Copertină Retractabilă

Descoperă soluția perfectă pentru terase și balcoane cu gama noastră de copertine retractabile. Indiferent de dimensiunea sau stilul spațiului tău exterior, o copertină retractabilă îți oferă flexibilitatea de a te bucura de aer liber, protejându-te totodată de soarele puternic sau de ploaie. Fie că îți dorești să adaugi un plus de confort zonei de relaxare sau să creezi un spațiu umbrit pentru întâlnirile cu prietenii, copertinele noastre retractabile sunt soluția ideală, combinând funcționalitatea cu estetica. Redescoperă confortul exterior cu o copertină terasă de la noi. Eleganță și protecție sub soarele verii!

Copertină retractabilă - pentru TERASĂ și BALCON

Copertină retractabilă, fabricată din pânză rezistentă la decolorare, este susținută de profile robuste din aluminiu. Elementele de asamblare, realizate din inox și materiale galvanizate, asigură durabilitatea structurii. Ideală pentru sezonul estival, această copertină oferă protecție eficientă împotriva soarelui, creând un spațiu umbrit și răcoros.

Copertină BALCON

Materialul textil de înaltă calitate al copertinelor noastre pentru balcon oferă o protecție UV impresionantă, depășind 80%, asigurându-vă că puteți sta confortabil și în siguranță sub copertină, fără riscul de a fi afectați de razele UV. Acest nivel de protecție transformă copertina într-un scut eficient împotriva soarelui, permițându-vă să vă bucurați de timpul petrecut în aer liber.

Copertină Retractabilă Casetată Automată KSET30 - pentru TERASĂ

Controlul caldurii și al luminii! O copertină retractabilă exterioară protejază mai bine decât roletele, perdelele, draperiile. Razele soarelui nu mai străbat suprafața vitrată, astfel căldura ramâne la exterior. Singura care trece este lumina naturală și uniformă, binențeles controlată de culoarea țesaturii.

Copertină Terasă

Acest model de copertină îl recomandăm să se monteze pe terasă cu stâlpi de susținere în partea din față. O altă variantă de montaj este atașarea sistemului pe acoperiș existent din sticlă.
Culori și modele material textil - pentru COPERTINE
Vezi galeria noastră de materiale textile pentru copertine retractabile pentru terase și balcoane. Toate materialele pe care le utilizăm sunt impermeabile și pentru exterior, rezistente la decolorare.
Automatizare copertine - marca Somfy
Folosim motoare marca Somfy - Franța pentru toate sistemele noastre de copertine, pergole, rulouri

Maximizează Beneficiile în Zilele Caniculare cu Copertinele Noastre:

 • Circulația Aerului Optimizată: Materialele noastre textile respirabile sunt esențiale pentru confortul tău în zilele caniculare. Spre deosebire de acoperișurile groase care pot înmagazina căldură, transformând spațiul într-un cuptor, materialul nostru lasă căldura să circule liber. Aceasta înseamnă că terasa ta va rămâne mai răcoroasă, permițându-ți să te bucuri de aerul proaspăt fără a fi copleșit de căldură.

 • Lumină Naturală Uniformă: Beneficiază de confortul vizual comparabil cu cel oferit de ochelarii de soare datorită distribuției uniforme a luminii naturale. Copertinele noastre asigură că lumina soarelui este atenuată în mod plăcut, făcând ca experiența ta în aer liber să fie confortabilă și fără străluciri orbitoare.

 • Protecție UV Inegalabilă: Materialele noastre sunt special concepute pentru a filtra razele ultraviolete dăunătoare. Acest lucru înseamnă că te poți relaxa sub copertina noastră fără riscul de arsuri solare sau insolație. Calitățile superioare ale materialului oferă un scut eficient împotriva radiațiilor UV, protejându-te pe tine și pe cei dragi.

Prin alegerea copertinelor noastre, te asiguri că spațiul tău exterior este nu doar estetic plăcut, dar și funcțional și sigur în cele mai calde zile ale anului.

Avantaje și Utilizări copertină retractabilă

Avantaje:

 • Protecție Solară: Reduce căldura și expunerea la razele UV, creând un spațiu exterior confortabil.
 • Extindere Spațiu: Transformă spațiile exterioare în zone utilizabile pe tot parcursul anului.
 • Economisire Energie: Reduce nevoia de aer condiționat prin blocarea căldurii solare directe.

Utilizări:

 • Rezidențial: Terase, balcoane, grădini, pentru a crea spații de relaxare și divertisment.
 • Comercial: Cafenele, restaurante, terase, oferind clienților un confort sporit în aer liber.
 • Spații Publice: Parcuri, piețe, zone pietonale, pentru a oferi adăpost și confort.

Instrucțiuni de Instalare și Întreținere copertină retrractabilă

Instalare:

 1. Planificare: Determinarea locației și dimensiunii, asigurându-se că structura poate suporta greutatea copertinei.
 2. Montaj: Fixarea suporturilor pe perete sau pe structura de susținere, respectând instrucțiunile specifice produsului.
 3. Instalarea Copertinei: Atașarea copertinei la suporturi și conectarea mecanismelor de operare.

Întreținere:

 • Curățare Regulată: Folosirea unei soluții blânde de apă și săpun pentru a îndepărta murdăria și petele.
 • Verificare Periodică: Inspectarea mecanismelor și a țesăturii pentru orice semne de uzură sau deteriorare.
 • Stocare Iarnă: Retragerea și protejarea copertinei în sezonul rece pentru a prelungi durata de viață.

Copertine retractabile pentru Terase: Eleganță și Protecție Exterioară

Copertine: Copertinele sunt soluții versatile pentru protecția spațiilor exterioare. Acestea nu numai că oferă umbră și refugiu de ploaie, ci pot transforma și estetica locuinței dvs. Cu opțiuni personalizate pentru design și materiale, copertinele se potrivesc oricărui stil. Copertina: Copertinele reprezintă o adiție practică și elegantă la oricare balcon, terasă sau fereastră. Ele furnizează un strat suplimentar de confort și protecție împotriva intemperiilor. Copertine retractabile: Copertinele retractabile sunt soluții moderne pentru controlul luminii și protecția împotriva vremii. Ele pot fi ajustate la cerințele dvs., permițându-vă să vă bucurați de spațiul exterior în orice moment. Copertina retractabilă: Aceasta este o investiție inteligentă pentru orice spațiu exterior. Controlul flexibil al protecției solare și a ploii face ca aceasta să fie o alegere practică și estetică. Copertine terase: Transformați terasa într-un sanctuar relaxant cu ajutorul copertinelor. Ele oferă protecție împotriva elementelor și creează un spațiu plăcut pentru socializare și relaxare. Copertina terasă: Această copertină poate adăuga farmec și funcționalitate terasei dvs. Oferă umbra necesară și protecție în orice sezon. Copertine balcon: Copertinele pentru balcoane transformă acest spațiu mic într-o extensie confortabilă a locuinței dvs. Ele oferă protecție și intimitate, făcându-l mai atractiv. Copertina balcon: Pentru un balcon bine amenajat, copertinele sunt un element-cheie. Ele nu doar adaugă practicitate, ci și stil și eleganță.

Galerie Modele

Videoclip: Copertină Retractabilă - Transformă Spațiul Tău Exterior

Explorați beneficiile și caracteristicile unei copertine retractabile în videoclipul nostru instructiv. Descoperiți cum o copertină de calitate poate transforma spațiul dvs. exterior, oferind protecție solară, confort și eleganță. Perfectă pentru orice terasă sau grădină

Funcționalitatea Copertinelor Retractabile

Pânza de Copertină: Soluția Ideală pentru Terasa Ta

Protecție și Stil cu Materialul Impermeabil pentru Copertine retractabile

Descoperă Superioritatea Materialului Impermeabil: Alege textilul acrilic impermeabil de la Eurotenda pentru a asigura durabilitate și protecție maximă împotriva intemperiilor pentru copertina ta. Materialul nostru de top oferă nu doar rezistență remarcabilă la apă, ci și protecție împotriva razelor UV și a decolorării, menținând culorile vibrante pentru ani de zile. Este soluția ideală pentru a crea spații exterioare confortabile și estetice, fără a compromite calitatea. Află mai multe despre cum materialul nostru impermeabil poate transforma terasele, balcoanele și spațiile exterioare, oferind un refugiu sigur și plăcut, indiferent de capriciile vremii.

Profile și Accesorii Copertine Retractabile made în Spain

Descoperiți soluții de top pentru spațiile exterioare cu copertinele oferite de partenerul nostru, Siplan.

Aveți Întrebări? Consultați pagina noastră de Întrebări și Răspunsuri.

× Trimite mesaj pe WhatsApp