Pergole Retractabile Iași

pergola retractabilă iași

Pergolele retractabile fabricate de Eurotenda Paradise se montează prin colaboratorii noștri din țară. în Iași, Suceava și Botoșani livrăm și montam sistemele noastre de Pergole retractabile cum ar fi modelul de pergolă Star și pergola Persa. Toate sistemele se execută pe comandă la dimensiunea clientului.

Firmă montaj pergola zona Iași, Botoșani, Suceava

Pentru luarea masuratorilor distribuitorii noaștri din Iași, Botoșani și Suceava vă pot consilia și tot ei pot efectua și montajul sistemelor de pergole retractabile Iași. Modelele noastre le puteți folosi la ploaie, vânt și zapadă, cum ar fi modelul de pergolă Persa. Această variantă de pergolă se montează la terasă și se poate închide cu folie transparentă specială pentru terasă sub formă de rulou.

Cum se calculează prețul unei pergole pentru zona Iași, Suceava, Botoșani.

Prețul se stabiliește individual pentru fiecare proiect de terasă în parte. Pentru oferta de preț se țin cont de următoarele aspecte: Lungimea terasei, deschiderea terasei, tipul de pergolă retractabilă, dacă este cu poliplan sau cu lamele din aluminiu, sitemul de iluminare, culoare pergolei și localitea unde se efectuează montajul.

Pergolele sunt electrice cu motor și telecomandă.

Toate modele fabricate de Eurotenda Paradise sunt dotate cu motor Somfy, acționat cu telecomandă. Termenul de garanție pentru automatizare este de 5 ani. Acceași ganție se acordă pentru montaj și produs.

Care pergola este potrivită pentru terasa mea?

Alegerea unei pergole retractabile n-ar trebui să fie dificilă. Trebuie să ținem cont de ce ne dorim. Dacă ne dorim să folosim terasa și iarna la zăpadă, dacă dorim să ventilăm ușor terasa, dacă ne dorim să o închidem ulterior cu prelată transparentă pentru a putea sta pe terasă și când bate vântul sau plouă, inclusiv iarna la zăpadă.

Avantajul alegerii unei pergole din aluminiu pentru zona Iași, Suceava, Botoșani

Pentru ca în aceste zone de obicei iarna este mai grea și ninge mai mult vă recomandăm o pergola din aluminiu cu lamele. Are avantajul că tine la zăpadă, deci ve-ti putea folosi terasa inclusiv în perioada de iarnă. Alege pentru Iași, Suceav am Botoșani o pergola retractabilă metalică din aluminiu.

More Posts

× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday