Modele Copertine: Loggia & Monobloc

Previous slide
Next slide

Transformă Zilele Călduroase de Vară în Oaze de Confort cu Copertinele: Loggia și Monobloc

Când temperaturile cresc, copertina noastră devine un aliat de nădejde în crearea unui spațiu exterior răcoros și plăcut. Iată cum te ajută soluțiile noastre să te bucuri din plin de terasa ta în zilele calde de vară:

  1. Confort Termic Superior: Copertina noastră oferă o soluție eficientă pentru a te bucura de zilele călduroase fără a resimți disconfortul temperaturilor ridicate. Materialul respirabil al copertinei asigură o circulație excelentă a aerului, evitând acumularea căldurii și transformând terasa într-un spațiu răcoros și primitor.

  2. Lumină Naturală și Confort Vizual: Beneficiezi de o iluminare naturală filtrată și uniformă, care îmbunătățește confortul vizual, similar efectului ochelarilor de soare. Această dispersie echilibrată a luminii creează un mediu plăcut pentru ochi, reducând strălucirea și asigurând o vizibilitate optimă fără orbire.

  3. Protecție UV Avansată: Materialul de înaltă calitate al copertinei filtrează eficient razele UV, protejându-te împotriva efectelor nocive ale soarelui. Această barieră protectoare îți permite să te bucuri de timpul petrecut în aer liber fără grija arsurilor solare sau a insolației.

  4. Maximizarea Confortului în Aer Liber: Prin adăugarea copertinei noastre în spațiul tău exterior, obții nu doar răcoare și protecție, ci și un plus de confort termic și vizual. Controlul eficient al luminii și temperatura ambientală plăcută îți transformă terasa în locul perfect pentru relaxare și distracție în zilele de vară.

Modelele Loggia și Monobloc: Eleganță și Durabilitate Garantată pentru 5 Ani

Descoperă instalarea simplă și calitatea de neegalat a copertinelor noastre, concepute pentru a-ți îmbogăți spațiul exterior cu stil și confort. Fiecare copertină vine cu o promisiune de durabilitate, susținută de o garanție generoasă de 5 ani. Această garanție reflectă angajamentul nostru pentru excelență și încrederea în performanța produselor noastre. Alege soluții de umbrire de înaltă calitate, și bucură-te de un refugiu exterior perfect, zi de zi.

Livrarea Modelelor Loggia și Monobloc

Ne angajăm să vă livrăm modelele Loggia și Monobloc într-un interval de 7-10 zile, asigurând montajul în București și Ilfov prin echipa noastră, iar în alte regiuni prin partenerii de încredere. Vă invităm să beneficiați de serviciile noastre personalizate, concepute pentru a vă îmbunătăți confortul cu soluții de calitate superioară.

Imaginile și descrierile aparțin companiei Eurotenda Paradise. Toate au fost realizate cu ocazia lucrărilor efectuate. Copertinele sunt produse în propria noastră fabrică.

VideoClip: model MONOBLOC

Se Realizează pe Comandă

Dimensiuni maxime de execuție : 700 cm lungime x 400 cm deschidere

Tipuri de acționari posibile: Manual sau cu Motor marca Somfy

În cazul motorizării copertinei model Monobloc se poate instala inclusiv senzor de vânt- RECOMANDAT.

Model copertină Monobloc cu fixarea suporților de prindere în mai multe puncte. Model ideal atunci când lungimea la perete depășeste 250 cm sau când din diverse motive tehnice nu avem la perete grindă de beton pe toată lungimea peretelui și suntem obligați să mutăm în diferite puncte suporți de prindere. Recomandată pentru terase mari.

VideoClip: model LOGGIA

Se Realizează pe Comandă

Dimensiuni maxime de execuție : 500 cm lungime x 350 cm deschidere

Tipuri de acționari posibile: Manual sau cu Motor marca Somfy

În situația motorizării copertinei model Loggia se poate monta inclusiv senzor de vânt - RECOMANDAT.

Acest sistem de copertină  Loggia se confecționează pană la o lungime de 500 cm la perete iar prinderea de perete sau tavan se face doar în suporți de pe capete. De acești suporți vin fixate și cele două brațe articulate. Sistemul este recomandat atunci când dorim instalarea unei copertine cât mai vertical posibil. 

Descoperă Eleganța: Galerie Foto cu Modele Loggia și Monobloc Implementate

Vă invităm să navigați prin colecția noastră selectă de imagini ce ilustrează realizările remarcabile cu copertinele Loggia și Monobloc. Această galerie foto vă oferă o panoramă detaliată a proiectelor noastre finalizate, demonstrând adaptabilitatea și stilul inconfundabil al acestor modele. Fiecare imagine reflectă angajamentul nostru pentru calitate și estetică, evidențiind cum copertinele Loggia și Monobloc aduc nu doar funcționalitate și confort, dar și un plus de eleganță ambientelor exterioare. De la spații rezidențiale la cele comerciale, descoperiți cum aceste soluții de umbrire pot transforma orice loc într-un punct de atracție, îmbunătățind experiența de utilizare și valorificând la maximum potențialul estetic al spațiului dumneavoastră.