Cât de importantă este calitatea materialelor pentru confecționarea sistemelor de umbrire?

Indiferent dacă optezi pentru un sistem de umbrire pe care să-l folosești acasă sau investești într-un astfel de bun pentru compania ta, principala caracteristică după care ar trebui să-ți ghidezi alegerea este calitatea. Bineînțeles, culoarea și design-ul sunt și ele două proprietăți de care vei profita la maxim dacă le poți customiza după bunul plac, dar calitatea materialelor și a sistemelor de acționare ar trebui să aibă întotdeauna prioritate, deoarece în funcție de durata de utilizare a bunurilor tale, poți stabili dacă ai făcut o alegere profitabilă sau nu.

În ce constă calitatea unui sistem de umbrire Eurotenda?

#1 Potrivirea perfectă cu terasa, intrarea sau fereastra la care se montează

La Eurotenda confecționăm pe comandă sisteme de umbrire constând în marchize și copertine personalizate. Crearea acestora se face pe baza dimensiunilor primite direct de la client și astfel, ele se potrivesc perfect, de fiecare dată, cu tipul de construcție pentru care sunt comandate.

Spre diferență de situația în care ai investi într-o marchiză sau o copertină gata făcută, apelând la Eurotenda nu riști ca produsul final să fie mai mare sau mai mic decât spațiul disponibil de la terasa, intrarea sau fereastra la care îl montezi. Mai mult, de la plasarea comenzii și până la intrarea în posesia produsului propriu-zis, durează doar 14 zile, o perioadă neglijabilă de timp luând în calcul faptul că de produsul final te poți bucura mulți ani de-a rândul.

#2 Materiale premium, special create pentru confecționarea sistemelor de umbrire

Docril este un material textil impermeabil folosit pentru confecționarea marchizelor și copertinelor Eurotenda. Datorită substanțelor speciale cu care este tratat, el nu mucegăiește de la umezeală și nici nu se decolorează sub acțiunea razelor de soare.

Acest material a apărut pe piață cu câteva decenii în urmă și calitatea sa îl recomandă și pentru confecționarea unor bunuri precum corturile, șalupele, pavilioanele și alte obiecte menite să reziste în condiții aspre de vreme și temperatură.

#3 Sisteme de control profesionale, create de branduri cu tradiție

Există și sisteme de umbrire acționate manual. Dar cele mai practice sunt marchizele și copertinele dotate cu dispozitive marca Somfy. Termenii smart house și internet of things nu mai sunt de mult străini nici pentru piața românească și de aceea tot mai mulți consumatori urmăresc să investească în obiecte inteligente care să-i ajute la economisirea timpului, dar și a energie consumate.

Eurotenda Paradise este partener Distribuitor Somfy Expert și din acest motiv doar aici poți beneficia de sisteme de umbrire automatizate gândite de la început să-ți facă viața mai ușoară. Dotate cu un sistem de acționare Somfy, marchizele și copertinele Eurotenda pot fi controlate simplu și rapid prin smartphone, cu ajutorul unui aparat Connexoon care face posibilă comunicarea sistemului cu un terminal mobil. 

#4 Durată lungă de viață și posibilitatea de a se înlocui punctual

Atât prelatele impermeabile ce compun sistemul de umbrire propriu-zis, cât și dispozitivul cu care acestea sunt acționate, sunt special gândite și proiectate pentru o utilizare de lungă durată. Astfel, în cazul în care se murdăresc, prelatele pot fi ușor readuse la starea inițială doar prin ștergerea cu o lavetă umedă și lăsate apoi la uscat, iar sistemele de acționare Somfy prezintă garanția unei mărci franceze, renumită pe plan mondial în domeniul său de activitate.

Cu alte cuvinte, se poate spune despre marchizele și copertinele Eurotenda că au o viață fără de moarte, iar dacă totuși se întâmplă ca materialul lor să se deterioreze, acesta poate fi înlocuit fără pierderea integrală a sistemului de prindere și a dispozitivului de acționare.

#5 Montare profesională, executată de meșteri cu experiență în instalarea sistemelor de umbrire

Calitatea unui sistem de umbrire depinde foarte mult și de modul de instalare a acestuia. Oricât de bine ar fi acesta executat în fabrică, dacă montarea lui se face de un amator, integritatea sa este pusă în pericol. Acesta este și motivul pentru care în multe cazuri, când vine vorba de aparate și dispozitive casnice și electrocasnice, garanția se acordă doar dacă bunurile au fost montate de un specialist și s-au folosit într-un mod corespunzător.

Legat de marchizele și copertinele Eurotenda pe de altă parte, nu ai de ce să-ți faci griji în ceea ce privește montarea deoarece și acest proces este asigurat de experții noștri. Nu lăsăm nimic la voia întâmplării și doar așa am reușit să ne creăm un renume pe piața sistemelor de umbrire din România.

More Posts

× Trimite mesaj pe WhatsApp