Confecționăm și montăm sisteme de acoperire și umbrire pentru orice zonă a țării!

Cum Livrăm

Eurotenda este o companie specializată în soluții de acoperire și umbrire oferind o gamă largă de produse ca de exemplu: pergole retractabile pentru terase și balcoane, rulouri cu folie transparentă potrivite ca soluție alternativă pentru geamurile și structurile fixe, copertine și marchize retractabile care dau construcțiilor pentru care sunt folosite un aer boem.

Toate produsele oferite de noi se realizează pe comandă astfel încât să se potrivească perfect cu dimensiunile spațiului pentru care sunt folosite și pot fi dotate cu sisteme moderne ce includ motoare electrice pentru o acționare automată.

Atât pergolele, cât și copertinele, rulorurile sau marchizele noastre sunt fabricate din materiale rezistente care fac cu brio față tuturor provocărilor la care sunt supuse. De asemenea, majoritatea acestor produse sunt disponibile într-o gamă variată de culori și imprimeuri astfel încât aspectul lor să se potrivească perfect cu arhitectura și design-ul construcției pe care o completează.

Pentru a face o comandă pentru orice fel de sistem de acoperire sau umbrire oferit de Eurotenda, tot ce trebuie să ai în vedere este măsurarea golurilor pe care dorești să le acoperi și să ne transmiți alături de datele tale de contact, dimensiunile obținute. Fabricăm sisteme premium de acoperire sau umbrire, pe care le montăm oriunde pe teritoriul României în funcție de dorințele clienților noștri.

Dacă îți dorești un sistem de pergole retractabile la Cluj de exemplu, pentru modernizarea unui apartament sau a unei case, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți dimensiunile acoperișului dorit, iar noi fabricăm special pentru tine o pergolă retractabilă si o livrăm la Cluj care să se potrivească perfect cu spațiul unde vrei să o montezi.

Ce fel de cumpărători investesc cel mai mult în sisteme de acoperire și umbrire?

Persoanele care doresc să petreacă mai mult timp în aer liber. Sistemele de umbrire sunt ideale pentru cei care vor să-și amenajeze un spațiu în aer liber pentru lectură și alte activități. Folosind de exemplu o pergolă retractabilă, poți uita de grija ploii sau a zăpezilor ușoare și să-și lași mobilierul de exterior pe terasă sau balcon până la venirea iernii. În plus, deoarece se poate retracta, un astfel de sistem este mult mai practic decât un acoperiș obișnuit deoarece în zilele cu puțin soare el permite pătrunderea luminii în încăperile adiacente structurii de care este fixat și implicit, pe terasă.

Locatarii complexelor rezidențiale sau caselor unde este interzisă modificarea fațadei.

În țara noastră există foarte multe construcții unde modificarea fațadelor este strict interzisă. În cazul clădirilor declarate monument istoric de exemplu, sau la complexele rezidețiale noi unde orice modificare adusă balconului sau terasei strică aspectul inițial, decis de un arhitect cu experiență te poți confrunta cu astfel de probleme. Dar din fericire, pentru protecția proprietății private, în astfel de cazuri poți folosi soluții de umbrire și acoperire alternative, care nu necesită autorizație de construcție și sunt la fel de eficiente ca acoperișurile fixe.

Persoanele care pun un accent deosebit pe design și aspect.

La o brutărie, cofetărie, restaurant sau cafenea de exemplu, o pergolă veselă și colorată se poate transforma într-un punct de atracție care să determine clienții să viziteze locația respectivă și să cumpere. Astfel, pe lângă toate avantajele pe care le oferă din punct de vedere funcțional, o pergolă poate fi inclusă și în strategia de marketing a unei companii în vederea maximizării profiturilor.

Cei cărora preferă un stil de viață cât mai confortabil.

În ziua de azi există câte o soluție pentru orice. Indiferent unde locuiești, dacă îți place să-ți petreci timpul în aer liber, dar nu vrei să permiți ploii sau soarelui să te deranjeze, poți opta pentru un sistem de acoperire Eurotenda care să-ți satisfacă toate nevoile. Alegerea produsului potrivit depinde doar de tine. Ceea ce trebuie să reții însă, este faptul că dacă ai puțină imaginație și colaborezi cu firma potrivită, orice este posibil!

author avatar
Eurotenda
CATEGORII

Alte Articole:

× WhatsApp