4 Lucruri pe care trebuie să le ai în vedere în momentul închiderii terasei sau balconului

Ai în plan să-ți închizi terasa sau balconul și să le modernizezi anul acesta? Indiferent dacă motivele din spatele alegerii tale se bazează pe nevoia de intimitate sau pe dorința de a te feri cât mai bine de vânt și precipitații, în acest articol ți-am pregătit o listă întreagă de lucruri de care trebuie să ții cont înainte de a face marele pas.

La ce trebuie să te gândești înainte de a-ți închide terasa sau balconul?

#1 Clădirea este suficient de rezistentă pentru a susține greutatea noii construcții?

Dacă locuiești la casă și vrei să-ți închizi terasa de la parter, bineînțeles că nu ai nicio problemă în alegerea materialelor preferate pentru închiderea ei deoarece aceasta se sprijină direct pe pământ. Dar dacă pe de altă parte stai la bloc și vrei să-ți închizi balconul, este bine să iei în calcul și cât de mult cântărește întregul sistem pentru care vrei să optezi pentru a nu afecta structura de rezistență a blocului. Puțini sunt cei care o fac, dar în realitate, chiar și pentru blocurile care nu fac parte din cartiere istorice, este necesară expertiza unui arhitect și o aprobare de la primărie pentru închiderea balconului în condiții de maximă siguranță.

Pe de altă parte, dacă vrei să acționezi legal, dar totuși nu ai timpul necesar să te complici cu birocrația și legile, atunci poți opta pentru montarea unor folii transparente Eurotenda, din PVC, care cântăresc foarte puțin, izolează extrem de bine și nu necesită obținerea unei autorizații speciale de montaj. Astfel, poți fi sigur că sistemul pentru care ai optat nu devine o povară pentru structura balconului tău și nici nu riști să primești amenzi în cazul în care unul din vecinii tăi este mai zelos și depune o plângere împotriva ta din cauza modificărilor făcute fără aprobări.

#2 Soluția aleasă de tine se potrivește perfect cu structura balconului sau terasei tale?

Ca totul să fie perfect atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional, este bine să investești doar în soluții de închidere a balcoanelor sau teraselor fabricate pe comandă. Astfel, te asiguri că nu rămân spații libere și ești bine ferit atât de vânt, cât și de precipitații. De aceea, la Eurotenda nu executăm folii transparente decât pe comandă în funcție de informațiile primite de la clienți.

Este simplu să afli dimensiunile perfecte pentru orice gol pe care vrei să-l acoperi, măsurând doar înălțimea și lungimea acestuia.

#3 Poți comanda sistemul de închidere preferat în orice regiune a țării sau există anumite limite de care trebuie să ții cont?

Ți s-a întâmplat vreodată să vezi undeva un lucru care să-ți placă mult, dar pentru care să nu poți opta în orașul unde locuiești deoarece firma responsabilă pentru el își desfășoară activitatea doar într-un anumit oraș sau regiune a țării? Nu este și cazul sistemelor de închidere terase și balcoane Eurotenda, deoarece noi considerăm că toți românii au la fel de multă nevoie de produsele noastre!

La Eurotenda executăm sisteme de închidere, acoperire sau umbrire pe comandă, conform cerințelor clienților noștri și le montăm acolo unde doresc ei. De aceea nu mai este nevoie să cauți în stânga și în dreapta o prelată terasă transparentă Cluj care să-ți îndeplinească toate așteptările deoarece îți fabricăm noi o folie terasă transparentă Cluj exact așa cum îți dorești!

#4 Sistemul de închidere pentru care optezi se poate întreține ușor sau aspectul său se depreciază odată cu trecerea timpului?

Foliile transparente Eurotenda sunt fabricate din materiale de o calitate premium, sunt dotate cu sisteme profesionale de închidere și deschidere și au o durată lungă de viață. În plus, în caz de depreciere, se pot schimba doar părțile uzate, nefiind nevoie să înlocuiești întregul sistem de acționare, lucru pentru care costurile unei astfel de proceduri sunt mult mai mici decât prețul inițial.

În ceea ce privește întreținerea, foliile transparente Eurotenda se pot șterge de murdărie și de praf cu ajutorul unei lavete umede și nu necesită soluții speciale de curățare și îngrijire, motiv pentru care costurile lor de mentenanță sunt minime. Astfel, atât investiția inițială, cât și eventualele cheltuieli ce pot apărea pe parcurs sunt foarte convenabile.

author avatar
Eurotenda
CATEGORII

Alte Articole:

ce sunt pergolele bioclimatice eurotenda

Ce sunt Pergolele Bioclimatice?

Pergolele bioclimatice sunt soluții inovative de umbrire exterioară, proiectate să optimizeze confortul în spațiile exterioare, adaptându-se condițiilor meteorologice variate, prin reglarea automată a temperaturii și

sisteme de umbrire eurotenda

Ce sunt Sistemele de Umbrire?

Sistemele de umbrire sunt componente esențiale ale arhitecturii și designului, având rolul de a controla lumina solară și căldura care pătrund într-o clădire. Ele pot

× WhatsApp