Ce fel de beneficii îți oferă un acoperiș terasă retractabil de tipul unei pergole?

acoperiș terasă retractabil bioclimatic

AI un spațiu exterior pe care vrei să-l acoperi, dar nu știi în ce fel de soluție de umbrire să investești? Sfatul nostru este să optezi pentru niște pergole bioclimatice de la Eurotenda și ca să ne susținem punctul de vedere, ți-am pregătit în continuare o listă completă cu beneficiile pe care ți le aduce un astfel de produs.

De ce să investești în pergole bioclimatice Eurotenda?

#1 Te protejează eficient împotriva razelor ultraviolet

Pergolele bioclimatice sunt de fapt un acoperiș terasă retractabil, confecționat dintr-o membrană de aluminiu care nu permite precipitațiilor și nici razelor soarelui să pătrundă prin ea. Astfel, spre deosebire de alte soluții de umbrire, pergolele creează o umbră foarte deasă, extrem de plăcută pe timp de vară și un spațiu ferit de efectele dezastruoase ale razelor ultraviolet.

#2 Te protejează cu succes împotriva intemperiilor vremii

Indiferent dacă investești într-un acoperiș terasă retractabil de tipul unei pergole pentru locuința ta, pentru un restaurant pe care îl administrezi sau pentru orice alt tip de clădire, această soluție de umbrire a spațiului te va proteja nu doar de soare, ci și de ploaie, zăpadă sau grindină. Din acest motiv, pergolele sunt soluția perfectă pentru orice construcție expusă, unde îți dorești un acoperiș pe care să-l închizi și să-l deschizi după bunul plac, printr-o simplă apăsare de buton.

#3 Te ajută să câștigi mai mulți bani dacă deții un restaurant

Românilor, cu spiritul lor latin, le-a plăcut mereu să stea la terasă. De aceea, indiferent de vremea de afară, patronii restaurantelor au încercat să găsească soluții eficiente pentru a crea spații foarte confortabile în aer liber, indiferent de anotimp. Astfel, au apărut terasele umbrite pe timp de vară și cele acoperite cu rulouri PVC și încălzite cu sobe mobile pe timp de iarnă. Iar dacă până acum un an lucrurile au mai fost cum au mai fost, în prezent, de la izbucnirea pandemiei de COVID-19 încoace, terasele sunt una din puținele soluții care le-au mai rămas patronilor de restaurante pentru a obține profit.

#4 Te ajută să controlezi vremea

Cu un acoperiș terasă retractabil cu telecomandă este simplu să faci umbră sau lumină după bunul plac. Pergolele noastre Eurotenda sunt dotate cu sisteme de acționare Somfy cu ajutorul cărora printr-o simplă apăsare de buton al telecomenzii, sau prin controlul de la distanță prin intermediul telefonului mobil poți controla cu succes poziția pergolelor tale. Astfel, se poate spune că tu devii șeful vremii când vine vorba de spațiul tău personal și cu un astfel de acoperiș terasă retractabil creezi în interior atmosfera dorită.

#5 Te îndeamnă să stai toată ziua pe terasă

Dacă ai posibilitatea, este bine să petreci cât mai mult timp în aer liber. Iar cu un acoperiș terasă retractabil de tipul unei pergole acest lucru devine o plăcere deoarece o poți umbri eficient în zilele cu mult soare sau deschide complet atunci când vrei mai multă lumină. Mai mult, pentru că pergolele noastre au și poziții intermediare, dacă îți place o atmosferă cu lumină difuză sau nu vrei nici soare, dar nici umbră, le poți lăsa întredeschise ca să pătrundă în interior exact atât soare cât dorești.

#6 Se potrivesc cu orice tip de spațiu

Un acoperiș terasă retractabil și modern este mult mai ușor de ales decât un acoperiș fix dacă este să ne gândim la design și arhitectură. Un astfel de acoperiș are un aspect foarte modern și din acest motiv se potrivește atât la construcțiile cu o arhitectură contemporană, cât și la cele cu o imagine conservatoare, oferind un contrast aparte.

#7 Nu ai grija lor

În prețul produselor noastre includem și serviciile de transport și de montare și din acest motiv, odată ce ai comandat de la noi un acoperiș terasă retractabil poți sta fără griji așteptând doar să fie gata și să-l vezi montat deasupra terasei tale. În plus, un astfel de acoperiș terasă retractabil nu-ți dă bătăi de cap nici în ceea ce privește întreținerea deoarece este foarte rezistent și nu se strică cu una cu două.

More Posts