Copertina Loggia

Copertine pentru umbrire
Alegerea perfectă pentru confort vizual & termic
Previous slide
Next slide

Transformă Zilele Călduroase de Vară în Oaze de Confort cu Copertina Noastră

Când temperaturile cresc, copertina noastră devine un aliat de nădejde în crearea unui spațiu exterior răcoros și plăcut. Iată cum te ajută soluțiile noastre să te bucuri din plin de terasa ta în zilele calde de vară:

  1. Confort Termic Superior: Copertina noastră oferă o soluție eficientă pentru a te bucura de zilele călduroase fără a resimți disconfortul temperaturilor ridicate. Materialul respirabil al copertinei asigură o circulație excelentă a aerului, evitând acumularea căldurii și transformând terasa într-un spațiu răcoros și primitor.

  2. Lumină Naturală și Confort Vizual: Beneficiezi de o iluminare naturală filtrată și uniformă, care îmbunătățește confortul vizual, similar efectului ochelarilor de soare. Această dispersie echilibrată a luminii creează un mediu plăcut pentru ochi, reducând strălucirea și asigurând o vizibilitate optimă fără orbire.

  3. Protecție UV Avansată: Materialul de înaltă calitate al copertinei filtrează eficient razele UV, protejându-te împotriva efectelor nocive ale soarelui. Această barieră protectoare îți permite să te bucuri de timpul petrecut în aer liber fără grija arsurilor solare sau a insolației.

  4. Maximizarea Confortului în Aer Liber: Prin adăugarea copertinei noastre în spațiul tău exterior, obții nu doar răcoare și protecție, ci și un plus de confort termic și vizual. Controlul eficient al luminii și temperatura ambientală plăcută îți transformă terasa în locul perfect pentru relaxare și distracție în zilele de vară.

Instalarea Copertinelor: Eleganță și Durabilitate Garantată pentru 5 Ani

Descoperă instalarea simplă și calitatea de neegalat a copertinelor noastre, concepute pentru a-ți îmbogăți spațiul exterior cu stil și confort. Fiecare copertină vine cu o promisiune de durabilitate, susținută de o garanție generoasă de 5 ani. Această garanție reflectă angajamentul nostru pentru excelență și încrederea în performanța produselor noastre. Alege soluții de umbrire de înaltă calitate, și bucură-te de un refugiu exterior perfect, zi de zi.

Ne angajăm să vă livrăm produsele într-un interval de 7-10 zile, asigurând montajul în București și Ilfov prin echipa noastră, iar în alte regiuni prin partenerii de încredere. Vă invităm să beneficiați de serviciile noastre personalizate, concepute pentru a vă îmbunătăți confortul cu soluții de calitate superioară.

Video model MONOBLOC

Se realizează pe comandă

Dimensiuni maxime de execuție : 700 cm lungime x 400 cm deschidere

Tipuri de acționari posibile: manual sau cu motor

În cazul motorizării copertinei se poate instala inclusiv senzor de vânt

Model copertină cu fixarea suporților de prindere în mai multe puncte. Model ideal atunci când lungimea la perete depășeste 250 cm sau când din diverse motive tehnice nu avem la perete grindă de beton pe toată lungimea peretelui și suntem obligați să mutăm în diferite puncte suporți de prindere. Recomandată pentru terase mari.

Video model LOGGIA

Se realizează pe comandă

Dimensiuni maxime de execuție : 500 cm lungime x 350 cm deschidere

Tipuri de acționari posibile: manual sau cu motor

În situația motorizării copertinei se poate monta inclusiv senzor de vânt

Acest sistem de copertină se confecționează pană la o lungime de 500 cm la perete iar prinderea de perete sau tavan se face doar în suporți de pe capete. De acești suporți vin fixate și cele două brațe articulate. Sistemul este recomandat atunci când dorim instalarea unei copertine cât mai vertical posibil. 

Loggia și Monobloc: Eleganță și Funcționalitate în Copertinele Retractabile

Descoperiți în magazinul nostru o gamă selectă de copertine retractabile, perfecte pentru a adăuga un strop de eleganță și confort spațiului dumneavoastră. Cu posibilitatea de a alege dintr-o paletă variată de culori, vă garantăm că veți găsi opțiunea ideală care să se potrivească esteticii dorite. Suntem aici pentru a vă oferi toate detaliile necesare și sfaturi utile pentru o instalare simplă și o alegere inspirată.

Galerie foto Lucrari Executate

Prezentări Video Copertine Instalate

Descoperă Spațiul Exterior Ideal cu Noile Noastre Copertine Retractabile!

Ești în căutarea soluției perfecte pentru a-ți transforma spațiul exterior într-un refugiu confortabil și elegant? Vino să explorezi gama noastră variată de copertine retractabile! Pe pagina noastră dedicată, vei găsi o selecție impresionantă de modele, fiecare concepută pentru a se potrivi perfect cu stilul și nevoile tale.

Fie că îți dorești o zonă umbrită pentru relaxare în zilele însorite, fie că ai nevoie de protecție împotriva intemperiilor neașteptate, copertinele noastre retractabile sunt soluția ideală. Cu un design inovator și ușor de utilizat, copertinele noastre oferă confortul și flexibilitatea de care ai nevoie pentru a te bucura la maximum de spațiul tău exterior.

Nu rata ocazia de a-ți îmbunătăți calitatea vieții și aspectul locuinței! Vizitează acum pagina noastră pentru a descoperi toate modelele disponibile și pentru a găsi copertina retractabilă perfectă pentru tine. Alege inteligent, alege confortul și stilul – alege copertinele noastre retractabile!

Extinde-ți Orizonturile Confortului Exterior cu Pergolele Noastre Retractabile!

Dacă te-ai bucurat de versatilitatea și eleganța copertinelor noastre retractabile, te invităm să descoperi o nouă dimensiune a spațiilor exterioare cu gama noastră inovatoare de pergole retractabile. Vizitează categoria dedicată pe site-ul nostru și lasă-te inspirat de soluțiile avansate pe care le oferim pentru a-ți îmbunătăți și mai mult ambientul exterior.

Pergolele noastre retractabile reprezintă combinația perfectă între funcționalitate și design estetic, oferindu-ți posibilitatea de a controla cantitatea de lumină solară și de a te proteja împotriva intemperiilor, totul într-un mod elegant și sofisticat. Fie că dorești să creezi un spațiu intim pentru serile petrecute în familie sau un ambient deschis pentru întâlnirile cu prietenii, pergola retractabilă este soluția ideală pentru a-ți transforma grădina sau terasa într-un veritabil sanctuar al relaxării.

Nu rata oportunitatea de a explora întreaga noastră colecție de pergole retractabile și de a alege modelul care se potrivește cel mai bine stilului tău de viață și designului exterior. Vizitează acum categoria de pergole retractabile pe site-ul nostru și pregătește-te să te bucuri de un nou nivel de confort și eleganță în spațiul tău exterior!

× Trimite mesaj pe WhatsApp