Tot ce trebuie să știi despre foliile transparente pentru închiderea teraselor

folii transparente închideri terase

Foliile transparente pentru terasă sunt din ce în ce mai des folosite ca metodă de închidere a balcoanelor și teraselor din țara noastră. Mai ales în cazul restaurantelor și cafenelelor cu terasă, aceste dotări practice și convenabile transformă spațiul într-un loc de relaxare, la fel de confortabil pe timpul primăverii sau toamnei, ca și pe timpul verii.

Legat de avantajele foliilor transparente pentru închiderea teraselor, unul din principalele beneficii este faptul că ele se pot fabrica pe comandă, astfel încât să se potrivească la fix cu dimensiunile golului pe care îl acoperă. În plus, pot fi utilizate pe tot parcursul anului, indiferent de vremea de afară și de temperaturi.

Caracteristicile foliilor transparente pentru terase

Foliile transparente pentru terasă sunt niște folii subțiri confecționate din PVC cu același rol pe care îl au și geamurile obișnuite. Dar spre deosebire de geamuri, foliile transparente se pot rula atunci când nu este nevoie de ele lăsând golul complet liber și neobstrucționând trecerea aerului. Astfel, ele sunt mult mai eficiente pentru terase decât tradiționalele sisteme de închidere cu termopan deoarece nu izolează ermetic suprafața din interior.

Pentru o mai bună rezistență, foliile transparente pentru terase pot fi fabricate cu benzi rigide pe margini care să nu permită îndoirea foliei într-o poziție necorespunzătoare. De asemenea, în funcție de preferințe, aceste folii transparente din PVC pot fi dotate cu sisteme de acționare automată astfel încât să se închidă și să se deschidă printr-o simplă apăsare de buton.

În ceea ce privește modul lor de fabricare, foliile transparente pot fi dotate și cu un sistem ZIP care asigură o închidere mai fermă și o izolație mai bună împotriva zăpezilor și apei de ploaie. La fel de plăcute din punct de vedere estetic însă, sunt și rulourile cu bride și capse care se prind de stâlpii de susținere atunci când sunt închise.

Nu există un tip de rulou transparent mai bun decât altul, iar alegerea acestui sistem de închidere trebuie făcută pe baza avantajelor pe care dorești să le obții. Rulourile cu sistem ZIP și motor electric de exemplu, sunt cel mai simplu de folosit deoarece nu necesită nicio intervenție din partea utilizatorului, cu excepția unei simple apăsări de buton. Pe de altă parte, deoarece sunt mai complexe decât rulourile transparente care se închid și se deschid manual, aceste rulouri cu fermoar sunt puțin mai costisitoare.

Există și rulouri transparente care se rulează pe un tambur și sunt foarte populare atât pentru balcoane și terase, cât și pentru foișoare complet expuse intemperiilor vremii și alte construcții de acest fel, independente de zidurile caselor sau blocurilor. Și acest tip de rulouri transparente rezistă foarte bine atât la precipitații, cât și la vânturile puternice, motiv pentru care sunt foarte populare atât în zonele rurale, cât și în cele urbane.

Cum se întrețin foliile transparente din PVC?

Cu toate că materialul din care sunt confecționate este mai puțin ferm decât sticla, foliile transparente se întrețin la fel de simplu ca și geamurile termopan de exemplu, putând fi curățate atunci când se murdăresc cu o lavetă umedă. În plus, dacă se deteriorează în timp, sau în urma unui accident, nu este nevoie să înlocuiești întregul sistem de acoperire, ci doar folia transparentă uzată, costurile fiind semnificativ mai mici decât în cazul montării unui sistem complet nou.

Din punct de vedere al aspectului, foliile transparente arată întotdeauna impecabil, indiferent de construcția pentru care au fost folosite deoarece se fabrică pe comandă, în funcție de dimensiunile măsurate de client. De asemenea, indiferent de regiunea în care locuiești, dacă ești în căutarea unui sistem de închidere a balconului sau terasei, profesional, poți apela la compania noastră Eurotenda pentru a obține o ofertă personalizată.

Dacă ai nevoie de o prelată terasă transparentă Slatina Craiova sau orice alt oraș al țării, contactează-ne după ce ai măsurat dimensiunile golului pe care vrei să-l acoperi și în funcție de cererea ta, în doar câteva săptămâni îți fabricăm o folie terasă transparentă Slatina Craiova sau pentru al oraș din țara noastră, acolo unde vrei să o montezi. Astfel, poți convins că rezultatul va arăta întotdeauna impecabil, iar produsul finit se va potrivi perfect cu structura pe care este montat, fără să plătești niciun leu în plus față de costul exact al materialelor, procesului de fabricare și al montajului.

More Posts