Copertină verticală extensibilă

Copertină pentru Balcon

  • Coborâre verticală ca un rulou
  • Poziția 1 – ancorare în partea de jos de balustradă împotriva vântului
  • Poziția 2 – extensie 50 de cm înspre exterior față de balustradă pentru ventilație
  • Poziția 3 – ridicare 50 de cm fată de balustradă pentru ventilație
  • Poziția 4 – rulare completă

Știați că tot ce aveți nevoie pentru a crea în interiorul locuinței dumneavoastră un mediu confortabil, ferit de soare este o copertină verticală – extensibilă

Special creată pentru balcon? Un astfel de sistem de umbrire se potrivește cu majoritatea balcoanelor și acoperă eficient golul pentru ca razele UV să nu mai pătrundă în interiorul locuinței dumneavoastră. 

Acest tip de copertină verticală extensibilă este excelent pentru balcoanele apartamentelor orientate spre Est sau Vest unde în anumite intervale de timp lumina și căldura soarelui care intră în casă este atât de puternică încât împiedică buna desfășurare a activităților casnice.

Câteva detalii:

  • se fabrică pe comandă la dimensiunea balconului
  • gamă variată de culori, la alegere pentru material
  • montaj asigurat în București și Ilfov
  • pentru restul tării montajul este asigurat prin colaboratorii noștrii
  • termen de livrare maxim 14 zile
Copertina retractabila verticala balcon
copertine balcon, copertină verticală

Pentru ce fel de balcoane este recomandată umbrirea cu ajutorul unei copertine verticale?

Copertinele retractabile pentru terasă sau balcon sunt potrivite atât pentru clădirile înalte, cât și pentru terasele în aer liber sau anexele caselor. În cazul balcoanelor, ele se prind de balustradă, putând fi confecționate astfel încât să depășească chiar și cu 50 de centimetri nivelul balustradei, iar la terase se fabrică atât de lungi încât acoperă în întregime spațiul dintre tavan și podea.

Copertinele verticale pentru balcon

sunt sisteme de umbrire ce se montează la balcoanele complexelor imobiliare cu scop de locuință sau centre comerciale. Ele sunt create dintr-un material textil impermeabil ce nu se depreciază la contactul cu apa și nici nu mucegăiește datorită substanțelor cu care este tratat și modului de confecționare. În plus, când vine vorba de culoarea și imprimeul pânzei dorite, vă punem la dispoziție o gamă largă ce satisface dorințele chiar și celor mai pretențioși clienți interesați de aspectul estetic al dotărilor din locuința lor.

Un mare plus al copertinelor verticale pentru balcon este faptul că se pot coborî până la nivelul dorit de dumneavoastră. Astfel, dacă doriți o ventilație mai bună pentru aerisirea spațiului din interior, puteți coborî copertina doar până la nivelul la care soarele să nu vă mai deranjeze, iar restul spațiului să-l lăsați liber pentru intrarea aerului proaspăt.

În ce constă o copertină terasă verticală?

Ca și copertinele pentru balcon, copertinele verticale pentru terase se pot monta pentru umbrirea spațiului acolo unde este nevoie. Dacă terasa dumneavoastră exterioară nu dispune de o balustradă până la care să coborâți copertina, atunci ea poate fi realizată astfel încât să coboare până la podeaua terasei sau până la pământ.

Dumneavoastră decideți lungimea copertinei dorite, iar noi o vom crea astfel încât să vă îndeplinească cu succes toate dorințele. În plus, dacă solicitați acest lucru, vă putem oferi și servicii de montare pentru copertina aleasă astfel încât dumneavoastră să beneficiați de un pachet complet de care să fiți pe deplin satisfăcut.

Cu ce sisteme de acționare poate fi prevăzută o copertină verticală?

În funcție de preferințele dumneavoastră putem crea copertine verticale cu acționare manuală sau automată. Cele cu acționare manuală se coboară și se ridică cu ajutorul unei manivele, iar pentru automatizare, putem dota copertina dorită de dumneavoastră cu un motor electric marca Somfy.

Dacă optați pentru o copertină electrică sistemul acesteia se controlează cu ajutorul unei telecomenzi, iar la cotație mecanismul se calculează separat. Astfel, literalmente puteți beneficia de umbră la comandă acolo unde vă doriți și exact atunci când vă doriți.

Care este prețul unei copertine verticale pentru balcon sau terasă?

Dacă vreți să aflați copertină preț tot ce aveți de făcut este să ne contactați telefonic, să ne trimiteți un mail sau să completați formularul de contact afișat pe site-ul nostru, la pagina de contact. Avem nevoie de dimensiunile copertinei dorite de dumneavoastră, de sistemul de acționare al acesteia și de zona în care doriți să se efectueze montajul. Așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, modul de acționare depinde de alegerea dumneavoastră, iar din punct de vedere al montajului vă punem la dispoziție serviciile noastre atât în capitală cât și în alte orașe ale țării.

Vezi și marchiză terasă retractabilă cu prelată impermeabilă și sistem de motorizare pentru umbrire .

Copertinele verticale Eurotenda sunt un sistem de umbrire foarte economic din punct de vedere financiar, dar și foarte eficient. În plus, se adresează unui număr mare de clienți, atât persoane fizice, cât și juridice. De asemenea, pentru că suntem producători de astfel de sisteme, dacă doriți să ne contactați pentru revânzarea produselor noastre, departamentul nostru administrativ vă va trimite un contract de colaborare prin care putem pune bazele unui acord mutual benefic. 

Articole despre copertine verticale extensibile 

Citește în blogul nostru ce sunt copertinele retractabile și unde recomandăm să le folosiți. În paginile noastre gasești informații și despre pergole retractabile dar și despre închiderile cu folie transparentă pentru terase sub formă de rulou transparent. Vezi toate modele noastre de copertine retractabile pe care le folosim la acoperirea teraselor și balcoanelor.  Sau dacă cauți un acoperiș retractabil îti recomandam o pergolă din aluminiu electrică care este și rezistentă la zăpadă.