De ce să investești în sisteme de umbrire Eurotenda pentru locuința sau firma ta?

pergola retractabila sibiu

Ne-am făcut un nume pe piața românească în calitate de producători de sisteme de umbrire pentru locuințe private și spații comerciale. Indiferent de tipul de structură deținut de clienții noștri oferim soluții viabile pentru prinderea sistemelor de umbrire și o gamă largă de produse. Ne bucurăm de apreciere și câteva din motivele pentru care clienții noștri de până acum ne-au ales în locul competiției sunt următoarele:

6 Motive pentru a investi în sisteme de umbrire Eurotenda

#1 Eurotenda crează sisteme de umbrire customizate

Nu vindem produse gata fabricate, de mărimi standard, pentru că fiecare casă, apartament, restaurant, ceainărie sau brutărie are particularitățile sale și ne dorim ca rezultatul de după montarea sistemelor noastre de umbrire să fie unul absolut ireproșabil. De aceea, cerem clienților noștri să măsoare responsabil dimensiunile spațiului în care doresc să montăm produsele noastre și abia apoi trecem la pasul cel mai important, procesul de creație. Astfel, indiferent de produsul ales, odată montat sistemul comandat arată ca și cum ar fi făcut dintotdeauna parte din construcția respectivă și se încadrează perfect în locul montat.

#2 Gama noastră largă de produse oferă soluții pentru orice problemă

Când ai nevoie de un sistem de umbrire, la Eurotenda poți opta pentru pergole, copertine sau marchize din materiale de cea mai bună calitate, cu o durată lungă de viață și care nu-și schimbă proprietățile estetice în timp. Dacă îți dorești de exemplu un acoperiș retractabil, rezistent la vânt, ploaie și chiar și zăpadă, la fel de eficient ca un acoperiș fix, obișnuit, atunci îți recomandăm să optezi pentru pergole retractabile bioclimatice, special concepute să ofere atât umbră, cât și lumină în funcție de necesități. Pe de altă parte, dacă îți dorești o soluție de umbrire cu un aer chic, pe care să o folosești doar pe timpul verii pentru a bloca acțiunea razelor UV, atunci copertinele sau marchizele Eurotenda sunt produsul ideal ce îți poate satisface pe deplin această nevoie.

#3 Sistemele de umbrire Eurotenda pot fi comandate din orice loc al țării

Nu ne limităm activitatea doar la capitală sau doar la județul Ilfov deoarece nevoie de sisteme de acoperire eficiente există în toată țara. Astfel, indiferent de locul unde te afli, poți comanda sistemele noastre de umbrire Eurotenda doar trimițând dimensiunile dorite, iar noi venim să ți le montăm. Dacă locuiești în Sibiu de exemplu, nu mai căuta pergole retractabile Sibiu în stânga și în dreapta deoarece cu o simplă comandă la Eurotenda îți putem crea o pergolă retractabilă Sibiu exact așa cum îți dorești.

#4 Suntem experți și în sisteme de închidere a balcoanelor și teraselor

Pergolele, copertinele și marchizele nu sunt singurele produse pe care le poți comanda de la Eurotenda! Aici îți oferim soluții viabile, constând în prelate PVC rezistente, ușoare și plăcute din punct de vedere vizual pentru închiderea balcoanelor și teraselor. La fel ca și în cazul sistemelor de umbrire, și pe acestea la fabricăm pe baza dimensiunilor primite de la clienții noștri astfel încât ele să se potrivească perfect cu balconul sau terasa unde sunt montate.

#5 Folosim exclusiv materiale de cea mai bună calitate

Nu facem niciodată rabat de la calitate și probabil că acesta este unul din cele mai importante motive pentru care am ajuns până aici. De aceea, toate produsele noastre sunt fabricate exclusiv din materiale premium, confecționate de producători consacrați. De exemplu, pentru copertine și marchize utilizăm un material special, brevetat, cu renume mondial, numit Docril. Acesta se produce în Spania de către o familie cu tradiție în fabricarea acestui tip de țesături și se folosește atât pentru sisteme de umbrire, cât și pentru  produse precum corturile de camping, șalupele, umbrelele de plajă și multe alte bunuri pentru care rezistența la apă și la umiditate este o condiție esențială.

#6 Punem pasiune în tot ceea ce facem

Când vine vorba de un lucru atât de important ca locuința sau firma ta, este esențial să colaborezi doar cu producători care pun suflet în tot ceea ce fac. Iar noi suntem unii din acei producători care fac totul din pasiune. De aceea, investind în sistemele de umbrire Eurotenda ai garanția satisfacției lucrului finit și poți fi convins că ai făcut o alegere de care vei fi mulțumit toată viața.

More Posts