și imaginație, iar dacă sunteți binecuvântați cu un cer înstelat în noaptea nunții și astrele pot lua parte la veselia voastră.

6 Sugestii pentru amenajarea grădinii sau curții în vederea organizării unei petreceri de nuntă

#1 Crearea unui spațiu acoperit

Chiar dacă la sfârșit de iulie sau în august vremea se anunță bună pentru data la care ați stabilit nunta, este bine să vă asigurați că invitații dumneavoastră au parte de un adăpost ferit, în cazul în care ploaia vă ia pe toți prin surprindere. Un foișor de lemn, pentru servirea mesei de exemplu, se poate ridica în doar câteva zile, iar ca să fie complet ferit de intemperii se poate închide cu rulouri transparente Eurotenda, customizate pentru spațiul de care dispuneți. Astfel, chiar și după încheierea evenimentului veți putea profita de nou creata construcție unde să vă relaxați pe timp de vară, în cel mai confortabil mod cu putință, alături de cei dragi.

#2 Mult, mult verde

Mai nou, la fel ca și albul, verdele a devenit o culoare extrem de apreciată la nunți și de aceea, mai ales dacă vă organizați petrecerea afară, puteți profita de ea la maxim. Pe lângă toată verdeața grădinii care vă înconjoară, special pentru organizarea petrecerii de nuntă puteți planta mai multe tufe de hortensii sau trandafiri care să înfrumusețeze peisajul. În funcție de soiurile care înfloresc la data pe care ați stabilit-o pentru cel mai mare eveniment din viața voastră de cuplu, înconjurați-vă foișorul de cele mai frumoase și mai delicate plante decorative.

#3 Schimbarea atmosferei prin lumină

Fiind vorba de o petrecere de nuntă, cu siguranță vă veți distra alături de invitați până a doua zi dimineața. De aceea, iluminarea spațiului în care o organizați, devine una din condițiile obligatorii pentru pregătiri. Însă nu optați doar pentru un singur tip de corpuri de iluminat, ci lăsați-vă imaginația să zboare, înfrumusețându-vă grădina cu ghirlande strălucitoare, dar și tot felul de alte surse de lumină cu care să creați un decor de poveste. De asemenea, puteți profita și de proprietățile sticlei și oglinzilor, iluminând astfel într-un mod creativ, cu ajutorul lor, întregul spațiu, dar economisind în același timp și energie.

#4 Elemente de decor exterior

Există ornamente potrivite pentru spațiile interioare și ornamente care se pretează mai mult pentru exterior. Dar dacă vreți să investiți în ceva versatil, puteți opta pentru baloane. Până acum câțiva ani baloanele nu erau considerate niște decorațiuni potrivite pentru nuntă. Dar acum, când pe piață există atât de multe modele și culori, o cascadă de baloane roz somon, auriu și alb poate fi mai elegantă decât orice alte ornamente scumpe.

#5 Petale în loc de confetti

Mai ales în exterior, unde procesul de curățare după petrecere devine infinit mai complicat decât în interior, este o idee foarte bună să renunțați la hârtia colorată, staniol și alte tipuri de confetti pentru a evita poluarea. Dar asta nu înseamnă că nu puteți arunca la discreție cu petale uscate de flori, pregătite chiar de dumneavoastră. Trandafirii de exemplu, se usucă frumos, își păstrează într-o oarecare măsură tonurile rozalii și se pot transforma într-un confetti natural mai plăcut la spect decât orice alte elemente artificiale.

#6 Aranjamente florale naturale și artificiale

Dacă vă organizați petrecerea de nuntă în acest fel, sunt multe lucruri care vă vor rămâne după terminarea evenimentului. Dar majoritatea detaliilor legate de organizare le veți putea regăsi doar în fotografii. De aceea, în ceea ce privește aranjamentele florale, nu vă limitați doar la ceea ce vă oferă natura și dacă nu aveți în grădină florile potrivite, optați și pentru inflorescențe mari, artificiale, care să creeze același efect. La urma urmei, peste ani, când vă vor răsfoi albumul de fotografii, niciunul din nepoții dumneavoastră nu va putea spune dacă superbele orhidee albe care încadrează discret foișorul sunt adevărate sau artificiale.

Veƶi și rulouri transparente cu prelată la Eurotenda Paradise, toate rulouri sunt produse pe comandă la dimensiunea clientului.

More Posts