Acoperiș Retractabil Terasă

Alte denumiri: acoperiș retractabil terasă, acoperiș terasă retractabil, pergolă acoperită retractabilă, terasă acoperită

Acoperiș retractabil aluminiu

PERGOLA PERSA - sistem inovator complet din aluminiu. Lamele izolate cu poliuretan ce se pliază. Acoperiș retractabil terasă, rezistent la zăpadă. Alege această pergolă pentru terasa ta dacă dorești un sistem rezistent la zăpadă.

Acoperiș retractabil terasă

PERGOLA STAR - cu prelată impermeabilă tip poliplan block-out. Acoperiș retractabil terasă, rezistent la vânt puternic și ploaie. Prelată cu protectie U.V. 100%. Sistem de acoperire pentru terasă cu iluminare Led.
Acoperiș terasă retractabil, acoperiș retractabil terasă, tavan extensibil

Acoperiș retractabil terasă tip pergole aluminiu

Pergole cu acoperiș retractabil terasă –  acoperiș terasă, compuse din parți metalice ce se asamblează prin îmbinare. Partea culisantă de acoperire poate fi din poliplan sau panouri din aluminiu cu proprietați speciale de rezistență la apă, soare, foc, zapadă. Acoperiș retractabil terasă metalic.

Acoperiș terasă retractabil, extensibil

Sisteme de acoperiri terase retractabile acționate cu motor tubular electric. În comparatie cu alte pergole, acestea sunt complet construite dintr-un aliaj special de aluminiu de înaltă rezistentă, cu vopsea electrostatică RAL 1013 (BEJ) si RAL 9016 (ALB). Toate celelalte culori (RAL), sunt realizabile la comanda. Sisteme pentru acoperit terase, spații comerciale și private. 

Producator acoperiș terasă retractabil model pergolă

Furnizorul nostru de acoperiș retractabil este Metaform SA – Grecia. Pentru partea de automatizare colaboram cu Somfy – Franța

Denumire generică pergolă retractabilă terasă sau pergole cu acoperiș retractabil terasă. Sisteme construite să acopere terase mari. Acestea sunt automatizate, cu structură metalică din aluminiu și material de acoperire din prelată impermeabilă poliplan block-out cu inserție de carbon, rezistent la tracțiune mare

Montează un acoperiș retractabil din aluminiu la terasă

Pergola Persa complet construită cu profile aluminiu rezistentă la zapadă face parte din categoria pergole de gradină si balcoane. Firma care montează sistem de acoperiș  retractabil și vinde pergole exterioare montate la terase rezistente la vânt. Alege modelul cu panouri din aluminiu și izolate cu spumă poliuretanică, folosește spatiul exterior iarna. Sistem de acoperiș retractabil metalic din aluminiu la terasă.

Acoperiș retractabil terasă – acționat electric

Sisteme de acoperit terase cu pergole tip acoperiș terasă retractabilă electrică. Modele cu structură din aluminiu, plastic poliplan block-out practice si pentru balcoane. Acoperisul retractabil Star este un acoperiș automatizat care se folosește la acoperit terasa si balconul. Modelul Magna ideal la terasele restaurantelor, cafenelelor. Terasele si  balcoanele se  acoperă în general pentru protecție de soare, ploaie si zăpadă. Copertina  pergolă cu structură rezistentă, impermeabilă. Cum se calculeaza prețul unui acoperiș retractabil terasă? Prețurile sunt stabilite in funcție de dimensiuni, lungime x lațime (deschidere).

producator bucurești acoperiș terasă pergolă

Producator în București acoperiș retractabil terasă, cere oferta de preț!

Comercializăm diverse variate și modele de acoperișuri pentru terase. Sistemul cu aluminiu este singurul model care rezistă la cantitați de zapadă. Acoperișul Star este produs pentru utilizarea din primavară până toamna târziu. Acoperiș retractabil terasă electric, acoperiș impermeabil 100%. Vino in fabrica noastra din București să vezi sistemele de acoperiri terase cu pergole pentru spațiile  in aer liber. Sistemele noastre de acoperișuri pentru terase se pot închide perimetral cu plastic transparent terasă

 

Prețul pentru un acoperiș terasă retractabil!

Cauți un sistem de acoperiș pentru terasa ta exterioara din grădină. Vezi modelul nostru de acoperiș retractabil care îl folosim să acoperim terase. Oferta de preț se obține în urma transmiteri de cote ale terasei. Pentru calculație avem nevoie de lungimea terasei si deschiderea. Acoperiș modular glisant pe care îl poți folosi și la acoperit piscina. 

Pentru terase și balcoane în vederea umbririi în perioada de vară va mai recomandam copertine retractabile cu material impermeabil sau diferite modele de marchize retractabile cu prelată impermeabilă. 

Tavan extensibil pentru terasă

te-ai gândit că vrei ca  locul tău exterior să fie practic atât vara cat și iarna. Sistemul nostru de pergolă cu tavan extensibil metalic – aluminiu poate să suplinească ușor un acoperiș fix din lemn sau tablă. Acest tip de tavan extensibil se glisează  prin motor cu telecomandă. Închiderea și deschiderea tavanului se face rapid în câteva secunde. În acest fel ai spațiul de terasă sau balcon ventilat în perioada de vară și protejat iarna la zăpadă.

Din ce este format un tavan extensibil?

In general aceste sisteme sunt confecționate cu aluminiu ( lamele ) umplute cu spumă poliuretanică pentru izolație în perioada de iarnă. Tavanul este impermeabil, rezistă la greutăți foarte mari, tavanul extensibil este o structura metalică robustă care se montează la terasă casei sau apartamentului, la bloc.

Cum se calculează prețul unui tavan extensibil din aluminiu

Pentru oferta de preț este nevoie să ne transmiteți lungimea la perete și lățimea terasei. Înălțimea la perete și înălțimea față. Culorile disponibile pentru tavanul din aluminiu sunt prezentate în pagina produsului.

Există și tavan extensibil cu prelată impermeabilă

Acest model îl folosim doar în perioada de primăvară- vară – toamnă și iarna atunci când nu este zăpadă. Modelul de tavan extensibil cu prelată este impermeabil și protejază de razele ultraviolete în proporție de 100%.

Sistemele noastre de pergole cu tavan extensibil vin din fabrică cu structură de susținere în partea din fată, pergolele se pot închide perimetral cu sistemele de rulouri cu folie transparentă. Eurotenda asigura măsurători și montaj la sistemul de pergolă cu tavan extensibil în București dar și în restul tării.

Motive pentru care sa investești intr-un acoperiș retractabil la terasă. Lumea adoră să stea  cand sunt la restaurant. Pergola bioclimatică metalică este un acoperiș retractabil, afla mai multe in articolul urmator. Câteva motive să investești într-un acoperiș pentru terasa ta exterioară și vezi cum poți construi o pergolă retractabilă.