Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi despre pergolele retractabile pentru terase

pergole eficiente terasa

Dacă ți-ai propus să investești într-un set de pergole retractabile terase, înainte de a face comanda trebuie să știi că există o serie de lucruri pe care ar fi bine să le cunoști în prealabil pentru a putea face o achiziție în cunoștință de cauză.

Pergolele cu adevărat eficiente se fabrică doar pe comandă

Dacă vrei să investești în niște pergole retractabile terase de care să te folosești cu adevărat trebuie să comanzi unele care vor fi fabricate special pentru tine. Chiar dacă găsești pe piață și pergole gata fabricate, mai ieftine decât unele realizate pe comandă, ar trebui să refuzi oferta de a investi în astfel de produse deoarece, atâta timp cât ele nu se potrivesc perfect pentru spațiul unde sunt montate, pergolele își pierd utilitatea. De aceea, indiferent de locul unde vrei să le montezi, investește doar în pergole retractabile terase care să fie confecționate după dimensiunile pe care le transmiți personal producătorului.

Există pergole bioclimatice care mențin o temperatură plăcută dedesubtul lor

La Eurotenda confecționăm pergole retractabile terase din aluminiu care țin la distanță radiațiile ultraviolet pe timpul zilelor de vară și asigură o temperatură optimă în interiorul spațiului pe care îl acoperă. Aluminiul folosit pentru aceste pergole este un material special, care se utilizează și în fabricarea mașinilor de lux decapotabile. Astfel, dacă ai o terasă deschisă și vrei s-o modernizezi, o poți face simplu și rapid prin intermediul unor pergole retractabile terase Eurotenda, indiferent dacă este vorba de un spațiu public sau privat.

Un set de pergole retractabile terase se potrivește cu orice tip de arhitectură

Pentru aspectul lor inovator, pergolele retractabile pentru terase se potrivesc perfect la orice fel de clădire indiferent de destinația ei. Ele se pot monta eficient pe pereți, dar și pe construcții independente de forma unor cadre de susținere. Astfel, dacă vrei să construiești un spațiu complet acoperit într-un loc liber, ai putea să le combini cu un set de folii transparente din PVC și să ridici o astfel de clădire chiar și în mijlocul unui parc sau al unei grădini. Pe de altă parte, pentru că sunt destul de costisitoare, ca să profiți la maxim de investiția în ele, cele mai bune locuri unde poți monta pergolele retractabile sunt la blocurile de apartamente de lux, vile, clădiri cu destinație publică sau terase de restaurante.

Poți monta singur pergole retractabile pentru terase, dar este mai înțelept să apelezi la profesioniști

Ca proiect DIY, dacă te pricepi cât de cât la construcții, poți monta pe cont propriu un set de pergole retractabile terase. Dar există riscul să nu le instalezi corespunzător și să le transformi într-un factor de risc pentru cei care le folosesc și în al doilea rând s-ar putea să nu le poți monta corect sistemul de închidere și deschidere motiv pentru care, în final, deși ai vrut să faci o economie, să ajungi să plătești mai mult decât ai fi făcut dacă ai fi apelat la un profesionist.

Oricât ar fi de rezistente, pergolele necesită un minim de mentenanță

Pergolele bioclimatice sunt niște produse foarte rezistente care fac față cu succes pe orice tip de vreme. Dar pentru a putea fi folosite timp îndelungat, ele trebuie întreținute în mod corespunzător. Astfel, la intervale regulate de timp, ar fi bine să soliciți servicii de revizie pentru sistemele de acționare, dar și pentru a verifica integritatea pergolelor. Este practic imposibil ca o pergolă bioclimatică să se rupă sau să se găurească din cauza ploii, zăpezii sau grindinei. Dar este bine să o ștergi totuși de praf și impurități și să o menții pe cât posibil cât mai curată.

De asemenea, ar fi bine dacă ai investit în pergole retractabile terase și ai descoperit o defecțiune la sistemul de acționare sau în orice alt loc, să remediezi cât mai devreme problema pentru a nu o lăsa să se agraveze. Pergolele noastre cu închidere și deschidere automată sunt prevăzute cu sisteme de automatizare Somfy, foarte moderne, care permit operarea prin intermediul telefonului mobil, dar care, în același timp trebuie verificate periodic.

More Posts