Copertină cu role

Denumiri: copertine cu role, ghidată

copertină cu role
copertine cu role
copertină balcon
copertine balcon
copertine cu role
copertine cu role
structura copertina cu role_1
accesorii copertine

Copertină cu role

Sistemul de umbrire pentru balcon, copertina cu role se foloseste acolo unde curentul de aer este puternic și există riscul ca copertina să se rupă la vant. Copertina cu role este confecționată din prelată impermeabilă

Aceste copertine cu role  compuse din două ghidaje laterale din țeavă, prelata coboara pe ghidajele din țeava iar cand ajunge în partea de jos se fixează în doua carlige.

Copertine cu role pentru balcon

Cel mai indicat este să se folosească la balcon și mai ales la balcoanele de la etajele superioare acolo unde vantul este puternic. Pânza este impermeabilă cu protecție u.v. Copertina cu role are actionarea manuală cu mecanism și manivela. Produsele noastre sunt importate din Grecia. furnizorul nostru pentru acest model este Metaform

Acest model  se confectionează la dimensiunea clientului. Va recomandam acest model ca să nu stați cu grijă că atunci cand bate vantul se va rupe copertina.

Poți citi mai multe despre importanța copertinelor pentru balcoane în blogul nostru. Pânza este un material textil acrilic. 

Cum se calculează prețul unei copertine cu role

Dacă dorești oferta noastră de pret trebuie să ne transmiți lungimea la perete al balconului și înaltimea balconului. Poți alege orice culoare din gama noastră de materiale textile pe care le folosim. Este un model ieftin de copertină. Nu este nevoie de autorizație pentru montaj. Termenul de fabricare este în jur de 14 zile iar montajul se realizează în câteva ore. Durata garanției este de 5 ani de la achiziția copertine cu role. Prelata este import Spania. Executam masuratori și motaj pentru acest sistem în București.

Montaj efectuat de echipă specializată

Acest model are nevoie de montajul unei echipe cu experiența. Sistemul trebuie fixat foarte bine în perete și pe balustradă. Ancorarea materialului trebuie facută cu atenție și ferm. Sistemul se montează la 45 de grade fată de acoperișul balconului. Culoare profilelor metalice este de culoare alba și sunt din oțel. Copertina cu role se comercializează doar în varianta manuală și se poate face până la maxim 7 metri la perete cu o deschidere de maxim 4 metri. 

Facebook
Twitter
LinkedIn