Cum ai putea să te folosești de rulouri transparente pentru crearea unor spații care să respecte normele de distanțare socială?

rulouri transparente delimitari spații

Pentru prevenirea răspândirii infecției cu COVID-19 mulți patroni de afaceri vor trebui de acum încolo să se adapteze și să se supună normelor de distanțare sociale prevăzute în lege. Pandemia a schimbat deja obiceiurile multora dintre noi și cu siguranță clienții cafenelelor, restaurantelor, sălilor de sport, saloanelor de înfrumusețare și ale multor altor unități comerciale vor adopta o nouă atitudine și vor alege în continuare doar locurile în care se simt în siguranță.

În calitate de antreprenor și patron de afacere, pentru a nu rămâne în urmă și a nu fi ocolit de foștii clienți pe viitor, mai ales în cazul în care nu ai suficient spațiu pentru ca în interiorul incintei să servești fiecare client respectând normele impuse de lege, ai putea apela la rulouri transparente din material PVC pentru segmentarea spațiului.

Ce fel de produse sunt rulourile transparente Eurotenda?

Așa cum le spune și numele, rulourile transparente de la Eurotenda sunt niște folii din PVC care în general se folosesc pentru izolarea teraselor și balcoanelor. Deoarece aceste produse sunt foarte rezistente împotriva intemperiilor vremii, ele se pot folosi cu brio pentru spații deschise ținând la distanță vântul, ploaia sau zăpada.

Pe de altă parte, în contextul pandemiei cu care ne confruntăm la ora actuală, rulourile transparente Eurotenda ar putea fi folosite cu succes și în interior, pentru crearea unor separeuri în incinta clădirilor unde se stabilește un contact direct cu publicul.

De câte feluri sunt rulourile transparente Eurotenda?

În funcție de modul lor de acționare, manual sau automat, și sistemul de prindere, confecționăm rulouri transparente cu arici, cu capse și bride, cu fermoare, casetate sau necasetate. Diferențele dintre ele constau în dificultatea de manipulare, dar din punct de vedere funcțional, toate oferă aceleași avantaje.

Un mare plus al rulourilor transparente Eurotenda este acela că se pot executa pe comandă în funcție de dimensiunile golului ce se dorește a fi acoperit și se pot prinde de orice structură, indiferent dacă materialul din care aceasta este concepută este lemn sau metal.

Ce fel de rulouri transparente Eurotenda se pretează pentru segmentarea unui spațiu interior?

Convenabile ca preț și foarte ușor de folosit, rulourile necasetate, cu bandă întăritoare pe margini ar putea fi utilizate cu succes pentru crearea unor separeuri în spațiile comerciale. Ele se pot strânge dacă este cazul, dar fiind folosite ca metodă de separare a spațiului cel mai probabil le vei păstra deschise pe tot parcursul desfășurării activității comerciale.

De ce să folosești rulouri transparente pentru un spațiu interior?

  • Rulourile transparente sunt simplu de întreținut. Ele se pot curăța cu o lavetă obișnuită și apă călduță, suprafața lor nefiind una care atrage murdăria. Astfel, și dacă sunt folosite în interiorul unui restaurant și se întâmplă să murdărească de stropi de mâncare, se pot șterge ușor, arătând la final ca noi;
  • Pereții transparenți nu dau impresia de izolare. Mulți oameni ies în oraș, mai ales la restaurant sau cafenea, nu doar pentru mâncare, ci și pentru a întâlni alți oameni. În general este vorba de persoane extrovertite care își iau energia interacționând cu cei din jur. De aceea, dacă ai folosi un sistem de separare al spațiului compus din elemente opace, ai lua această plăcere clienților tăi și mulți s-ar putea să te ocolească nu din cauza serviciilor pe care le oferi, ci a lipsei de interacțiune cu ceilalți. Rulourile transparente însă, rezolvă cu succes această problemă deoarece arată la fel ca niște geamuri de sticlă și nu amplifică senzația de claustrofobie;
  • Durata lungă de viață a rulourilor transparente este și ea un mare plus pentru crearea unor spații separate în interiorul unui spațiu comercial. Condiția actuală s-ar putea să continue pe o durată mare de timp și de aceea este bine să nu investești în soluții temporare, ci în sisteme trainice de care să profiți vreme îndelungată;
  • Rulourile transparente se pot monta și demonta cu ușurință. De la efectuarea comenzii și până la intrarea în posesia produsului propriu-zis nu durează decât 14 zile, iar instalarea se face în doar câteva ore. Mai mult, dacă la un moment dat restricțiile se mai îmblânzesc, poți demonta rulourile transparente la fel de rapid precum le-ai montat și să te bucuri din nou de normalitate.

More Posts