Copertină pentru fereastră

Model MINICASSETE

Vă doriți un sistem de umbrire eficient, dar în același timp vreți să profitați de lumina naturală?

Atunci vă propunem să optați pentru o copertină pentru fereastră de la Eurotenda care vă oferă lumină uniformă în încăpere, dar vă ferește și de 80% din acțiunea dăunătoare a razelor de soare ultraviolet. O astfel de copertină se poate monta în afara ferestrei dumneavoastră astfel încât să obstrucționeze pătrunderea în încăpere a razelor de soare, fără însă a afecta aspectul estetic.

copertina retractabila pentru fereastra 2
copertina retractabila fereastra

Pentru ce tip de construcții se recomandă montarea copertinelor pentru ferestre?

Copertinele pentru ferestre sunt ideale atât în cazul locuințelor cât și pentru birouri sau centre comerciale unde se dorește crearea unei atmosfere plăcute și primitoare. Ele sunt prevăzute cu un mecanism în formă de cutie care le face să se strângă într-un rulou în așa fel încât în momentul în care nu sunt folosite să nu strice aspectul fațadei clădirii pe care sunt montate.

Pe lângă faptul că sunt o soluție ingenioasă de a ține soarele la distanță, copertinele pentru ferestre sunt foarte economice din punct de vedere financiar, iar la scurt timp după montare le puteți amortiza investiția prin economisirea la factura de curent. Creând umbră în casă, nu veți mai simți nevoia să folosiți aparatul de aer condiționat nici măcar în cele mai călduroase zile de vară și astfel, cantitatea de curent electric consumat se va diminua simțitor.

În ce constă o copertină pentru fereastră și cum funcționează ea?

Copertinele pentru fereastră sunt compuse dintr-o pânză foarte rezistentă la intemperiile vremii și un mecanism care ajută rularea acesteia în momentul în care nu este nevoie de umbrire. Caseta ce protejează materialul copertinei în momentul în care aceasta nu este folosită este confecționată din aluminiu, iar în partea de jos este prevăzută cu două brațe prin a căror mișcare se acționează copertina.

Materialul copertinei este țesut și vopsit în așa fel încât nu permite decolorarea nici după expunerea îndelungată la razele de soare și datorită substanțelor cu care este tratat nici nu mucegăiește de la acțiunea umezelii.

În momentul în care sunt deschise, copertinele pentru ferestre au două poziții de coborâre:

  • coborâre la 90 de grade;
  • coborâre la 180 de grade.

Fiecare grad de coborâre este gândit în așa fel încât în momentul în care este folosită, copertina să protejeze eficient interiorul camerei de lumina soarelui, dar să nu fie nevoie de utilizarea unei surse artificiale de lumină. Brațele copertinelor pentru ferestre sunt disponibile în două dimensiuni:

  • 80 de centimetri extensie;
  • 100 de centimetri extensie.

Lungimea brațelor se poate alege în funcție de dimensiunea ferestrelor, astfel încât golul să se poată acoperi în totalitate atunci când este necesar.

La capitolul materiale, gama noastră din care puteți alege este foarte variată având astfel la dispoziție atât culori uni, cât și imprimeuri în dungi care dau clădirii unde sunt amplasate un aer retro.

În momentul în care nu este folosită, copertina pentru fereastră Eurotenda rămâne discretă deasupra ferestrei unde este montată. Vizualizează și marchiza terasă retractabilă produsă de Eurotenda Paradise pentru protectie solară, parasolar.

Cât costă o copertină pentru fereastră de la Eurotenda?

Dacă sunteți interesat de prețul unei copertine pentru fereastră de la Eurotenda, vă așteptăm să ne contactați telefonic, la adresa noastră de email, sau prin completarea formularului de contact de pe pagina noastră de contact. Astfel, după ce ne comunicați dimensiunile dorite cât și numărul de copertine de care aveți nevoie, dar și adresa la care se va efectua montarea, vă vom pune la dispoziție o cotație de preț exactă.

Confecționăm copertine, marchize și pergole, dar și folie transparentă pentru izolarea spațiului pentru un număr mare de clienți, atât persoane fizice cât și juridice. În plus, produsele noastre sunt disponibile și pentru revânzare, iar în cazul în care doriți un business bazat pe ele, vă putem trimite contractul nostru de colaborare.

Indiferent de destinația locului unde doriți să montați copertinele noastre model minicassete, sau de statutul dumneavoastră din punct de vedere legal, împreună putem găsi o soluție ideală de umbrire a spațiului care să vă satisfacă din toate punctele de vedere și să nu vă depășească bugetul de investiție. Citește și alte articole pe blogul eurotenda despre produsele noastre.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn