În ce fel de acoperiș terasă retractabil merită să investești în funcție de nevoi?

acoperis terasa retractabil

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu termenii de specialitate, o copertină și o pergolă retractabilă pot fi unul și același lucru. Dar în realitate aceste soluții de umbrire sunt foarte diferite între ele și pentru a reuși să investești într-un acoperiș terasă retractabil care să te avantajeze din toate punctele de vedere, este important să cunoști toate particularitățile fiecărui tip. De aceea, în calitate de experți în astfel de produse, ți-am pregătit mai jos o listă stufoasă cu cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont când vrei să faci o achiziție.

Cum se diferențiază între ele copertinele și pergolele?

#1 Rezistența

Un acoperiș terasă retractabil de tipul unei pergole este mult mai rezistent decât o simplă copertină. Fiind confecționată din aluminiu, o pergolă bioclimatică Eurotenda face față cu brio intemperiilor vremii și asigură în interiorul spațiului acoperit de ea o temperatură optimă, chiar și pe timp de vară. Pergolele rezistă cu succes la temperaturi foarte ridicate, dar și foarte scăzute, la ploi torențiale, zăpadă sau grindină, comportându-se astfel ca un acoperiș obișnuit. Copertinele pe de altă parte, chiar dacă sunt tratate cu niște substanțe speciale care le oferă protecție împotriva umezelii, nu ar trebui niciodată să fie folosite când afară plouă torențial, sau ninge. De asemenea, fiind confecționate din materiale textile, ele sunt mult mai puțin rezistente la vânt, dar și la utilizările repetate.

#2 Adaptabilitatea

Indiferent de tipul de acoperiș terasă retractabil pentru care optezi, la Eurotenda îți oferim soluții customizabile, care se adaptează perfect spațiului unde vrei să le montezi. Nu fabricăm nici pergole și nici copertine decât pe comandă, motiv pentru care, indiferent de produsul solicitat, la noi ai garanția că te alegi cu un acoperiș terasă retractabil care se potrivește perfect nevoilor tale. Pentru a solicita o cotație de preț, trebuie să furnizezi echipei Eurotenda dimensiunile exacte ale golului pe care dorești să îl acoperi și pe baza acestei informații îți vom calcula un tarif care să reflecte întocmai calitățile bunului dorit.

#3 Materialul

Așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, fiecare acoperiș terasă retractabil de la Eurotenda este confecționat dintr-un material diferit. În cazul pergolelor bioclimatice folosim aluminiu de înaltă calitate, care se utilizează și pentru fabricarea mașinilor decapotabile de lux, iar pentru copertine un material textil special, tratat cu Teflon, care are o rezistență sporită împotriva mucegaiului. Datorită materialelor din care sunt fabricate, fiecare tip de acoperiș terasă retractabil din oferta noastră se întreține diferit, iar pentru a se putea bucura de investiția lor timp îndelungat, recomandăm clienților noștri să solicite la intervale regulate de timp revizii de specialitate.

#4 Prețul

Nici pentru pergole și nici pentru copertine nu am afișat prețuri pe website-ul nostru. Fiind niște produse atât de customizabile în funcție de dimensiuni și sistemele de acționare, nu putem afișa niște prețuri înainte de a afla măsurătorile exacte efectuate de clienții noștri. În schimb, nu percepem niciun fel de taxă pentru calculul cotațiilor de preț și din acest motiv ne încurajăm clienții să ne pună întrebări și să ne ceară păreri în legătură cu toate tipurile de acoperiș terasă retractabil pe care le oferim.

#5 Montajul

Cu oarecare cunoștințe în domeniul arhitecturii și îndemânare, oricine și-ar putea monta și singur un acoperiș terasă retractabil. Dar pentru a elimina complet riscul de accident, dar și de deteriorare a sistemelor de acționare, serviciile de montaj sunt incluse în prețul produselor noastre, indiferent dacă este vorba de pergole sau de copertine.

#6 Aspectul

Și pergolele, dar și copertinele Eurotenda pot fi la fel de elegante în funcție de spațiul unde sunt montate. Pergolele au o culoare neutră și versatilă care se potrivește la orice tip de construcție, iar copertinele pot fi în toate culorile curcubeului, în imprimeuri cu dungi sau uni. Astfel, putem spune că pergolele dau spațiului unde sunt montate un aspect modern, refinat, distins și sobru, iar copertinele, în funcție de culori, vesel, creativ, destins și inovator. Din acest punct de vedere, noi cel puțin nu putem spune ce fel de acoperiș ne place mai mult și de aceea îi lăsăm pe clienții noștri să aibă ultimul cuvânt în ceea ce privește culoarea și modelul.

More Posts