Cele mai potrivite culori pentru copertine retractabile pentru terase

culori copertine retractabile

Vrei să investești într-un set de copertine retractabile pentru terasa locuinței tale, a unui restaurant pe care îl administrezi sau a oricărei clădiri pe care o ai în proprietate sau ai închiriat-o? În acest articol, echipa Eurotenda ți-a pregătit o listă cu cele mai potrivite culori pe care să le alegi în funcție de destinația construcției în cauză.

Roșu

Dacă deții un restaurant de tip fast food, cele mai potrivite copertine retractabile sunt cele de culoare roșie. Conform studiilor specialiștilor în domeniul alimentar, roșul este o culoare care are calitatea de a stimula pofta de mâncare și în plus, atrage și atenția trecătorilor, distingându-se ușor în griul urban românesc.

Oranj

Oranjul este cea mai potrivită culoare pentru niște copertine retractabile ale unui magazin de electronice sau electrocasnice. Fiind o culoare vibrantă și veselă, ea este foarte des folosită de patronii start up-urilor sau de către cei care au firme sau magazine din domeniul IT. Oranjul inspiră încredere și rafinament și nu în ultimul rând, stârnește curiozitatea.

Galben

Fiind culoarea soarelui, galbenul se potrivește de minune magazinelor care comercializează bunuri destinate celor mici. Fie că este vorba de jucării sau haine, ori de magazine cu dulciuri și alte bunătăți pentru copii, galbenul este o alegere ideală dacă vrei să comanzi niște copertine retractabile prin care să ieși în evidență.

Verde

Nu degeaba verdele este culoarea care se folosește preponderent în spitalele din Occident. Fiind culoarea naturii, verdele inspiră calm, speranță și încredere. De aceea, dacă ai orice fel de afacere care are legătură cu medicina, ești patronul unei săli de antrenament sau prestezi servicii de wellness ca de exemplu masaje de diferite tipuri, verdele este cea mai potrivită culoare cu ajutorul căreia să îți faci afacerea remarcată.

Albastru

Albastrul este o culoare calmă și liniștitoare, dar în același timp îți inspiră și o stare de optimism. Albastrul este cerul nemărginit și totodată culoarea mării liniștite, motiv pentru care, dacă este vorba de copertine retractabile, se potrivește cel mai bine la pensiunile sau hotelurile de pe litoral. Locuitorii de lângă mare întotdeauna au preferat albastrul pentru locuințele lor și de aceea și turiștii, pentru a gusta din plin atmosfera de pe litoral, se așteaptă să vadă această culoare la unitățile de cazare pentru care optează.

Mov

Până nu demult, movul era cea mai scumpă culoare din întreaga lume. Pentru că era foarte greu de obținut pe cale naturală, să poarte mov nu își permiteau acum câteva secole decât persoanele din famiile regale. De aceea, movul are și astăzi o anumită prestanță și o eleganță deosebită. De aceea, în ceea ce privește copertinele retractabile, movul poate fi folosit cu succes pentru spațiile exterioare de evenimente, ca de exemplu foișoarele din parcuri și grădini utilizate pentru petrecerile de nuntă.

Alb

Chiar dacă sunt mai greu de întreținut, optează pentru copertine retractabile de culoare albă dacă vrei să nu ai niciodată treabă cu razele de soare ultraviolet și nici cu canicula de pe timpul verii. Albul ține la distanță căldura, motiv pentru care sub niște copertine de această culoare se creează o atmosferă extrem de plăcută. În schimb, pentru că nu este o culoare care să atragă atenția de la distanță, albul nu se potrivește pentru afacerile cu mâncare sau servicii pe bandă rulantă. În schimb, poate fi folosit cu succes în cazul unui magazin de îmbrăcăminte scumpă sau alte clădiri de acest fel.

Bej

În ultimii ani bejul a devenit o culoare din ce în ce mai populară în rândul celor care sunt interesați de modă și de amenajări interioare. Împreună cu griul, bejul dă o notă sofisticată locuințelor, indiferent dacă este vorba de un apartament dintr-un bloc de apartamente sau o vilă luxoasă. De aceea, recomandăm copertine retractabile de culoare bej celor care vor să fie în ton cu tendințele actuale din modă.

Negru

Negrul se potrivește la orice. Și totuși, el arată cel mai bine folosit la copertine retractabile montate la intrările cluburilor sau barurilor cu pretenții. Negrul dă o notă de mister, dar în același timp impune și seriozitate și respect.

More Posts