Pergola Persa

"Acoperis terasa" inovator complet din aluminiu. Lamele umplute cu spuma poliuretanica ce se pliaza. Acoperis terasa, retractabil rezistent la zapada. Alege acest acoperis pentru terasa ta daca doresti un sistem rezistent la zapada.
persa

Pergola Star

Acoperis terasa cu prelata tip poliplan block-out rezistent la vant puternic si ploaie. Prelata cu protectie UV 100%. Sistem de acoperire dotat cu iluminare Led.
star

Pergole retractabile

Sisteme de acoperit terase denumite generic pergole retractabile. Modele cu structura din aluminiu, plastic poliplan block-out ideale si pentru balcoane. Modelul Star este acoperis terasa care se foloseste  la terasa si balcon. Modelul Magna ideal la terase restaurante. Terasele si  balcoanele se  acoperita pentru protectie de soare si ploaie. Copertina cu  structura rezistenta, impermeabile. Cum se calculeaza pretul unui acoperis terasa? Preturile sunt stabilite in functie de dimensiuni, lungime x latime (deschidere).

Acoperis terasa retractabil

Persa complet construita cu profile aluminiu rezistenta la zapada face parte din categoria pergole de gradina si balcoane. Firma care monteaza sistem retractabil si vinde pergole terase exterioare rezistente la vant

Sisteme de acoperire retractabile

denumite generic pergole retractabile terase. Sisteme construite sa acopere terase mari. Acestea sunt automatizate, cu structura de aluminiu si material de acoperire din poliplan block-out cu insertie de carbon, rezistent la tractiune mare. Pergole retractabile, ” acoperis terasa “compuse din parti metalice ce se asambleaza prin imbinare. Parte culisanta de acoperire poate fi din poliplan sau panouri de aluminiu cu proprietati speciale cu rezistenta la apa, soare, foc, zapada. Sisteme retractabile actionate cu motor tubular electric. În comparatie cu alte pergole, acestea sunt complet construite dintr-un aliaj special de aluminiu de inalta rezistenta, cu vopsea electrostatica RAL 1013 (BEJ) si RAL 9016 (ALB). Toate celelalte culori (RAL), sunt realizabile la comanda. Sisteme pentru acoperit terase, spatii comerciale si private. Furnizorul nostru de pergole este Metaform SA. Pentru partea de automatizare colaboram cu Somfy