3 Tipuri de construcții unde poți utiliza folii transparente pentru terase în vederea maximizării funcționalității și confortului

tipuri de terase cu folii transparente

Cauți un sistem eficient, convenabil și rezistent, de protecție împotriva vântului și precipitațiilor? Pentru cele mai bune rezultate îți propunem să investești în foliile transparente Eurotenda care se pot monta pe orice tip de construcție, ferindu-te de intemperiile vremii, dar fără să influențeze arhitectura și aspectul fațadei, sau rezistența acesteia.

Foliile noastre transparente sunt create din PVC, se fabrică pe comandă și pot fi comandate din orice regiune a țării. Dacă îți dorești de exemplu o prelată terasă transparentă Bacău, tot ce trebuie să faci este să măsori înălțimea și lățimea golului pe care dorești să-l acoperi, să ne trimiți dimensiunile obținute împreună cu datele tale de contact și în cel mai scurt timp posibil îți vom crea în funcție de informațiile primite de la tine o folie terasă transparentă Bacău, profesională, care să-ți îndeplinească toate așteptările.

Prelatele transparente Eurotenda au diferite întrebuințări și datorită faptului că sunt fabricate pe comandă, ele se pot monta pe orice tip de construcție în funcție de dorințele și așteptările cumpărătorului. Iată câteva din cele mai comune exemple:

Pentru ce fel de construcții se pot folosi foliile transparente Eurotenda?

#1 Pentru balcoane de apartament

Dacă locuiești într-un ansamblu rezidențial unde nu ai voie să-ți închizi balconul cu geam termopan după bunul plac, sau dacă din orice alte motive îți dorești un balcon deschis și aerisit, prelatele transparente din PVC, marca Eurotenda, sunt cele mai bune soluții de protecție împotriva vântului și precipitațiilor. Ele au o greutate mult mai mică decât geamurile termopan, motiv pentru care nu îngreunează structura clădirii și pot fi montate și fără obținerea unei autorizații de construcție.

Există mai multe tipuri de prelate transparente pentru închiderea balconului și în funcție de preferințe se pot folosi folii casetate sau necasetate care se potrivesc perfect în golurile unde sunt montate și se pot utiliza la fel de simplu ca un sistem de închidere tradițional. Printre avantajele sistemelor de închidere cu folii transparente se numără aerisirea spațiului și pătrunderea în interior a unei cantități mari de lumină datorită faptului că aceste sisteme au mult mai puține elemente opace decât geamurile termopan cu cadre metalice, sau orice alt tip de geamuri.

#2 Pentru terase de casă

Dacă spațiul îți permite, poți profita din plin de construcția unei terase acoperite, adiacentă cu locuința ta, pentru care să folosești folii transparente din PVC de la Eurotenda. Datorită sistemelor retractabile ale acestor prelate inovatoare, ai posibilitatea de a-ți lăsa terasa descoperită pe tot parcursul perioadei calde din an și s-o închizi doar atunci când este necesar, toamna târziu și iarna.

Avantajului unei terase acoperite cu folii PVC este acela că îți poți folosi eficient terasa și pe timpul iernii, ca loc de depozitare a plantelor sensibile la schimbările de temperatură sau la fel ca pe timpul verii, dacă îi instalezi și un sistem de încălzire electric pe care să-l folosești în mod ocazional. Astfel, cu un minim de investiție, este ca și cum ai crea o extensie a locuinței pe care s-o transformi în spațiu de odihnă și relaj.

#3 Pentru terase de cafenea sau rastaurant

Mai ales în contextul situației actuale din România și de pretutindeni în lume, necesitatea instalării unor sisteme de acoperire a teraselor s-a accentuat considerabil. Acum, clienții cafenelelor și restaurantelor nu se mai pot îngrămădi într-un spațiu strâmt, așezați cot la cot, unul lângă altul, ci trebuie să respecte normele de distanțare socială impuse de autorități. De aceea, ca patron de cafenea sau restaurant, singura soluție viabilă care îți rămâne pentru extinderea spațiului comercial este utilizarea terasei la capacitate maximă.

Este simplu să-ți transformi terasa într-un spațiu pe care îl poți folosi mai multe luni pe an, chiar și în perioada rece, dotându-l cu un set de prelate transparente din PVC care să asigure o atmosferă plăcută și confortabilă. În plus, din punct de vedere investițional, prețul este mult mai convenabil și mai practic deoarece aceste sisteme de acoperire costă puțin și se întrețin foarte simplu.

More Posts