Pergola Persa

"Acoperis terasa" inovator complet din aluminiu. Lamele umplute cu spuma poliuretanica ce se pliaza. Acoperis terasa, retractabil rezistent la zapada. Alege acest acoperis pentru terasa ta daca doresti un sistem rezistent la zapada.
persa

Pergola Star

Acoperis terasa cu prelata tip poliplan block-out rezistent la vant puternic si ploaie. Prelata cu protectie UV 100%. Sistem de acoperire dotat cu iluminare Led.
star

Acoperis terasa retractabil

denumite generic pergole retractabile terase. Sisteme construite sa acopere terase mari. Acestea sunt automatizate, cu structura de aluminiu si material de acoperire din poliplan block-out cu insertie de carbon, rezistent la tractiune mare. Pergole retractabile, “acoperis terasa “compuse din parti metalice ce se asambleaza prin imbinare. Parte culisanta de acoperire poate fi din poliplan sau panouri de aluminiu cu proprietati speciale cu rezistenta la apa, soare, foc, zapada. Sisteme retractabile actionate cu motor tubular electric. În comparatie cu alte pergole, acestea sunt complet construite dintr-un aliaj special de aluminiu de inalta rezistenta, cu vopsea electrostatica RAL 1013 (BEJ) si RAL 9016 (ALB). Toate celelalte culori (RAL), sunt realizabile la comanda. Sisteme pentru acoperit terase, spatii comerciale si private. Furnizorul nostru de pergole este Metaform SA. Pentru partea de automatizare colaboram cu Somfy

Sisteme de acoperit terase cu pergole retractabile. Modele cu structura din aluminiu, plastic poliplan block-out ideale si pentru balcoane. Modelul Star este acoperis terasa care se foloseste  la terasa si balcon. Modelul Magna ideal la terase restaurante. Terasele si  balcoanele se  acoperita pentru protectie de soare si ploaie. Copertina cu  structura rezistenta, impermeabile. Cum se calculeaza pretul unui acoperis terasa? Preturile sunt stabilite in functie de dimensiuni, lungime x latime (deschidere).

Persa complet construita cu profile aluminiu rezistenta la zapada face parte din categoria pergole de gradina si balcoane. Firma care monteaza sistem retractabil de acoperis si vinde pergole exterioare montate la terase rezistente la vant. Alege modelul cu lamele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica si foloseste spatiul exterior iarna. Sistem de acoperis retractabil cu lemele aluminiu.

Cauti un sistem de acoperis pentru terasa ta exterioara din gradina. Vezi modelul nostru de pergola retractabila care il folosim sa acoperim terase. Oferta de pret se obtine in urma transmiteri de cote ale terasei. Pentru calculatie avem nevoie de lungimea terasei si deschiderea. Acoperis modular glisant pe care il poti folosi si la acoperit piscina.

Vrei sa nu intuneci terasa permanent si cauti un tip de acoperis transparent pentru veranda ta? Opteaza pentru Pergola Persa cu panouri care se pot inclina si astfel lumina intra pe terasa. Acoperis transparent prin retractarea lamelelor.