4 Motive ca să-ți închizi terasa cu sticlă glisantă

O terasă în aer liber este în sine un motiv bun pentru a locui la casă. Poți să amenajezi acest spațiu ca un locușor de relaxare sau poți să-l transformi într-o oază de verdeață, ori să găsești o cale de mijloc și să adopți ambele direcții.

O terasă este foarte practică și pe lângă faptul că-ți permite să mai schimbi din când în când peisajul când ai chef să iei masa sau să lucrezi și altundeva decât în casă, oferă celor copiilor un prilej de a petrece mai mult timp în aer liber. 

Pe de altă parte, pentru a profita la maxim de terasa ta, este important și să faci un minim de investiție și să o amenajezi corespunzător. În primul rând, ca să o poți folosi pe tot parcursul anului, ar fi bine să optezi pentru un sistem de închdere terasa sticla glisanta care să te ajute să protejezi mobilierul și podeaua terasei atunci când vremea nu se arată prea prietenoasă, dar îți permite și să deschizi geamurile larg și să lași aerul curat să pătrundă înăuntru în perioada caldă a anului.

În calitate de specialiști în sticla terase și diverse sisteme de închidere a spațiilor în aer liber într-un mod optim, îți recomandăm sticla glisantă pentru terasa ta din următoarele motive:

1. Economie de spațiu de locuit

Cine nu-și dorește să aibă parte de mai mult spațiu de locuit, chiar și atunci când vine vorba de terasă? Ei bine, nu putem la propriu să locuim pe terasă, dar o bună parte din zi o putem folosi exact ca pe o cameră obișnuită, indiferent dacă este vorba de muncă sau de relaxare. Iar în ideea de a câștiga cât mai mult spațiu, geamurile glisante sunt excelente pentru că sunt foarte subțiri și în al doilea rând, atunci când nu ai nevoie de ele, pur și simplu poți să le deschizi și să folosești terasa ta ca pe o terasă deschisă.

2. Mod simplu de utilizare

Mai ales dacă ai o familie mare, este mai practic pentru toată lumea să alegi un sistem de închidere a terasei ușor de folosit. Imaginează-ți doar ce coșmar ar fi să fii chemat la datorie ori de câte ori cineva vrea să închidă sau să deschidă terasa, în calitate de unica persoană care știe cum să facă aceste lucruri. Din fericire, sistemele de închidere a terasei cu sticlă glisantă sunt floare la ureche în ceea ce privește modul de utilizare. Chiar și un copil le poate deschide sau închide după bunul plac, iar asta te va ajuta să economisești foarte mult timp, chiar dacă acum pare doar un detaliu neglijabil.

3. Un aspect desăvârșit

Aspectul nu trebuie nici el neglijat când vine vorba de alegerea unui sistem de închidere al terasei. Ține cont că este vorba de un sistem pe care îl vei folosi mulți ani de acum înainte și chiar și atunci când se va defecta, probabil că nu îl vei schimba cu una cu două, ci mai degrabă îl vei repara. De aceea, trebuie să te gândești neapărat și la aspect. Însă și din acest punct de vedere sistemele de închidere a terasei cu sticlă glisantă sunt o opțiune foarte bună deoarece arată excelent, iar prin minimalismul lor se potrivesc perfect cu absolut orice fel de arhitectură. Indiferent dacă locuința ta are un stil modern sau un aer clasic, aceste sisteme de închidere nu vor strica peisajul, ba chiar îl vor îmbunătăți.

4. Rezultate excelente cu un minim de investiție

Sistemele noastre de închidere a terasei nu sunt nici cele mai scumpe și nici cele mai ieftine de pe piață, ci au exact prețul corect întrucât oferim fiecărui client câte o cotație personalizată, în funcție de nevoile sale. Tocmai de aceea solicităm clienților noștri măsurarea spațiului pe care doresc să-l închidă, aflând dimensiunile golului pe care doresc să-l acopere, ca să le spunem exact cât costă întregul proiect și să știe de la început ce buget de investiție le este necesar. Iar rezultatele depășesc orice așteptări. Experiența noastră în montarea sistemelor de închidere ne ajută să oferim fiecărui client servicii de o calitate ireproșabilă, cu rezultate pe termen lung.

author avatar
Eurotenda
CATEGORII

Alte Articole:

ce sunt pergolele bioclimatice eurotenda

Ce sunt Pergolele Bioclimatice?

Pergolele bioclimatice sunt soluții inovative de umbrire exterioară, proiectate să optimizeze confortul în spațiile exterioare, adaptându-se condițiilor meteorologice variate, prin reglarea automată a temperaturii și

sisteme de umbrire eurotenda

Ce sunt Sistemele de Umbrire?

Sistemele de umbrire sunt componente esențiale ale arhitecturii și designului, având rolul de a controla lumina solară și căldura care pătrund într-o clădire. Ele pot

× WhatsApp