4 Tipuri de structuri și construcții pe care să le închizi cu o folie trasparentă pentru a le oferi mai multă utilitate

Sistemele de închidere a spațiilor exterioare cu folie terasă transparentă devin din ce în ce mai populare în rândul românilor care doresc să-și modernizeze locuințele și să le facă mai confortabile. Indiferent dacă este vorba de proprietari de case sau de apartamente, astfel de sisteme reprezintă prima alegere, o alegere care în ultimii ani se bucură de mai mult succes chiar și decât tradiționale geamuri termopan. 

Îți surâde și ție ideea și te întrebi pentru ce fel de structuri și construcții poți folosi aceste sisteme de închidere cu folie transparentă? Atunci ai ajuns exact unde trebuie deoarece ți-am pregătit în acest articol o listă cu idei pe care le poți pune în practică chiar acum.

Ce fel de clădiri și construcții poți închide

#1 O terasă

Terasele sunt o alegere clasică atunci când vine vorba de construcții pe care să le închizi cu o folie transparentă. Este foarte simplu să închizi o terasă în acest mod, dar și foarte practic, transformând-o astfel într-un loc plăcut de stat chiar și atunci când vremea de afară nu te încurajează să-ți petreci timpul în aer liber. Terasa ta nu trebuie în mod obligatoriu să fie anexa unui restaurant ca să aibă nevoie de o folie transparentă care să-i ferească interiorul de intemperiile vremii. Poți la fel de bine închide terasa unei locuințe obișnuite cu folie transparentă, transformând-o astfel într-un loc

#2 Un foișor

Poți să închizi cu succes cu folie transparentă un foișor de grădină, mai ales dacă are deja un acoperiș. Iar dacă nu are un acoperiș, nu-i nimic! Poți să optezi pentru închiderea lui și în partea superioară cu o pergolă elegantă și rezistentă. Și acum, poate te gândești de ce ai închide un foișor cu folie transparentă. Ei bine, să știi că dacă în grădina ta se află deja o astfel de construcție și singurul motiv pentru care nu ai folosit-o până acum este că nu i-ai găsit încă utilitatea, înseamnă că nu ai mai aruncat de mult un ochi pe Pinterest sau Instagram. Un foișor amplasat în mijlocul grădinii sau curții îl poți folosi practic pentru orice. Fie că vrei să dai o petrecere în grădină sau pur și simplu să organizezi grătare cu familia și prietenii la sfârșit de săptămână, o astfel de construcție, amenajată corespunzător, o vei găsi mereu extrem de utilă pentru orice tip de eveniment. 

#3 Un chioșc sau o tarabă

Urmează să participi la un târg în viitorul apropiat și îți dorești ca produsele tale să se bucure de cât mai mulți admiratori și bineînțeles, cumpărători? Atunci amenajează pentru ei o tarabă sau un chioșc unde să se simtă în largul lor când gustă din bunătăți sau încearcă ce le-ai pregătit. Iar când vine vorba de amenajare, ca și până acum la celelalte sugestii din acest articol, ne referim de fapt la o construcție bine izolată cu folie transparentă. Fiind un chioșc sau o tarabă de la târg, nu ai de ce să închizi construcția pe toate laturile pentru că ar fi complicat să închizi și să tot deschiși sistemul pentru a lăsa musafirii înăuntru. Dar chiar dacă optezi pentru trei laturi, mai ales cu vremea de acum, vei reuși să creezi o atmosferă plăcută și îmbietoare.

#4 Un balcon

Poți să închizi chiar și un balcon cu folie transparentă și să profiți la maxim da spațiul extra care îți rămâne în plus față de situația în care optezi pentru alt tip de sistem, cum ar fi unul cu geamuri termopan. Sistemele cu folii transparente sunt foarte practice pentru că poți să le închizi și să le deschizi după bunul plac. De asemenea, ele permit unei cantități foarte mari de lumină să pătrundă în interiorul casei tale și nu în ultimul rând, sunt mult mai convenabile ca preț decât geamurile termopan, sau oricare alte tipuri de geamuri. Mai mult, pentru blocurile noi, acolo unde nu ți se permite să aduci modificări fațadei după cum îți place, sistemele de închidere cu folie transparentă reprezintă nu cea mai bună, ci singura metodă de a-ți închide balconul pe care o ai la îndemână.

author avatar
Eurotenda
CATEGORII

Alte Articole:

ce sunt pergolele bioclimatice eurotenda

Ce sunt Pergolele Bioclimatice?

Pergolele bioclimatice sunt soluții inovative de umbrire exterioară, proiectate să optimizeze confortul în spațiile exterioare, adaptându-se condițiilor meteorologice variate, prin reglarea automată a temperaturii și

sisteme de umbrire eurotenda

Ce sunt Sistemele de Umbrire?

Sistemele de umbrire sunt componente esențiale ale arhitecturii și designului, având rolul de a controla lumina solară și căldura care pătrund într-o clădire. Ele pot

× WhatsApp