Copertina model Teras Pro

Descoperă Eleganța și Eficiența Copertinei TERAS PRO pentru Acoperișurile din Sticlă și Terase

Introducere

Copertina TERAS PRO reprezintă un sistem inovator și elegant, conceput pentru a oferi protecție și confort în spațiile exterioare, inclusiv pe acoperișurile din sticlă ale teraselor și luminatoarelor. Cu un design sub formă de rulou, dar cu posibilitatea de montaj în plan orizontal, acest sistem îmbină utilitatea și estetica într-o soluție versatilă și eficientă.

Caracteristici Tehnice Remarcabile

Copertina TERAS PRO este dotată cu arcuri pentru a tensiona materialul textil, asigurând astfel o rulare uniformă și stabilă în casetă. Marginile laterale ale materialului sunt echipate cu fermoar care circulă prin ghidajele laterale, oferind o stabilitate sporită împotriva vântului și prevenind mișcările nedorite ale materialului.

Montaj Versatil

Acest sistem inovator poate fi montat cu ușurință pe acoperișurile din sticlă ale teraselor și luminatoarelor, aducând un plus de funcționalitate și confort. De asemenea, copertina TERAS PRO poate fi instalată și pe terase cu stâlpi de aluminiu, asigurând o stabilitate suplimentară în condiții de vânt puternic.

Acționare Electrică Simplificată

Acționarea copertinei TERAS PRO se realizează exclusiv electric, cu ajutorul unei telecomenzi intuitive. Această caracteristică facilitează utilizarea și permite controlul precis al copertinei din confortul locuinței sau de pe terasă.

Concluzie

Copertina TERAS PRO reprezintă o soluție ideală pentru cei care doresc să transforme terasele și acoperișurile din sticlă în spații exterioare confortabile și protejate. Cu un design elegant și funcționalitate remarcabilă, acest sistem aduce un plus de valoare și rafinament oricărei locuințe sau spații comerciale.

× Trimite mesaj pe WhatsApp