Pergola - pentru sezonul de vara

Ai o terasa de dimensiune medie sau mare, vrei s-o folosesti linistit din primavara pana toamna tarziu? Alege din modelele noastre de Pergole retractabile cu prelata; ar putea fi o optiunea excelenta pentru tine. Acoperis retractabil cu material de acoperire rezistent la soare de asemenea impermeabil, construit cu stalpi de sustinere in partea din fata pentru rezistenta la vant puternic.  Sistemul de acoperire poate fi prevazut cu lumini led pentru iluminatul pe terasa seara.

Pergole retractabile cu prelata PVC block out ( cu insertie carbon ) din grupul Sattler, care este proiectat exclusiv pentru protectie împotriva conditiilor meteorologice nefavorabile. Partile laterale ale acoperisului sunt prevazute cu doua randuri de perii si un rand de garnitura pentru a preveni infiltratiile de apa. Frontonul, partea din fata este prevazut cu jgheab de colectare a apei. Aceste pergole retractabile sunt potrivite atat pentru spatii comerciale cat si private.

Pergole terase retractabile

Pergola STAR reprezinta calitatea. Este complet construita din aluminiu, se pliaza si ofera siguranta si rezistenta, aceasta a fost testata în conditii meteorologice extreme, cum ar fi vânt puternic, ploaie, expunerea la soare. Este o solutie ideala pentru a acoperi domenii profesionale si private de dimensiuni medii. Este vopsita electrostatic.

somfy actionare

RAL 1013

RAL 9016

RAL 7016

RAL 9005

RAL 7005

RAL 8019

RAL 8028

Pergola noastra retractabila poate fi prevazuta si cu sistem de lumini LED. Sunt economice si nu emana caldura. Vezi pagina

Pergole retractabile

Vrei sa extinzi spatiul exterior pentru clientii tai? Ai nevoie de mai mult spatiu pentru a-ti desfasura activitatea. Pergola Star este solutia potrivita. Aspect impecabil, gama variata de culori, complet electrica. Instalare rapida. In acest video au fost instalate doua pergole retractabile una langa cealalta.

Prelata pentru terasa

La fel de bine sistemul nostru cu prelata tip poliplan si iluminare led poate fi montat pe terasele private. Avantaje: umbra puternica, complet impermeabil, rezistent la vant. Daca doresti un sistem de umbrire stabil si rezistent pergola Star este optiunea potrivita. Varietate de culori pentru structura din aluminiu si poliplan (prelata).