Importanța pergolelor pentru amenajarea unui spațiu exterior

pergole pentru amenajare terase

Pergolele sunt o soluție eficientă de umbrire sau acoperire a unui spațiu exterior. Ele pot fi montate pe construcții de diferite forme și suprafețe, iar principalul avantaj pe care îl au în comparație cu acoperișurile obișnuite este acela că se pot retracta după bună bunul plac al utilizatorului în funcție de anotimp și vremea de afară. Cele mai multe persoane care apelează la pergole pentru acoperirea unei verande sau a unui foișor, sunt persoane care iubesc lumina și nu-și doresc un loc umbrit pe toată perioada anului, dar în același timp caută și o soluție eficientă împotriva ploilor și a zăpezii.

Când nu există deja o structură formată din stâlpi sau ziduri de care pergola să poată fi prinsă, se ridică special pentru ea construcții de susținere. Stâlpii sunt cei mai practici, dar la fel de bine ca și în cazul lor, pergolele se pot prinde într-o parte de zidul unei case sau al unui bloc de exemplu.

Cum se construiesc și se instalează pergolele?

Pergolele Eurotenda nu au mărimi standard. Ele se realizează pe comandă în funcție de dimensiunile spațiului ce urmează a fi acoperit. De aceea, pentru obținerea unor pergole personalizate, tot ce trebuie să faci este să apelezi la compania noastră și să ne spui exact ce lungime și ce lățime îți dorești să aibă pergola ta. În funcție de informațiile furnizate, noi îți construim pergola așa cum îți dorești.

Pentru realizarea unui astfel de bun, este bine întotdeauna să apelezi la firme specializate în soluții de umbrire și acoperire ca să ai garanția lucrului făcut bine. La Eurotenda folosim exclusiv cele mai bune materiale de pe piață, iar pergolele noastre au o durată de viață lungă, astfel încât tu să profiți la maxim de investiția ta.

În ce zonă a țării se pot comanda pergolele Eurotenda?

Acceptăm comenzi de pergole în orice regiune sau oraș din țara noastră. Ai nevoie de o pergolă retractabilă Timișoara de exemplu, tot ce trebuie să faci este să ne dai dimensiunile ei și adresa de montare. Nu ne limităm la un singur oraș sau o singură regiune și de aceea executăm pergole retractabile Timișoara, Iași, Cluj, Arad, Constanța sau oriunde altundeva unde clienții noștri au nevoie de ele.

Cu toate că există mici diferențe de temperatură între zonele de câmpie, zonele deluroase și cele de munte, per ansamblu, clima României este la fel pe tot teritoriul țării și din acest motiv, indiferent de regiunea unde locuiești, poți profita la maxim de existența unei pergole pe terasa sau în grădina ta.

De ce să-ți montezi o pergolă Eurotenda în exteriorul locuinței?

Dacă locuiești la casă, indiferent de dimensiunile curții, o pergolă Eurotenda îți poate oferi o serie de avantaje imbatabile pe care nu le poți găsi la alte tipuri de sisteme de acoperire. În primul rând, așa cum am specificat și în paragrafele de mai sus, dacă instalezi o pergolă retractabilă în exteriorul casei tale, nu este obligatoriu să acoperi spațiul chiar și pe timpul primăverii sau toamnei, atunci când temperaturile sunt încă blânde și te poți bucura de vremea de afară.

Pe de altă parte, printr-o simplă apăsare de buton, chiar înainte să vină ploaia, îți poți proteja eficient prețiosul mobilier de exterior pe care după instalarea pergolei nu va mai fi niciodată necesar să-l muți de colo colo pentru a nu se uda.

Încă un lucru demn de menționat aici este faptul că pergolele Eurotenda sunt pergole bioclimatice. Ele te protejează de acțiunea razelor UV și în zilele toride de vară asigură o atmosferă plăcută, care te îmbie să petreci cât mai mult timp în aer liber. Cu alte cuvinte, pergolele Eurotenda sunt sănătate curată pentru cei cărora nu le place să intre în casă cu una cu două.

În concluzie, importanța pergolelor retractabile pentru un spațiu exterior este dată de funcționalitatea acestor sisteme. Pergolele sunt niște soluții de acoperire foarte practice și printr-o montare eficientă, dau unui spațiu gol și dificil de folosit un cu totul alt sens.

Îți place să stai afară? Atunci nu-ți mai folosi terasa, curtea sau grădina doar atunci când este vreme frumoasă, ci bucură-te de ea pe tot parcursul anului, de la primele semne ale venirii primăverii și până târziu, toamna.

More Posts

× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday