De ce să investești într-o pergolă retractabilă de aluminiu, chiar dacă este vorba de o locație închiriată?

Toți antreprenorii la început de drum care s-au apucat de afaceri într-o locație închiriată se gândesc dacă merită să modernizeze sau nu clădirea respectivă în condițiile în care ea nu le aparține. Înainte să deschidă o cafenea, un bar, un restaurant sau o unitate de cazare, orice antreprenor își pune un milion de întrebări. Dar se pare că aceasta, legată de investițiile în spațiile închiriate, este una din cele mai comune dintre ele.

Când bugetul este limitat, contează chiar și ultimul bănuț. De aceea, pentru o afacere de succes, mai ales dacă este vorba de una din domeniul ospitalier, stabilirea priorităților este foarte importantă. Iar când vine vorba de prioritățile unor astfel de afaceri, confortul clienților ar trebui să primeze.

Ar trebui să investești într-o locație închiriată dacă este vorba de o afacere?

Pe scurt, dacă vrei să ai succes, răspunsul este întotdeauna da! Și ne începem pledoaria noastră pentru investiții în locații închiriate cu necesitatea de a cumpăra o pergolă retractabilă aluminiu.

Ce avantaje oferă unui antreprenor care a închiriat o locație?

O pergolă retractabilă aluminiu este soluția ideală pentru patronii de unități de cazare sau de luat masa care au nevoie de un spațiu în aer liber umbrit sau de o anexă la clădirea pe care o folosesc deja.

Fiind foarte simplu de montat, foarte elegantă, dar și extrem de rezistentă, o pergolă retractabilă aluminiu se poate folosi pentru protejarea de lumină excesivă, dar și de precipitații a unui loc de odihnă sau de luat masa. De asemenea, acolo unde este necesară o construcție suplimentară, cu ajutorul unei astfel de pergole poți ridica o anexă cu foarte puține costuri, chiar și de la zero.

Pergolele Eurotenda se pot atașa de orice tip de construcție, iar dacă nu există un suport, se pot fabrica special pentru ele niște stâlpi și cadre rezistente, care să le permită să funcționeze în condiții normale.

De asemenea, spre deosebire de alte tipuri de construcții, pentru o pergolă retractabilă aluminiu nu ai nevoie de o autorizație specială, motiv pentru care nu trebuie să-ți mai bați capul cu birocrația care cu siguranță ți-a făcut destule probleme până să ajungi în acest punct.

Cum se fabrică și cum se montează

Pergolele retractabile Eurotenda se fabrică pe comandă, ținând cont de dimensiunile spațiului pe care îl acoperă. Pentru a le confecționa, avem nevoie doar de lungimea și lățimea terasei, iar de la primirea acestor informații și până la livrarea și montarea produsului propriu-zis nu durează decât câteva săptămâni.

În fabricarea pergolelor retractabile din aluminiu folosim tehnologie de top, obținând astfel niște pergole bioclimatice care oferă o protecție sporită împotriva razelor ultraviolet, dar în același timp mențin în interiorul construcției pe care o acoperă o temperatură plăcută chiar și în cele mai calde zile de vară.

În ceea ce privește montarea, oferim astfel de servicii pe întreg teritoriul României, deplasându-ne oriunde clienții noștri au nevoie de noi.

Cât costă

Pe website-ul nostru nu sunt afișate prețurile produselor noastre deoarece acesta diferă în funcție de dimensiunea golului pentru care se fabrică, materiale, dar și locația unde urmează a fi montate.

Astfel, prețul pentru o pergolă retractabilă aluminiu pentru o terasă de 4 metri pătrați este bineînțeles mult mai convenabil decât cel pentru o pergolă, de aceeași calitate, dar confecționată pentru o terasă de 10 metri pătrați.

Nu percepem costuri pentru calculul unei cotații și din acest motiv clienții noștri nu au nimic de pierdut dacă se interesează la noi care este prețul investiției într-un astfel de sistem de acoperire. De asemenea, bazândun-ne pe experiența noastră acumulată de-a lungul timpului, oferim suport și asistență celor care vor să se sfătuiască cu noi înainte de a efectua o achiziție.

Astfel, pentru cei care nu s-au hotărât ce fel de spațiu vor să acopere, dar dispun de un buget de investiție fix, oferim cele mai bune soluții care să se încadreze în banii de care dispun, dar care, în același timp, să le ofere și o serie de beneficii reale în schimbul investiției lor.

author avatar
Eurotenda
CATEGORII

Alte Articole:

ce sunt pergolele bioclimatice eurotenda

Ce sunt Pergolele Bioclimatice?

Pergolele bioclimatice sunt soluții inovative de umbrire exterioară, proiectate să optimizeze confortul în spațiile exterioare, adaptându-se condițiilor meteorologice variate, prin reglarea automată a temperaturii și

sisteme de umbrire eurotenda

Ce sunt Sistemele de Umbrire?

Sistemele de umbrire sunt componente esențiale ale arhitecturii și designului, având rolul de a controla lumina solară și căldura care pătrund într-o clădire. Ele pot

× WhatsApp