5 Motive să NU-ți închizi balconul!

folie terasa transparnta iași

Te-ai hotărât să-ți închizi balconul pentru a scăpa de problema infiltrațiilor din cauza apei de ploaie și a zăpezilor și pentru a crea o atmosferă plăcută în apartament? În acest articol ți-am pregătit o serie de motive pentru care să NU-ți închizi balconul, iar la sfârșit și o soluție alternativă pentru toate problemele tale.

De ce să nu-ți închizi balconul indiferent de zona unde locuiești?

#1 Balcoanele deschise sunt mai aerisite

Dacă ai probleme cu infiltrațiile din cauza apei de ploaie există și alte soluții pentru a rezolva problema, care nu implică inchiderea balconului ca o cutie de conserve. De exemplu, crearea unui sistem eficient de scurgere a apei în exterior este una din soluții, o alternativă mult mai bună deoarece în acest fel îți poți menține balconul curat și uscat.

#2 Balconul închis poate influența negativ prețul de revânzare

Mai nou, mulți români caută să investească în locuințe cu spații în aer liber. În special în cazul apartamentelor noi sau blocurilor cu un aspect deosebit, se pune mult accent pe aspectul balcoanelor, iar închiderea acestora și transformarea lor în camere nu numai că nu este o modernizare apreciată de majoritatea cumpărătorilor, ci poate reprezenta și un mare minus, deoarece oricât de bine ar arăta rezultatul final, fiecare are propriul simț estetic.

#3 Plantelor le place mai mult la aer

Dacă iubești plantele și îți place să le crești în propriul apartament, cea mai mare greșeală pe care o poți face în calitate de grădinar amator este să-ți închizi balconul cu geamuri termopan. Plantele se dezvoltă mult mai bine în aer liber, bucurându-se de soare și aer din belșug, decât în interior, așezate pe un pervaz de fereastră.

#4 Ai nevoie de soare și libertate pentru sănătate

Vitamina D este foarte importantă pentru sănătatea corpului și din păcate, ea nu poate fi asimilată decât în prezența luminii soarelui. De aceea, dacă ești o persoană ocupată și nu ai timp să petreci măcar o oră pe zi în aer liber, atunci ar trebui să-ți lași măcar balconul deschis și să-ți amenajezi acolo un spațiu unde să iei micul dejun sau măcar să-ți bei cafeaua de dimineață, în bătaia razelor de soare.

#5 Din punct de vedere estetic, limitele niciodată n-au fost la modă

Deschide orice revistă internațională de design interior sau arhitectură și-ți te asigurăm că și dacă există, poți număra pe degete numărul de apartamente cu balcoanele închise prezentate în astfel de surse de inspirație. Nu este și nu a fost niciodată la modă să-ți impui singur limite, nici măcar în ceea ce privește amenajarea locuinței, iar închiderea balconului nu reprezintă decât o barieră în plus între tine și restul lumii înconjurătoare.

Cum să te protejezi de ploaie și zăpadă fără a-ți închide balconul?

Dacă dorești ca balconul tău să fie ferit de intemperiile vremii fără a folosi o soluție fixă și permanentă pentru închiderea lui, folosește rulourile transparente pentru balcoane și terase, fabricate din PVC și lucrate pe comandă de compania noastră Eurotenda!

Foliile de terasă Eurotenda pot fi montate pentru acoperirea oricărui gol exterior, dar prin sisteme moderne de acționare se pot retracta astfel încât să lase spațiul complet liber atunci când se dorește acest lucru.

Aceste folii sunt foarte rezistente, nu-și schimbă aspectul în timp și au o durată de viață impresionantă, în ciuda aspectului lor delicat. De asemenea, se potrivesc pentru balcoane, dar și pentru orice alt tip de construcție ca de exemplu foișoarele și terasele unde se dorește o soluție eficientă de închidere, dar care să nu implice o construcție fixă și rigidă.

Montăm folii transparente pentru balcoanele și terasele din toată țara! Dacă îți dorești de exemplu o folie terasă transparentă Iași, tot ce ai de făcut este să măsori responsabil dimensiunile golului unde vrei s-o montezi și să ne transmiți rezultatele obținute.

Cu ajutorul acestor informații, echipa Eurotenda va fabrica special pentru tine o prelată terasă transparentă Iași care să se te satisfacă din toate punctele de vedere și să-ți permită să-ți închizi balconul la comandă. Astfel, nu trebuie să-ți mai faci griji nici pentru influența apei de ploaie, dar nici pentru dezavantajele care vin la pachet cu un balcon închis ermetic.

More Posts