Pergolele retractabile sunt o investiție profitabilă în afacerea ta!

pergole retractabile cu folie transparentă

Pergolele Eutotenda sunt un sistem de acoperire eficient împotriva vântului, a soarelui, a ploilor și a zăpezilor care atunci când sunt folosite, se comportă ca un acoperiș fix și rezistent, dar în funcție de nevoi, manual sau automat, se pot și retracta pentru a lăsa lumina să pătrundă înăuntru.

Pergolele se folosesc în general pentru acoperirea teraselor locuințelor, acolo unde se dorește instalarea unui sistem de acoperire care să nu țină umbră pe tot parcursul anului, dar la fel de eficient ca și în cazul caselor, ele pot fi folosite și de persoanele juridice care doresc să-și modernizeze afacerea într-un mod avantajos, dar cu un minim de investiție.

De ce să folosești pergole retractabile Eurotenda pentru afacerea ta?

Cu ajutorul unor pergole retractabile, orice spațiu exterior se poate amenaja ca unul interior, dacă se montează în plus și folii transparente din PVC care să protejeze din lateral. Pergolele retractabile se comportă ca un scut împotriva intemperiilor vremii și au capacitatea de a susține pe suprafața lor chiar și cantități mari de zăpadă. Astfel, atunci când se dorește extinderea unui spațiu, ele sunt cele mai potrivite metode de a face acest lucru deoarece:

  • Pergolele retractabile nu permit infiltrarea apei de ploaie și zăpadă;
  • Materialul lor nu se deteriorează din cauza acțiunii grindinei;
  • Protejează eficient împotriva razelor de soare ultraviolet;
  • Contribuie la menținerea unei temperaturi optime în interiorul terasei;
  • Se pot retracta astfel încât să lase lumina să pătrundă în zilele înnorate.

Pentru o scurgere eficientă a apei de ploaie, pergolele retractabile sunt dotate cu sisteme de eliminare a apei, astfel încât, vara, după încetarea unei ploi torențiale și apariția soarelui, nu riști să verși toată apa adunată pe acoperiș atunci când îți deschizi pergola.

Pergolele Eurotenda îți permit să dai uitării grija pentru capriciile vremii și să-ți folosești terasa după bunul plac, amenajând acolo mai multe locuri de luat masa în cazul unui restaurant sau al unei cafenele, sau pur și simplu un nou spațiu de lucru dacă este vorba de orice alt tip de afacere.

În funcție de preferințele clientului, pergolele retractabile Eurotenda pot fi dotate cu sisteme electrice care să le pună în funcțiune printr-o simplă apăsare de buton a unei telecomenzi. Astfel, ele sunt foarte practice și pentru angajații din firmă delegați să se ocupe cu închiderea și deschiderea lor în funcție de situația vremii.

Sistemele automate de control ale pergolelor Eurotenda sunt sisteme de cea mai bună calitate, rezistente la utilizări repetate și a căror eficiență nu se depreciază odată cu trecerea timpului. Astfel, pentru cafenele și restaurante de exemplu, perioada de utilizare a teraselor poate fi extinsă de la patru sau cinci luni pe an, cât ține sezonul estival, până la douăsprezece luni, cu alte cuvinte, întregul an.

Majoritatea clienților români care frecventează cafenelele, restaurantele și alte tipuri de localuri de acest fel, adoră să servească masa la terasă și din acest motiv, cu ajutorul unor pergole retractabile Eurotenda, în calitate de patron, ai șansa să-ți crești considerabil cifra de afaceri.

Cum se pot comanda și unde se pot monta pergolele retractabile Eurotenda?

Pergolele retractabile Eurotenda se fabrică pe comandă, în funcție de necesitățile spațiului unde urmează a fi montate. În acest sens, compania noastră are nevoie de la client de dimensiunile acestui spațiu și bineînțeles, de datele sale de contact. Cotația de preț se realizează în funcție de aceste dimensiuni și astfel, poți fi sigur că nu va trebui să plătești pentru noile tale pergole nimic mai mult decât valoarea lor reală.

În ceea ce privește locația, montăm pergole retractabile oriunde pe teritoriul țării, în locația dorită de client. Astfel, dacă îți dorești o pergolă retractabilă Sibiu de exemplu, în doar câteva săptămâni de la efectuarea comenzii pe site-ul nostru, vei fi noul proprietar al unui sistem de pergole retractabile Sibiu așa cum ți-ai dorit.

Experiența în sisteme de umbrire și numărul de clienți, atât persoane fizice, cât și juridice, pe care i-am servit până în prezent, ne recomandă ca specialiști în sisteme de umbrire și din acest punct de vedere poți avea încredere totală în noi că noul tău sistem de acoperire a terasei va fi exact așa cum îți dorești.

More Posts